Zapínanie klimatizácie

1996 - 2002

Moderátoři: Tringi, Moderátoři

Pajk
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pajk »

To mi je jasný podle toho co jsi tu psal.Ale fakt to zabírá... 8) 8) 8)
Lantra kombi 1.6-G4GR,r.v. 97
ABS,klima,dálka
Reklama

zz
**

Příspěvek od zz »

[quote="Felotron"]Nejde o vykon ventilatou, ale o to, ze nemam rad proud vzduchu na xicht - ani slaby (tedy vykon nastaven na hodnotu "1")... Vlhkost stejne ze vzduchu nedostanes - zvlast, kdyz je destivo a podobne hnusne. A to nemluvim o vode, kterou si do auta nanosis na botech a obleceni.

A kdyz tu klimu skutecne nepotrebuju, nevim, proc by mi melo auto brat bud o litr vic a nebo proc bych mel vyuzivat mensi vykon...[/quote]

Ale vždyť to je to, o čem píšu! Voda je všude, v sedadlech, kobercích.. tak proč si tam xakru hnát z venku další? Vzpomeň si , když je venku +30 a měsíc nepršelo a ty necháš stát 5 min. auto se zapnutou klimou, tak máš pod aulem kaluž, jak by ti ho pochcal jezevčík. A teď si představ kolik té vody vyteče z klimy pod auto při hodinové jízdě v mlze při skoro 100% vlhkosti. A ty si to raději naženeš do auta, kde ti to na každém chladnějším předmětu zkondenzuje. Suchý vzduch má naopak snahu na sebe vázat vlhkost, která už v autě je. Ale já svůj názor nikomu nevnucuji, jen se snažím vysvětlit kolegovi úplně shora proč všíchni výrobci klimatizací řadí výparník klimatizace před výměník topení a proč je někdy nechávají fachčit společně, i když to vypadá jako holý nesmysl. A pokud ti stejně jako mi vadí průvan v ksichtu, tak zkus, až budeš potřebovat ofukovat okno, sklopit sluneční clonu skoro až na okno. Třeba to bude fungovat i v tvém autě. S tou spotřebou máš samozřejmě pravdu.
Dříve: ..... a Santa Fe 2,4, manuál
nyní khaki Santa 2,2 Dynamic, manuál
Odpovědět

Zpět na „COUPE 1G“