Ceník mýtného do Chorvatska ??

Santa Fe druhé generace, 2006 -2012

Moderátoři: miooo, Moderátoři

Odpovědět
petersonix
*

Ceník mýtného do Chorvatska ??

Příspěvek od petersonix »

Zdravím,
chci se zeptat kdo byl v Chorvatsku se Santou, jak je to s tím placením mýtného, protože opravdu nerozumím tomu ceníku.
Patříme při placení do I. nebo II. skupiny? je to pak docela fin.rozdíl a neznám nikoho s SUV koho bych se na to zeptal..
Děkuju :hyu:
Přílohy
ceník hr.jpg
ceník hr.jpg (49.93 KiB) Zobrazeno 1522 x
SF 2,2 114kw AT
Reklama

pivis
**

Re: Ceník mýtného do Chorvatska ??

Příspěvek od pivis »

já bych ani nepřemýšlel a zařadil se do 1
New Accent 1,4 Dynamic -celadon blue 11/2008-prodáno 2/2014
Hyundai Sonata NF 2,4
oltcitak

Příspěvek od oltcitak »

No uz je to davno,lebo som vyradil Chorvatov zo svojej sfery zaujmu,ale princip je rovnaky,mas pod 1,9m vysky a vyska karoserie nad prednym kolesom(merane zvislicou cez stred kolesa) je pod 1,3m tak si v tej kateg.I Ja napriklad nasplnam ani celkovu vysku,ani vysku nad prednou napravou(vsetko presahujem,ale aj tak som vsetky mytnice v Srbsku a Macedonsku presiel ako trieda I(az na jednu) ale kategorizaciu urcuje aj tak pracovnik na mytnici,cize neries... :mrgreen:
"Rexik" 4WD,2,5l CRDi 103kW

Kód: Vybrat vše

http://oltcitak.rajce.idnes.cz/
Espero
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Espero »

S Chorvaty jsme na tom stejně, taky je nemusím a dodnes si přesně pamatuji proč. Je to už tak 4 roky zpátky, co jsem se tak rozhodl. Jenže ještě předtím, než jsem k tomu rozhodnutí došel, (a nebylo jednoduché - je tam krásně), jsem vyřadil ze sféry svého zájmu jejich dálnice. A měl jsem pokoj jak od zjišťování skupin, tak s podporou jejich státu formou dálničního poplatku. Cenou ovšem bylo prodloužení doby jízdy. Hlavně od hranic přes Záhřeb po Karlovac se to vleče. Pak už to až na Makarskou rivieru docela jde. Po magistrále je to pak zase horší. Někdy to bylo dobrodružné, jsou tam úseky s relativně velkými vzdálenostmi mezi benzínovými pumpami, hlavně v nehostinné hrajině mezi Gračacem a Kninem. No a stalo se mi, že také 3 po sobě jdoucí pumpy měly (ve dne) zavřeno, nikdo to tam nekoordinuje, pumpy jsou tam erární. U čtvrté pumpy jsem pak dojížděl už jen na benzinové (s tehdejším autem) páry.
od 29.3.2018 Peugeot Boxer 3000 Blue HDi L2H1,barva červená Tiziano,obytný vůz s ložnicí 1,87x3,12 m.
od. 19.4.2017 Renault R 11,1,7i z 04/1985,barva červená (atestovaný veterán)
od 17.12.2021 Renault Fluence 1,6 16V z 08/2010, barva béžová metalíza
Andy4

Příspěvek od Andy4 »

...som bol v chorvátsku santom v roku 2011 a nič som neriešil. Môj má určite nad 190cm. To aj také Berlingo s truhlou je nad 190cm...
mx5/swiftsport/santafe/accent
ka.j.ik

Příspěvek od ka.j.ik »

Zdravím. Minulý týden jsem se vrátil z Chorvatska a týden přede mnou byl táta se svým Santou. Kategorie 1, žádný problém! Hranice - Záhřeb 6,5e Záhřeb - Makarská 27e.
Odpovědět

Zpět na „SANTA FE II“