Myčka a její spolehlivost
Moderátoři: amaize, Moderátoři
Re: Myčka a její spolehlivost
U nas v Usti je nova mycka Ehrle, 3 boxy, za 5 minut a max. 60kc umyto lepe nez kdybych to myl samodomo. Ale pravda jsem tam co tyden takze auto nema cas se uspinit
Kdosi tady psal ze nema luxusni auto aby resil kde to umyt, no nevim, ja a asi i vetsina lidi nemame na to kazdy 2-3 roky kupovat auto za 200-300t a kazdy urcite radsi jede v cistem aute nez zablaceny kouli, no ni?
Kdosi tady psal ze nema luxusni auto aby resil kde to umyt, no nevim, ja a asi i vetsina lidi nemame na to kazdy 2-3 roky kupovat auto za 200-300t a kazdy urcite radsi jede v cistem aute nez zablaceny kouli, no ni?
- Reklama
Za týden se nemá čas ušpinit? To žiješ v kraji alergikům zaslíbeném! Já mám na autě vrstvu toho žlutýho bordelu do dvou hodin po umytí
Ale vážně: naprosto souhlasím s tím, co píšeš. Jen s tím rozzdílem, že u nás to je Kaercher
Ale vážně: naprosto souhlasím s tím, co píšeš. Jen s tím rozzdílem, že u nás to je Kaercher
Kia Xceed GTline 1.5 T-GDI DCT
ex Opel Astra 1.4 110kW AT
ex i30 1.6 CVVT Tricolor Exclusive
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
Jasne, "zluty" auto jsem mel taky po par hodinach od umyti, ale to je max na 14 dni v kvetnu a pak uz bude "jen" zapraseny
Ale mam stribrny takze to je v pohode celkem.
Ale mam stribrny takze to je v pohode celkem.
milosh
Niekedy aj nadmerné umývanie je na škodu, častým umývaním sa môže lak poškodiť.
Niekedy aj nadmerné umývanie je na škodu, častým umývaním sa môže lak poškodiť.
Hyundai i20 1,2 LPG BRC 02/2011 ice blue metallic 100.000 km
Ja mam opla z roku 2005, to jeste byly laky kvalitni
Já míval Vectru B a úplně bych nesouhlasil
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
VB nemela pozink pokud vim ne?
Rez je věc druhá (slavné zadní lemy), ale kupoval jsem ji jako šestiletou a žádné jiné auto, co jsem kdy měl, nemělo tak zašlý lak. A rozleštit to šlo tak nějak, ale "ferrari red" to už nikdy nebyla
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
- Farrael
- Kontaktovat uživatele:
Wapka nebo ručně. Háčka maj šíleně měkký lak, takže do myčky ani omylem a když tak jen z nouze a ještě pouze tam, kde maj šetrný program. Tam kde je klasickej kartáč ani párem volů.
Já sám to meju ručně a když to jen meju tak i se sušenim to nezabere víc než půl hoďky a pokud mám k dispozici hadici tak i míň. Jinak metoda dvojkýbl. Jo když to pak už opečovávám hodně a voskuju a pod, tak je to na dloouho. Klidně i čtyři hodiny, kdy mi pak upadaj ruce od těla jak malomocnýmu. Ale to už jsme my detailisti
Já sám to meju ručně a když to jen meju tak i se sušenim to nezabere víc než půl hoďky a pokud mám k dispozici hadici tak i míň. Jinak metoda dvojkýbl. Jo když to pak už opečovávám hodně a voskuju a pod, tak je to na dloouho. Klidně i čtyři hodiny, kdy mi pak upadaj ruce od těla jak malomocnýmu. Ale to už jsme my detailisti
Hyundai Sonata NF r.v. 2005 2.4i LPG Dark Elegant Red
Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
Far: mne se jeste nepovedlo auto umyt pod hodinu a pul predmyti aktivkou, umyti samponem, vosk, suseni veeelkym rucnikem
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
- 89majlo96
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
hodina a pol je taky normalny cas ked sa nikam clovek neponahla Umyt karoseriu, kolesa, podbehy, hrany dveri, oplachnut, vysusit karoseriu, disky, vnutornu cast dveri, vylestit okna, osetrit vonkajsie plasty, gumy a hodina a pol v cudu V sobotu som isiel na svadbu tak som chcel ist na cistom, lenze pocas umyvania zacalo prsat, doumyval som uz v dazdi s bundou a ciapkou na hlave, (samozrejme ze som nesusil ) a aj tak mi to trvalo pol hodinu
1,4i CVVT občas nezaškodí pozdraviť obmedzovač...
Ty VOGO!!!Hardcam píše:Far: mne se jeste nepovedlo auto umyt pod hodinu a pul predmyti aktivkou, umyti samponem, vosk, suseni veeelkym rucnikem
Sem na netu viděl fén na auta, asi ho budu musit koupit, abych se vám vyrovnal!!
Jinak jezdím běžně přes myčky (snažím se vybírat ty nejnovější) s předmytím Wapkou
a mikroskopické rýhy v laku neřeším. Vím, že jeden idiot na parkovišti udělá větší škodu, než
100 projetí myčkou.
Hyundai i20 Family Plus 1,2i / 57 kW Elektric Red