Černá kapota
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
2 rasty : mám jediné vysvětlení , zub času, tohle křídlo bylo téměř jedno z prvních ... za to se samozřejmně omlouvám ...
co jiného tam ještě děláte ??? na getze např ...
Hyundai Getz 1,3/63kw cvvt Elegance 5HB Tundra Green
Mercedes Benz class G 2.9tdi rv.89 + facelift 2005
Daewo Nexia 1.5i 8V rv.92
R.I.P - Honda Civic původně 1,5/66kw
R.I.P - Fiat 126p (polski)
- Reklama
- Rasty
- Kontaktovat uživatele:
vše co prodávají firmy Lumma, Carline, M Design, Wissman, TuneMaster, CSR, AW, Hofelle, SRS (pod touto značkou prodává šéf pouze své výrobky www.srs-tec.de a má tam i své vymazlené červené Porsche 993 vlastnoruční úpravy), jestli se něco dělá na getze fakt nevim. Křídel tam je máme mraky a určitě by nějaké pasovalo.xmrak píše:2 rasty : mám jediné vysvětlení , zub času, tohle křídlo bylo téměř jedno z prvních ... za to se samozřejmně omlouvám ...
† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94
-
- **
- Kontaktovat uživatele:
Když se bavite o te karbonové kapotě tak jsem nahodou našel v Autosport-tuningu č.09jak pokarbonovat kapotu a si to je určitě levnějši než ji někde schanět za šileny penizeJe tam celkem slušně popsanej zpusob jak na to.Kdybych měl skener tak bych to oskenovel ale boužel nic takoveho nemam.
Lantra combi 2,0 16v DOHC 102kw, 98r.v zelená metaliza.snížena,sport.filtr. ale už prodaná ted Subaru ale vzpomínám na lantru
Myslíš že by si se mohl po něčem podívat .... takovej doplněk by se mi líbil ... nejlépe za rozumnou kamarádskou cenu ...Rasty píše:vše co prodávají firmy Lumma, Carline, M Design, Wissman, TuneMaster, CSR, AW, Hofelle, SRS (pod touto značkou prodává šéf pouze své výrobky www.srs-tec.de a má tam i své vymazlené červené Porsche 993 vlastnoruční úpravy), jestli se něco dělá na getze fakt nevim. Křídel tam je máme mraky a určitě by nějaké pasovalo.xmrak píše:2 rasty : mám jediné vysvětlení , zub času, tohle křídlo bylo téměř jedno z prvních ... za to se samozřejmně omlouvám ...
Hyundai Getz 1,3/63kw cvvt Elegance 5HB Tundra Green
- Rasty
- Kontaktovat uživatele:
2Martasz: no já osobně proti pokarbonování nic nemám. Naopak si kapotu chci pokarbonovat. Někdo kdo chce jezdit sprinty, tak beru že koupí origo karbonovou, ale pro mě kterej to chce ít jen jako styling, tak jsou to zbytečně vyhozené peníze, když vizuální efekt je stejnej Jde jen o to kdo co che s autem dělat. Pokarbonování se dělá normálně a má to 80%aut jelikož ty lidi nejsou blbý, aby vyhazovali 20000 za kapotu když sprinty ani závody nejezděj. A je rozdíl dát 20000 za karbonovou kapotu nebo 7000 za pokarbonování.
† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94
-
- **
- Kontaktovat uživatele:
http://www.gms-composites.com/indexcz86.html MRKNĚ TE SE NA TEHLE ODKAZ SNAD BUDE FUNGOVAT TAM BY KAPOTU SNAD I UDĚLALI A MOŽNA NE JEN KAPOTU.CO TAKHLE CELE AUTO ODLEHČIT
Lantra combi 2,0 16v DOHC 102kw, 98r.v zelená metaliza.snížena,sport.filtr. ale už prodaná ted Subaru ale vzpomínám na lantru
okomentovani
Abych byl uprimny Panove docela me u vas prekvapuje nechut a odpor k tuningu tim nerikam ze original neni krasny ale podle nne chce byt kazdy necim vyjmecny a hlavne ma kazdy svuj styl a kazdy se nespokoji se seriovkou jako vy.Ja patrim zrovna mezi ty ktere se se svym milackem v originalnim stavu nespokojily.Me s-coupe z 92 bylo docela hodne pozmeneno a jedine u ceho jsem zustal byl podobny zluty lak s vyjmkou strechy a na jare je v planu dostrikani kapoty do stejne barvy jako je strecha a to je cerne tak doufam ze se mnou neprestanete komunikovat
Naposledy upravil(a) Žluťasek dne 30 říj 2006, 17:45, celkem upraveno 1 x.
Sdilim naprosto Tvuj nazor, seriova Lantra me taky moc neuspokojovala...
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Re: okomentovani
Já jsem na 100% příznivce tuningu. Jen si pod pojmem "tuning" nepředstavuju hliníková křídla, obrovský nárazníky, samolepky a modrý parkovačky.??? píše:Abych byl uprimny Panove docela me u vas prekvapuje nechut a odpor k tuningu tim nerikam ze original neni krasny ale podle nne chce byt kazdy necim vyjmecny a hlavne ma kazdy svuj styl a kazdy se nespokoji se seriovkou jako vy.Ja patrim zrovna mezi ty ktere se se svym milackem v originalnim stavu nespokojily.Me s-coupe z 92 bylo docela hodne pozmeneno a jedine u ceho jsem zustal byl podobny zluty lak s vyjmkou strechy a na jere je v planu dostrikani kapoty do stejne barvy jako je strecha a to je cerne tak doufam ze se mnou neprestanete komunikovat