no každopádně já razím "teorii" zapírat zapírat zapírat a když se na to příde zapírat ještě víc,... ale jenom do určité chvíle, tady ta chvíle vybízí k zamyšlení
je tu několik známých - neznámých
- jel jsem tamtudy ??? jel
- jsem si na 100% jistej že sem na tu červenou nejel ?? no to je otázka, já osobně bych si řekl tak na 80% , páč 100% je blbost (sám autor zapochyboval jestli na přechodu byla či nebyla nějaká slečna... třeba virtuální)
jaké jsou varianty
- držet hubu a chovat se jako ... jako ovčan, zaplatit a mít klid (je tam těch 20% možnosti že jsem to spáchal)
- jít do případu a rozporovat situaci (stojí za mnou 80ti% přesvědčení, že jsem nic neudělal) s vědomím, že když se na fotce jasně ukáže že je to mé auto, byl jsem jistě před hranou křižovatky kde na fotce svítí červená a ten řidič kterej má gzicht krytý sluneční clonou shodou okolností má košili s proužkem kterou většinou za volantem nosívám
= 5000,- + 5 trestnejch bodů (stačí jedna nepozornost +7 bodů a pápálálá)
nebo to fakt jenom zkoušej a jsem z toho venku a magistrát končí s ostudou na obrazovce TV NOHA
...
od lidí co tu nabízejí články z internetu bych spíš čekal:
stalo se mi to a to na kamerách, tak jsem tam šel, řekl jim to a to a oni na to "to a to" a pak sem jim to chrstl do klína a odešel sem středem bez pokuty...
pak je totiž taky rada odvolávat se na osobu vzdálenou (kámoš na kámoše ten na kámošku ta na mámu ta na milence on na bratra , bratr na kolegu z práce kolega z práce na manželku atd, úředníci o5 na vše mají 1 rok aby to stihli obvolat a předvolat...