Včera mi volal prodejce, že si už budu moci tento týden vyzvednout svůj nový vůz. Mám objednanou kombi, 1.6 GDI s paketem Style v barvě Satin Amber.
No a dnes další hovor, že má pro mne špatnou zprávu. Vůz jim už dorazil, ale s malým nedostatkem, se špatným motorem.
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
V Nošovicích do něj namontovali 1.6 CVVT namísto 1.6 GDI...
![d'oh! #-o](./images/smilies/eusa_doh.gif)
Jelikož pracuji v oblasti výroby elektronových mikroskopů a každý den se potkávám s přísným dodržováním kvality, nedokážu pochopit, jak něco takového mohlo projít výstupní kontrolou. Chápu, že asi výrobní linka v Nošovicích v současné době jede na plné obrátky, ale jestli se může stát tohle, tak raději ani nechci vědět, co dostanu příště...
![Brick wall ](*,)](./images/smilies/eusa_wall.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Byl jsem z toho tak špatnej, že jsem se na něj musel zajet podívat...
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
V současné chvíli mám sto chutí odstoupit od smlouvy, když vidím, čeho všeho jsou v Nošovicích schopní, ale jelikož mám od prodejce velkou slevu, byla by škoda se toho vzdát. Krom toho to auto zbožňuju, žádné jiné se mi nelíbí.
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Toď vše k zamyšlení, aby si člověk mohl udělat obrázek ,co všechno se v dnešní době u nás může stát. Přeji všem i30tkařům hodně šťastně najetých km a važte si svého "správně dodaného" motoru.
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)