Zhasina na volnobeh nez se zahreje
Moderátoři: Tringi, Moderátoři
Zhasina na volnobeh nez se zahreje
Projevuje se to tak ze motor bez problemu natocite ale na kazde zastaveni na kazde krizovatce nez se motor zahreje na provozni teplotu tak to neudrzi volnobeh a zhasne. Jak je motor teply nejsou problemy. Naopak kdyz je motor hodne teply v lete kdyz je venku 35 tak pri delsi jizde to zacne najednou blbnout a motor v tahu cuka, vubec netahne a mate plyn na podlaze - najednou vyleti otacky rve to chvilku jede a zase se dusi. Asi tyhle 2 zavady spolu nesouvisi ale cim to muze byt?
- Reklama
Zdarvim.
Pred par dny me potkal uplne stejny problem!
Teda aspon s volnobeznymi otackami pri studenem motoru...Po zahradi uz to nezhasina, ale i tak mi prijdou nejake nizke (okolo 1000). Kdyz je teplo, tak nevim, jestli mi to dela to same, protoze se to deje teprve chvili a zrovna teplo ted neni
Ze servisu mi volali, ze udajne odesel krokovy motorek, ze ktery chcou nehorazne prachy!
Docetl jsem se tady, ze jinym pomohlo odpojit baterku a resetovat tak ridici jednotku. Rozhodne to taky prvni vyzkousim, nez (mozna) zbytecne platit.
Na jak dlouho by tak mela byt odpojena, aby doslo k resetu? Myslite (nejaky odbornik), ze to pomuze?
Diky
Pred par dny me potkal uplne stejny problem!
Teda aspon s volnobeznymi otackami pri studenem motoru...Po zahradi uz to nezhasina, ale i tak mi prijdou nejake nizke (okolo 1000). Kdyz je teplo, tak nevim, jestli mi to dela to same, protoze se to deje teprve chvili a zrovna teplo ted neni
Ze servisu mi volali, ze udajne odesel krokovy motorek, ze ktery chcou nehorazne prachy!
Docetl jsem se tady, ze jinym pomohlo odpojit baterku a resetovat tak ridici jednotku. Rozhodne to taky prvni vyzkousim, nez (mozna) zbytecne platit.
Na jak dlouho by tak mela byt odpojena, aby doslo k resetu? Myslite (nejaky odbornik), ze to pomuze?
Diky
Lantra I (J-1) 1.6 i.e. 16V (1995)