Může být, ale to je pak problém způsobený závadou, pokud vše funguje jak má tak by to problém neměl být. Já jsem včera po 7 dnech sedl do auta, nastartoval a jel.pietro32i píše:Ja teda jazdím denne a svetlo v kufri mi cez noc vybilo relatívne novú baterku, len som na to hneď neprišiel. Kúpil som novú a tá bola o pár dni tiež vybitá. Až potom sme vylučovacou metódou a merákom zistili, že niečo stále odoberá prúd. Dovtedy by som neveril, že taká mrňavá žiarovka môže v lete vybiť batériu, aj keď sa autom jazdí denne okolo 100 km. Ani alternátor to nestíha dobíjať...Skyline píše:Ten kdo jezdi s autem denně nemusí řešit s prominutím takovou blbost jako nabíjení baterky a spotřebu světel a žárovek v kufru, ten kdo jezdi jen v neděli holt musí občat připojit nabíječku a je klid. Já jsem ženě co byla na mateřský a jezdila málo dal jedou za měsíc v zimně baterku na nabíječku a dal jsem to neřešil a vždy jsem vše nastartovali baterka cca 4-5 let a pak výměna (Nissan Almera). Montovat do kufru ledky apod. no možná kdybych měl dost volnýho času a byl bez dětí.
Nezhasina displej
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Re: Nezhasina displej
Škoda O III 1,6tdi 7°DSG
Hyundai i30 1,4 cvvt 2010 (prodáno)
- Reklama
Já do auta sedám klidně i po 14.dnech a baterka OK
i30cw 1,6 CRDi VGT comfort,85kW,Vivid blue, 12/2008 bývávalo
Kia Cee´d SW 1,6 GDi,Exclusive,Sand Track,10/2014 bývávalo
Hyundai Tucson 1,6 T-GDi 110 kW, Smart, SUNSET RED Pearl, 06/2021
Kia Cee´d SW 1,6 GDi,Exclusive,Sand Track,10/2014 bývávalo
Hyundai Tucson 1,6 T-GDi 110 kW, Smart, SUNSET RED Pearl, 06/2021
Neviem ako u Vás, ale u nás je povinné vypnúť svetlá (prepnúť minimálne na parkovačky) pri státí pred závorami, ak stojíš ako prvý. Myslím, že je to aj u Vás, len o tom veľa ľudí ani len netuší - neviem či vtedy v autoškole chýbali... [/quopietro32i píše:Skyline píše:Nevím zda je dobré zhasínat před závorami světla a vypínat motor...
Myslel jsem kombinaci vypnout světla a motor, světla přepnu na parkovačky motor nevypínám.
Mlhovky mne taky štvou teda hlavně ty vzadu a za deště, ale to je snad povinné zapínat za snížené viditelnosti. jinak jen magor je zapne ve dne či v noci za normální viditelnosti.
Škoda O III 1,6tdi 7°DSG
No veď samozrejme, že závadou - nezhasnutou žiarovkou, ktorá má zhasnúť ak je kufor zatvorený. Ak je všetko OK, teda nie je žiaden iný skrat, či "neriadený" odber, tak baterka musí vydržať aj mesiac, ak už nie je príliš stará. Žiarovku som vtedy vybral, baterku ani nedobíjal, alternátor ju dobil a nebol viac žiadny problém. Týmto som len chcel povedať, že aj malá žiarovka ti môže cez noc vybiť baterku.Skyline píše:Může být, ale to je pak problém způsobený závadou, pokud vše funguje jak má tak by to problém neměl být. Já jsem včera po 7 dnech sedl do auta, nastartoval a jel.
i30 1.4 CVVT, 80 kW (2010)
cez noc nie, ale ak tých nocí je viac.....
Ak má žiarovka 5W, tak pri 12-tich V za hodinu odoberie 0,42Ah, ak som to dobre spočítal. Tak za 10 hodín je to 4,2 Ah...
ale o také 3-4 dni je to asi zlé.
Ak má žiarovka 5W, tak pri 12-tich V za hodinu odoberie 0,42Ah, ak som to dobre spočítal. Tak za 10 hodín je to 4,2 Ah...
ale o také 3-4 dni je to asi zlé.
Accent 94 .... 1998-2003
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
i 30 COMFORT 1,4 continental silver 2007 (predaný)
Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD
alarm.ba@gmail.com
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
i 30 COMFORT 1,4 continental silver 2007 (predaný)
Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD
alarm.ba@gmail.com
Tak ako píšeš . Starú baterku mi síce vybilo asi naozaj cez noc, pretože ráno som už nenaštartoval - štartér ani nepretočil, len cukol a všetko zhaslo. Novú mi však vybíjalo postupne pár dní, možno až týždeň. Len som pozoroval každé ráno, že štartuje čoraz ťažšie a ťažšie. Potom som zalarmoval svokra elektrikára a nakoniec som ľutoval, že som zbytočne kúpil novú baterku
i30 1.4 CVVT, 80 kW (2010)
také mám podobný problém byl jsem ted v autě nastoupil bočními dveřmi u spolujezdce a zavřu a ejhle oni svítej potkávačky a nezhasnuje jinak než že dam světla do off nevíte čím to je?
Caute.
Mam Hyundai 3 rok a pred cca mesiacom mi tiez vybilo baterku do dna. Tak som ju nabil auto islo v pohode a po cca 7 dnoch mi zas baterku vybilo do dna. Nakoniec som zistil ze mi nezhasne display uplne ale ostane svietit tak slabucko.Volal som do servisu co stym a mi povedal aby som to doniesol na servis ze to pozru.Nakoniec to tak spravili ze mi dali do auta pridavnu kabelaz BCM / LEAD WIRE KIT /. Neviete mi poradit co tam vlastne davali ked to tam nebolo treba 3 roky? Pytal som sa technika a sam nevedel povedat co to je za kabel
Mam Hyundai 3 rok a pred cca mesiacom mi tiez vybilo baterku do dna. Tak som ju nabil auto islo v pohode a po cca 7 dnoch mi zas baterku vybilo do dna. Nakoniec som zistil ze mi nezhasne display uplne ale ostane svietit tak slabucko.Volal som do servisu co stym a mi povedal aby som to doniesol na servis ze to pozru.Nakoniec to tak spravili ze mi dali do auta pridavnu kabelaz BCM / LEAD WIRE KIT /. Neviete mi poradit co tam vlastne davali ked to tam nebolo treba 3 roky? Pytal som sa technika a sam nevedel povedat co to je za kabel
Dej si na foru vyhledat "nosodrat" a pocti si
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT