15" ACCENT

Jak upravit svého hjundaje.

Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři

tomas.holoube
**

15" ACCENT

Příspěvek od tomas.holoube »

Zdravíčko, shánim 15" kola na accenta nový i starší, mám rozteč 4x114,3 chtěl bych nějaký s límečkem , chci je obout do 195/50/15 tak nevim ani kolik palců , asi 7 ??? pošlete odkázky dík.
accent 1.3,Zatmavený,alu borbet,bosi výfuk,musika
Reklama

Josef

Re: 15" ACCENT

Příspěvek od Josef »

tomas.holoube píše:Zdravíčko, shánim 15" kola na accenta nový i starší, mám rozteč 4x114,3 chtěl bych nějaký s límečkem , chci je obout do 195/50/15 tak nevim ani kolik palců , asi 7 ??? pošlete odkázky dík.
v jednom krásnym českym filmu byla suprová hláška "HLEDEJ ŠMUDLO HLEDEJ" :lol: :lol:
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

7 nedoporucuju, idelani bude 6,5 vzhledem ke vzdalenostem k podbehum, perum atd.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG

Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
tomas.holoube
**

Hardcam píše:7 nedoporucuju, idelani bude 6,5 vzhledem ke vzdalenostem k podbehum, perum atd.
6,5 je malo!to tam mam tetka na na 14!Chtel bych 15 na 7 palcu tak!ja prave nevim mno!proto se ptam!nema tam nekdo 15?a jaky diky
duval
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od duval »

http://www.tuning-forum.org/viewtopic.p ... light=exip

tyhle jsou pekny , puvodne sem si je chtel od nej koupit ale pak sem sehnal jinaci s gumama , na tom inzeratu vypadaj zašle ale jsou jenom zapraseny , posilal mi aktualni foto a tam vypadaj lip :)

Obrázek
Hyundai Lantra 1.5 GLSi r.1993
Obrázek
Obrázek
tomas.holoube
**

Ne to ne!je to moooc stary!ja chci neco novyho peknyho! :o)
duval
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od duval »

tomas.holoube píše:Ne to ne!je to moooc stary!ja chci neco novyho peknyho! :o)
jsou takovy starsi , ale videl jsem je komplet vylesteny na mitsubishi galant a tam vypadali luxusne :D
Obrázek
Obrázek
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

15ky na Accentu tu urcite nekdo ma, co si pamatuju, ja mel 7palcovy a nedelaly dobrotu - jen muj nazor. Na Lantre mam 6.5 a krasne to splyva, na accenta mi prijde zbytecny davat 7, tech 6.5 je idealnich.

Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
duval
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od duval »

ja mam taky 6,5 (gumy 195/55/15) a myslim si ze jsou tak akorat , dal bych nesel :)
Obrázek
Obrázek
tomas.holoube
**

Hardcam píše:15ky na Accentu tu urcite nekdo ma, co si pamatuju, ja mel 7palcovy a nedelaly dobrotu - jen muj nazor. Na Lantre mam 6.5 a krasne to splyva, na accenta mi prijde zbytecny davat 7, tech 6.5 je idealnich.
a vcem to nedelali dobrotu?
MartasZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MartasZ »

tomas.holoube píše:Ne to ne!je to moooc stary!ja chci neco novyho peknyho! :o)
Hele kemo, ale projdi si i ty odkazy na který tam odkazujou, tam jsou tak libózní kola, že sem se z nich málem pochcal :twisted:
Škoda že jen patnáctky, já bych radši ty sedmnáctky.. ale jako 390 dolarů za kolo je taky pecka :roll:
Jo a nedej na ostatní.. myslim že nechceš mít úplně sériovku, úplně tě chápu, proč tam chceš mít tak široký kola.. dyk já měl na kupátku 17x8 palců a pohodička pohoda :-)
Hyundai Coupe 2.0 16v 1997
102kW G4GF
dB Drag Racing 136,2dB :D
Obrázek
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

Ja vim nejlip, co to delalo:) nebudu nikomu svuj nazor vnucovat...

Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
yenda
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yenda »

Fakt nevim, dotaz jak stehno - "Sháním kola NOVÝ I STARŠÍ, ... kolik palců?"
no a když ti hodí odkaz na kola, tak "Ne to ne, ja chci něco novýho pěknýho"
Následně Ti hardcam napíše, že 7 nedoporučuje, ale přesto si vedeš svou ... co vlastně chceš? Chceš slyšet že se tam 7" vejde?

Myslím že 15" šířka 7" límec ET 40 a pneu 195/50/15 by se tam vejít měly, ale bude to tip ťop a já bych do toho nešel.
Když chceš nové, zajeď si do nějaké prodejny, kde ti to určitě aspoň zkusmo namontují a uvidíš ...
Toyota Avensis sedan Sol 2.0 16V (94 kW)
dříve: Accent 1.5 12V GLS, r.v. 1997
tomas.holoube
**

No chlapci a i děvčata, skoro bych řekl že by asi bylo lepší ukončit tuhle debatu. Nechci rozpoutat válku, sám si myslim že 7 palců není málo a proto jsem se ptal hlavně na vaše zkušenosti, já mám accenta co je v miniaturce a mám tam borbety 14" a mají 6 palců , pneu jsou 185/55 a mají tak podle mě malý ET že když jedu v pěti a vemu větší hub tak v pohodě škrtám vzádu blatníkama, podle mě tedy není problém dát 15" možná i sedm palců ale s rozumnym ET , možná mě trochu bude mrzet že to zase nebude budit rozpláclej ráz auta ale nebude to zase škrtat, pak je ssamozřejmě otázka co tomu všechno může překážet ve vnitř, a tak bych vás poprosil kdo jste tam 15" měl jestli víte i ET at si můžu udělat obrázek.Chlapci ono stejnak teda asi nejspíš dojde na to že když už tam budu dávat nějaký lepší kola že si to zajedu nechat někam vyzkoušet atd.., za vaše rady jsem rád a alespon vim na co si mám dát majzla, ještě teda ne že bych se nějak bránil ale přijde mi že 6,5 je mnohem méně výběru.

Jinak když budu reagovat na yenda tak já neříkám že ty kola jsou nějak špatný ale prostě mě nehrajou do noty tak v klidu , přijdou mi že by moje auto vypadalo docela jako nějakej tuzingovej bavorák, jen můj názor tak mě prosím nesežerte ,za nabídku samozřejmě dík, a jinak bych poprosil Hardcama jestli by trochu mohl ten problém přiblížit a dyštak jaký měli ET ty kola abych se tomu vyvaroval, Zatim dík
tomas.holoube
**

Odpovědět

Zpět na „Tuning“