![d'oh! #-o](./images/smilies/eusa_doh.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
jostrih píše:Ale tento tvoj rezim je uz skoro prazska jizni spojka![]()
Skus si to na tych par km, ktore mas jednu cestu 10krat zastavit a rozbehnut. Takto to rob mesiac a potom napis priemer
Bohuzial tvoj styl jazdy nepripomina mesto ani z daleka. Nie je mesto ako mesto. S 1.6GDI robim cisto Prahu okolo 8 az 8,5L. 3 tyzdne som jazdil na kratkej 1.4 a tam som mal priemer 7,5L
Tak to jsem rád, že jsi to sem napsal mám to úplně stejně.ajrton píše:rozpravaj starej materi o tejto spotrebe s benzinakom v meste ...baltazar01 píše:Bony..někde dělaš chybu nooo..ja jezdim 100% město a ted mam na PP 6,6 ...řadim kdy mi to ukaže a držim to při 1900 otačkach
, a jezdim ja a spolujezdec. kdo vi co uděla klima v letě
![]()
milujem tych demagogov co jazdia po nejakom dialnicnom obchvate a vypisuju tu kraviny o spotrebe v meste ...
zacni jazdit SKUTOCNE mesto, 5-10km posuvanie sa od semaforu po semafor, a uvidis co je spotreba v meste ...
ja napr. jazdim kazdy den (okrem ineho) 2x cca 5km cez centrum, cca 7 semaforov, motor sa zohreje akurat ked dorazim, a spotreba cca 9,5l v lete a 10,5-11l v zime ... a ro radim podla PC, pred semaformi vyradujem, jazdim predvidavo ...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |