PLASTI DIP - tekutá guma
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
Re: PLASTI DIP - tekutá guma
Použití neznačkových Plasti Dip barev může způsobit deformace původního laku, z vlastních zkušeností vím, že nejsem tak bohatý abych si kupoval levný věci. Plasti Dip je i trochu alchymije, pokud by někdo chtěl nějak poradit či něco udělat tak jukněte na http://www.paintcar.cz
www.paintcar.cz or http://www.facebook.com/paintdipcar - Plasti Dip, Lakování, Leštění, Servis, Tuning
www.paintcar.cz or http://www.facebook.com/paintdipcar - Plasti Dip, Lakování, Leštění, Servis, Tuning
- Reklama
pokud vás zajímá něco o plasti dipu , rád vám poradím , jsem první autorizovaná lakovna , jsem na trhu od počátku , nic proti ostatním Dipmaistrům , ale nalezel jsem v tomto vláknu pár polopravd
- Přílohy
-
- WP_000844.jpg (148.59 KiB) Zobrazeno 5912 x
-
- WP_000839.jpg (102.1 KiB) Zobrazeno 5912 x
Neznačkový Plasti dip Neexistuje , ale jde spíš o to čím se ředí a tyky zda už někdo neředil před vámacrosby píše:Použití neznačkových Plasti Dip barev může způsobit deformace původního laku, z vlastních zkušeností vím, že nejsem tak bohatý abych si kupoval levný věci. Plasti Dip je i trochu alchymije, pokud by někdo chtěl nějak poradit či něco udělat tak jukněte na http://www.paintcar.cz
Huf, to Coupe vypada priserne. Proc ma na obou stranach jiny odstin dveri?
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
to je na dveřích carbon folie , a pokud je tak hnusné , proč ho všude zvou na tuning akce ?Hardcam píše:Huf, to Coupe vypada priserne. Proc ma na obou stranach jiny odstin dveri?
toto není aktual ní foto , je asi rok staré , dnes je komplet černém matu a má mnoho těch razících dolňkůHardcam píše:Huf, to Coupe vypada priserne. Proc ma na obou stranach jiny odstin dveri?
Jinak máte někdo představu co je to plasti dip pro koncové zákazníky a co je to rubber dip S určený pro profi použití?
Vkus je subjektivni zalezitost kazdeho jedince a na tuning srazech jsem uz videl skutecne ledaccos.quacker píše: to je na dveřích carbon folie , a pokud je tak hnusné , proč ho všude zvou na tuning akce ?
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Já třeba nemám představu a rád si přečtu nějakou osvětu od odborníka...quacker píše:Jinak máte někdo představu co je to plasti dip pro koncové zákazníky a co je to rubber dip S určený pro profi použití?
VW Tiguan Allspace R-line 2,0 TSI 162 kW 7DSG Prodáno
Hyundai ix35 2,0 CRDi 135 kW 4x4 Tricolor Style Satin Amber 5/13 Prodáno
Hyundai ix20 1,4 Tricolor Esential Satin Amber 10/14 Má žena
Škoda Felicia Van Plus
Škoda 1000 MB r.v.65 Prodáno, jsem blb
Hyundai ix35 2,0 CRDi 135 kW 4x4 Tricolor Style Satin Amber 5/13 Prodáno
Hyundai ix20 1,4 Tricolor Esential Satin Amber 10/14 Má žena
Škoda Felicia Van Plus
Škoda 1000 MB r.v.65 Prodáno, jsem blb
- 89majlo96
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Suhlasim s Hardom, to coupecko vyzera hrozne
1,4i CVVT občas nezaškodí pozdraviť obmedzovač...
Nejsem odborník , to tady u nás není nikdo , jen tomu věnuju hodně času , první realné auto v české republice bylo BMW e46 modrá + carbon , byl s tím hodně problém , projel jsem nějaké fora z USA a zjistil jsem že oni plasti dip dávno nepoužívají , že mají jakýsi rubber dip S , tak jsem zatlačil na Dodavatele a on mi ho objednal jen pro mě , stal jsem se jedinou autorizovanou lakovnou a dodnes používám Rubber dip S , ale i totaldip , který má ale zatím pro mě malou paletu barev .
Plasti dip který tu k nám chodí a chodil z USA je většinou surový , tedy není určen ke konkrétnímu využití a hlavně né na auta , je nestálí , nedrží si svou barvu a pružnost, jednou se přehřeje na slunku a je problém ho sundat, nemá UV filtr
Rubber dip S je hotový produkt kterým se stříká v USA (dipyourcar.com) , líp kryje , je pružnější , nebledne , neztrácí svou odolnost...atd
ostatně najděte si to na youtube, tam najdete srovnání
Plasti dip který tu k nám chodí a chodil z USA je většinou surový , tedy není určen ke konkrétnímu využití a hlavně né na auta , je nestálí , nedrží si svou barvu a pružnost, jednou se přehřeje na slunku a je problém ho sundat, nemá UV filtr
Rubber dip S je hotový produkt kterým se stříká v USA (dipyourcar.com) , líp kryje , je pružnější , nebledne , neztrácí svou odolnost...atd
Ostatne, kdyz byl Plasti Dip novinkou, tvrdilo se to same. Po Rubber Dipu bude Mega Dip a o Rubber Dipu se bude tvrdit to samy, co ted o Plasti Dipu, tak to proste byva a musi to tak byt i z hlediska marketingu.quacker píše:Rubber dip S je hotový produkt kterým se stříká v USA (dipyourcar.com) , líp kryje , je pružnější , nebledne , neztrácí svou odolnost...atd
Treba to nekdy vyzkousim, kazdopadne ted nemam vozy, na kterych by to bylo efektni.
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hardcam píše:Ostatne, kdyz byl Plasti Dip novinkou, tvrdilo se to same. Po Rubber Dipu bude Mega Dip a o Rubber Dipu se bude tvrdit to samy, co ted o Plasti Dipu, tak to proste byva a musi to tak byt i z hlediska marketingu.quacker píše:Rubber dip S je hotový produkt kterým se stříká v USA (dipyourcar.com) , líp kryje , je pružnější , nebledne , neztrácí svou odolnost...atd
Treba to nekdy vyzkousim, kazdopadne ted nemam vozy, na kterych by to bylo efektni.
Ostatně když byl plasti dip novinka u nás , v usa se již dávno používal rubber dip S, plasti dip je těsnění , respektive hydroizolace na lodě , podívej se první videa z dipyourcar a vždy uvidíš plechovku Rubber dip S , ale na tom by se neudělalo moc peněz , takže rači se tahal plasti dip , kterého je velká spotřeba
Jo, tomu bych i veril, par "instalaci" jsem videl a presvedcil jsem se o tom, ze za to nechci dat ani korunu, pote jsem dal prednost folii, se kterou jsem maximalne spokojenej. Rubber jsem zatim nemel tu cest videt
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP