Bender's i30 Combi 1.6MPI Comfort
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Bender's i30 Combi 1.6MPI Comfort
Ahojte,
Od vcera som majitelom novej i30 Combi vo vybave Comfort + bluetooth
Zelam si sam vela stastnych kilometrov a taktiez trpelivosti pri luskani 450 stranoveho manualu
Nejake fotky nizsie
Od vcera som majitelom novej i30 Combi vo vybave Comfort + bluetooth
Zelam si sam vela stastnych kilometrov a taktiez trpelivosti pri luskani 450 stranoveho manualu
Nejake fotky nizsie
- Přílohy
-
- 2013-08-13 08.36.08.jpg (119.24 KiB) Zobrazeno 2898 x
-
- 2013-08-12 12.52.13.jpg (133.32 KiB) Zobrazeno 2898 x
- Reklama
Re: Bender's i30 Combi 1.6MPI Comfort
Pridávam sa ku gratulácii ! Samozrejme tiež prajem veĺa bezpečných a spokojných kilometrov.
P.S.Návod na použitie beriem do rúk,iba keď už všetko zlyháva ! Zatial to nebolo treba,lebo som členom fóra a tu sa všetko dozviem.
P.S.Návod na použitie beriem do rúk,iba keď už všetko zlyháva ! Zatial to nebolo treba,lebo som členom fóra a tu sa všetko dozviem.
Hyundai i20 Chic 1,25 (2017-) biela
Opel Insignia GS 1,5 T Innovation(2018-) Satin Grey
Hyundai Elantra AD 1,6 Style Sparkling metal
Hyundai i40cw 1,6 GDI, Blue spirit
Ford Cmax 1,6
Ford Mondeo 1,8
Mazda 626 V6, Renault 21 , Citroen BX16...
Opel Insignia GS 1,5 T Innovation(2018-) Satin Grey
Hyundai Elantra AD 1,6 Style Sparkling metal
Hyundai i40cw 1,6 GDI, Blue spirit
Ford Cmax 1,6
Ford Mondeo 1,8
Mazda 626 V6, Renault 21 , Citroen BX16...
Kdyz vidim tu fotku, tak ta fabka je uplne o nicem (ve vsem)... Ahoj a vitej tady
Hyundai i30 5/2012 | 1.6 GDI Aqua Blue Trikolor
Vzhledově možná. Jinak u Fabky se po roce provozu neloupala "kůže" volantu a hlavice řadící páky. Šel otevřít kufr i za slunečného počasí a neodpadávali lišty. Během čtyř let se nepřihodilo vůbec nic, jen se jezdilo na garanční prohlídky.j.ree píše:Kdyz vidim tu fotku, tak ta fabka je uplne o nicem (ve vsem)... Ahoj a vitej tady
i30 2012 Style - 1,6 GDI - Hazel Brown
- Mirus30
- Kontaktovat uživatele:
Vzhledově určitě, velikostí určitě, kvalitou materiálů taky určitě a radši tohle všechno v rámci záruky vyměnit, než mít nepojízdný TSI
Proč sis koupil i30ku? Když si mohl mít dokonalou Fabii??
Proč sis koupil i30ku? Když si mohl mít dokonalou Fabii??
i30N Performance Sport, DCT 2023
Kia Proceed GT 2021
Škoda Scala MC 1.5TSI 2020
Kia Proceed GT 2019
i40 kombi 2,0GDI 2018
i30 kombi FL 2017
i30 kombi FL 2015
i30 1,6GDI 2012
Accent 1,3 2006
Kia Proceed GT 2021
Škoda Scala MC 1.5TSI 2020
Kia Proceed GT 2019
i40 kombi 2,0GDI 2018
i30 kombi FL 2017
i30 kombi FL 2015
i30 1,6GDI 2012
Accent 1,3 2006
Zdravím a želám veľa šťastných km bez problémov. Tiež som chcel verziu Comfort ale tá nemá Bluetooth, ako to že ty ho tam máš? Kde si kupoval auto, pôjdem ho tam aj ja objednať. Mne v NR povedali že sa to nedá a treba zobrať NAVI za 1150€ a rovnako vraj iba s balíkom Comfort za 500€. Azto by ma tak vyšlo o 1650€ viac ako potrebujem. Vďaka za info.
vid prispevok https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.p ... 20#p405988
skusal si okrem online konfiguratora s tym oslovit aj predajcu?
u mna proste dali iny volant plus ostatne zmeny v interieri (trochu ine radio(?) plus niekde mam mikrofon - vyzera ze nad slnecnou clonou)
balik comfort bol u mna tiez povinny. prezil by som aj bez vyhr. sedadiel a podla mna nespolahlivych park senzorov
skusal si okrem online konfiguratora s tym oslovit aj predajcu?
u mna proste dali iny volant plus ostatne zmeny v interieri (trochu ine radio(?) plus niekde mam mikrofon - vyzera ze nad slnecnou clonou)
balik comfort bol u mna tiez povinny. prezil by som aj bez vyhr. sedadiel a podla mna nespolahlivych park senzorov
Aha, nevšimol som si že si to ty. To ine radio ma možnosť aj streamovať hudbu cez Bluetooth? V Style verzii ano..tak predpokladam ze tam mas radio z najvyssej verzie. Asi oslovim ineho predajcu, týto v Nitre boli vraj zrusení a zatiaľ nový predajca nie je. Stále ale predávajú a vraj musím kupit NAVI, ine sa vraj neda ako je v kohfigurátore. Inak zadne parkovacky som u teba mevidel...mas ich ozaj? Nedala by sa aj kamera v spatnom zrkadle dorobit do Comfortu?
A ake su tie pneumatiky? predpokladam ze 15" ...neplava auto s nimi na ceste? Ja rozmyslam prave o 16" aby auto lepsie sedelo na ceste.
A pozeram ze spatne zrkadla su bez smeroviek? To ked sa tam neda ta vybava kde je intel. kluc tak tam nie su smerovky?
A ake su tie pneumatiky? predpokladam ze 15" ...neplava auto s nimi na ceste? Ja rozmyslam prave o 16" aby auto lepsie sedelo na ceste.
A pozeram ze spatne zrkadla su bez smeroviek? To ked sa tam neda ta vybava kde je intel. kluc tak tam nie su smerovky?
Ano streamuje hudbu bez problemov (mobil HTC One S)logon1 píše:Aha, nevšimol som si že si to ty. To ine radio ma možnosť aj streamovať hudbu cez Bluetooth? V Style verzii ano..tak predpokladam ze tam mas radio z najvyssej verzie. Asi oslovim ineho predajcu, týto v Nitre boli vraj zrusení a zatiaľ nový predajca nie je. Stále ale predávajú a vraj musím kupit NAVI, ine sa vraj neda ako je v kohfigurátore. Inak zadne parkovacky som u teba mevidel...mas ich ozaj? Nedala by sa aj kamera v spatnom zrkadle dorobit do Comfortu?
Zadne parkovacky su (biele na bielom nastastie)
O kamere neviem. Ochotny predajca by ti mozno aj v tomto vysiel v ustrety
15" s plechacmi. Zatial nepozorujem nejake plavanie. Auto mam vsak iba 4 dni
Spatne zrkadla so smerovkami pre mna neboli dolezite preto som to ani neriesil
Vďaka za odpovede Bender!