Chumelí se chumelí,padá snížek bílý,štouráme se (víte kde),máme dlouhou chvíly Tak jsem to napígloval,vyluxoval s tím že to přezuju na letnáky.Ještě že jsem ještě posečkal.To počasí už neví coby,je to jak nabídka v obi
My už máme zase sluníčko s mraky. Ale aspoň svítí. V noci tu ale bylo na nule až pod nulou.
Hyundai Sonata NF r.v. 2005 2.4i LPG Dark Elegant Red Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
No dneska sice v noci hlásili pod nulou, ale mám ten dojem, že bylo zase tak do nuly. Na autech žádná námraza, takže to vypadá v klidu. Dnes už zase hlásej plus pět v noci, takže mám klidné spaní.
Hyundai Sonata NF r.v. 2005 2.4i LPG Dark Elegant Red Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
No tak dneska to bylo pravý aprílový počasí takovej hnus, teplota nepřelezla +7°C a furt jenom přeháňky brrrr.....a já se pustil do stavění základů pro skleník
HYUNDAI TUCSON 1.6 T-GDI 4WD White Polar Best of Czech 2018 HYUNDAI ACCENT 1.6i CVVT Elegance Extreme Blue koupeno 11-2008 věnováno synovi na dojetí
Co přeháňky. Tady do takovejch tří hodin hustě doslova chcalo. Voda se ani nestačila vsakovat či odtákat a tak to stálo na silnici. Jinak bude to aspoň skleník pro kaktusy?