crdi nestartuje
Moderátor: Moderátoři
Re: crdi nestartuje
Ahoj, nech si překontrolovat vstřiky, taky mi to dělalo a měl jsem vadný jeden vstřik, házelo mi to moc nafty do zpátečky, nechal jsem to udělat a od té doby je všechno v pořádku.
Hyundai Matrix 1.5 CRDi 60kW
- Reklama
Mates77 píše:Ahoj, nech si překontrolovat vstřiky, taky mi to dělalo a měl jsem vadný jeden vstřik, házelo mi to moc nafty do zpátečky, nechal jsem to udělat a od té doby je všechno v pořádku.
Díky, a kolik to asi tak stojí to překontrolování vstřiků a vyměnění?Nebo se to nějak opravuje?
Dík za odpověď.
Tak ta kontrola zase tak drahá nebude, každý kvalitní mechanik to zvládne, stačí vstřiky napíchat na baňky a hned vidíš jestli je nějaký špatný no a mne kompletní repas toho vstřiku vyšel cca na 5000,-. Odkud vůbec jsi, jestli se třeba nenacházíš někde poblíž?
Hyundai Matrix 1.5 CRDi 60kW
Dík za odpověď,bydlím kousek od Ostravy.Mates77 píše:Tak ta kontrola zase tak drahá nebude, každý kvalitní mechanik to zvládne, stačí vstřiky napíchat na baňky a hned vidíš jestli je nějaký špatný no a mne kompletní repas toho vstřiku vyšel cca na 5000,-. Odkud vůbec jsi, jestli se třeba nenacházíš někde poblíž?
Jsi kousek od Ostravy a neumíš se podívat o nekolik postů výš.Tam máš návod jak z partesu-dokonce se jménem a výskytem a jako bonus v nářečí kterému snad rozumíš
KIA XCeed 1,5T-GDi 118kW 7°DCT - GT line
Dlouhodobá spotřeba od 8/9/2023 - 6,65 l/100km-dle tankování. Dle PP 6,1l/100km
Aktuálně 59700 km
Olej: Ravenol EFS 0W-20
palivo: Převážně EO N95,pokud možno bez biosložky.
Dlouhodobá spotřeba od 8/9/2023 - 6,65 l/100km-dle tankování. Dle PP 6,1l/100km
Aktuálně 59700 km
Olej: Ravenol EFS 0W-20
palivo: Převážně EO N95,pokud možno bez biosložky.
zdravim vas Matrixaci.. Odporucam po Vyrepasovani ci vstrekov ci cerpadla do nafty doliat troska obycajneho oleja M2T. Je t o olej pre 2taktne motory a troska aspon naftu premasti a vsetkym komponentom v Railu to pomoze .. Moj nazor.... a jednoznacne po tom co citam, mali by Hyundai vyrobcovia tieto chyby opravovat v ramci vyrobnej chyby, a mali by to menit ci opravit bezplatne.. Lebo nekupujeme diesel motor na 100 tis km a po 100 tis musis 1500eur dat za opravy.. Zlate stare TDI ci Sdi co este aj na starom traktore 50 rocnom funguje ... Krasne dni prajem.. Michal
Ahoj promiň.ale Tvuj názor to neni.neber to jako urážku,ale jako neinformovanost v oboru Ten to olej se opravdu používá,ale ne z tohoto duvodu,ale zduvodu zamaštení celeho commonreilu po natankovani do nádrže benzínu ,To je hlavni duvod používání oleje M2T Pro zachranu vstřikovaču a vysokotlakého čerpadla to na pravou mírumisiak píše:zdravim vas Matrixaci.. Odporucam po Vyrepasovani ci vstrekov ci cerpadla do nafty doliat troska obycajneho oleja M2T. Je t o olej pre 2taktne motory a troska aspon naftu premasti a vsetkym komponentom v Railu to pomoze .. Moj nazor.... a jednoznacne po tom co citam, mali by Hyundai vyrobcovia tieto chyby opravovat v ramci vyrobnej chyby, a mali by to menit ci opravit bezplatne.. Lebo nekupujeme diesel motor na 100 tis km a po 100 tis musis 1500eur dat za opravy.. Zlate stare TDI ci Sdi co este aj na starom traktore 50 rocnom funguje ... Krasne dni prajem.. Michal
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
Sto ludi, sto nazorov .. Ale hadam troska mastnejsia nafta tym komponentom a tym tlakom neuskodi.. .. a dobre vediet o tom na co sa M2T pouziva.. Misiak