spínací čidlo na osvětlení

1994 - 2005

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

Odpovědět
tomas.holoube
**

spínací čidlo na osvětlení

Příspěvek od tomas.holoube »

Mám takovej problém, najednou z ničeho nic mi přestalo svítit světlo v autě když jsem otevřel dveře řidiče, když ale otevřu jakýkoliv jiný tak se normálně rozsvítí.Myslel jsem že je to tim spínacím čudlem nebo co to je, to jak je na každejch dveří ,tak jsem ho vyndal a prohodil za zadní ale tím to není-stále nesvítí????????? :?: :?: :?:
accent 1.3,Zatmavený,alu borbet,bosi výfuk,musika
Reklama

Pajk
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pajk »

Zkus proměřit kablíky.Mohlo by to být třeba někde přeždímaný.Nej. pravděpodobnost v harmonice co vede ze dveří do kastle.To je dost často namáhaný... 8) 8) 8)
Lantra kombi 1.6-G4GR,r.v. 97
ABS,klima,dálka
Vita
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vita »

myslis, ze kdyz sem ten doz napises dvakrat, a uplne stejne, jen s jinym nazvem, tak ze to bude dobry ??? Nebude ... ten jeden ti zamknu ....
At se to zbytecne nedubluje ...

A ted k tvemu dotazu ... asi budes mit nekde preruseny drat od toho spinace v ridicovych dverich ....
Chce to se podivat po cele trase toho dratu, jestli to neni nekde vypadly ze svorkovnice, nebo precvakly mezi dvouma plechama a nebo normalne ukrouceny .....
Coupe 2.0 r.v. 2005 GK - 105.1/6000
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
Pajk
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pajk »

A máš to lumpe jeden.Proměřit se dal i ten spínač.Ušetři by jsi si práci... 8) 8) 8)
Lantra kombi 1.6-G4GR,r.v. 97
ABS,klima,dálka
tomas.holoube
**

jo jo, jenomže ten spínač není na dveřích ale na sloupku u zámku vlastně a asi bude vedenej někde karoserii asi prahem, zkoušečku doma nemám myslel jsem jssstli náhodou nevíte kam vedou tyhle kabely od tech spínačů jestli do njaký skřínky nebo relé, a kde se nachází,většimou totižž zjištuju že tohle kabelama nebejvá.ale radši to pro jistotu zkouknu.
ryba

Příspěvek od ryba »

spinac neni ve dverich, presne tak. A podle me tam zadny rele neni, proste spinace spinaj okruh osvetleni v paralelnim zapojeni, kazdej zvlast. Vidim to v kabliku od spinace, zkousel-li jsi jiny funkcni spinac. Logicky to nic jinyho jaxi byt nemuze.
Lantra 93/1,5 8v, slouzila dobre, bud ji zeme lehka. Nyni mondeo 2,0i
tomas.holoube
**

zkoušel a tím to není. zkusim ten kabel.
Odpovědět

Zpět na „ACCENT“