Ty taky, koukám ještě pořád nejezdíš!!MartasZ píše:Tak už bys to měl opravit, když sme se konečně shodli
To vypadá na nějakej problém viď?? Asi pojišťovna zlobí co!!
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
MartasZ - ty máš havarijku i na monitor, mobil a svou tělesnou schránku????? Kde si k tomu přišel???? Jinak bych je už honil právníkama jak nadmutou svini.MartasZ píše:Mě už se sem ani nechce nic psát.. dyk už je to úplně trapný.. furt si mě všichni přehazujou jak horkej brambor a to jde jen o pár desítek tisíc.. zasraná, zkurvená ČESKÁ PODNIKATELSKÁ POJIŠŤOVNA... omlouvám se, ale nic jinýho na to říct nemůžu.. protože když mi do telefonu řeknou, že jim to sice přišlo od likvidátora v pořádku, ale že v současný době nevědí kde ten spis je a člověk co to má na starosti tak má dovolenou.. no to už bych fakt nevim... mám chuť chytnout klávesnici, roztřískat s ní monitor, vzít mobil, vyhodit ho z okna a skočit za nim... asi by to byl blbej nápad, páč bydlim v sedmym patře
Ale jestli někdo nezná pocit bezmoci a totálního zdebilnění, tak ať chvíli jedná s ČPP.. vřele doporučuju
No z toho vyplývá že auto ještě nejni, nejni a asi jen tak ani nebude
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |