Můžeš tu prosím napsat celý seznam, koho vedeš, že má objednáno. Aby bylo jasno.robertbulko píše:Pre potenciálnych záujemcov:
Už je voľný len posledný kus s limitovanej edície 25ks!
automatické sklápanie/vyklápanie späťákov
Moderátor: Moderátoři
Re: automatické sklápanie/vyklápanie späťákov
- Reklama
- robertbulko
Môžem, ale nie som si istý či je to dobrý nápad a neplánujem to urobiť. Já mám jasno a to je dôležité.
Môžem ale napísať, že mám objednavky na:
i30 - 4ks
i40 - 8ks
ix20 - 3ks
ix35 - 7ks
Santa Fe - 1ks
Môžem ale napísať, že mám objednavky na:
i30 - 4ks
i40 - 8ks
ix20 - 3ks
ix35 - 7ks
Santa Fe - 1ks
Naposledy upravil(a) robertbulko dne 02 říj 2013, 22:43, celkem upraveno 3 x.
Hyundai i40 CW EAGLE edition • Style • 1.7 CRDi • 100kw • 6A/T
Tak teď jen doufám že jsem v tom seznamu
I30 1,6CVVT kombi 06/2013
New Santa fe 2006, 2,2CRDi ELEGANCE
- robertbulko
hehehe, áno si a keby si aj nebol napísaný, mám ťa už vygravírovanéjo v pamätiSantík píše:Tak teď jen doufám že jsem v tom seznamu
Napadlo ma zrovna pri tebe. Nikto s i30 sa nechystá ku mne domov na inštaláciu a teda nie som zatiaľ schopný povedať presne, ktorý je to ten kábel kam treba nacvaknúť samoprerezávací konektor. Je niekto z vás štyroch, čo ste si modul objednali schopný to zmerať a podeliť sa s ostatnými o informácie? Samozrejme netreba to merať hneď, stačí pri inštalácií modulu. Na i40 je to jemne hrubší šedý kábel, na ktorom sa v čase zamykania na moment objavý +12V (impulz). Fotografie z demontáže tapacíru mám.
To by nebyl problém jen se mi teď moc nechtějí rozdělávat dveře jen tak Ale pokud by to nevadilo tak jakmile by byly moduly tak bych sem dal podrobný návod jak na to
Tak vidím, že Nikto s i30 měl úplně stejný dotaz jako já. Prosím tedy Santíka jak bude montovat, aby sem dal foto montáže na i30 (2012) dle seznamu jsme 4 co máme objednáno. Nebo bude někdo s i30 žádat o odbornou montáž u robertbulko?robertbulko píše:hehehe, áno si a keby si aj nebol napísaný, mám ťa už vygravírovanéjo v pamätiSantík píše:Tak teď jen doufám že jsem v tom seznamu
Napadlo ma zrovna pri tebe. Nikto s i30 sa nechystá ku mne domov na inštaláciu a teda nie som zatiaľ schopný povedať presne, ktorý je to ten kábel kam treba nacvaknúť samoprerezávací konektor. Je niekto z vás štyroch, čo ste si modul objednali schopný to zmerať a podeliť sa s ostatnými o informácie? Samozrejme netreba to merať hneď, stačí pri inštalácií modulu. Na i40 je to jemne hrubší šedý kábel, na ktorom sa v čase zamykania na moment objavý +12V (impulz). Fotografie z demontáže tapacíru mám.
- robertbulko
Dneska som robil prvú monťáž na ix20 a hodne sa pretiahla, pretože modul nechcel fungovať ako má. Problém bol v dočasnom napätí na pine 5 zrkadlového konektora v aute, ktoré bolo zatiaľ neviem prečo trvalé (neviem či to bol dôsledok prerábky okien, alebo to tak ix20 má) a následne sme si vysvetlovali stavy - všetko bude v návode. V aute bol pred tým dorábaný oknový modul a kopec káblov bolo rôzne prepojených, ale myslím že sme to dotiahli do zdarného konca. Veď nech sa milo58 vyjadrí osobne.
Pre problém s dočasným napätím by som chcel poprosiť vás čo máte modely i30, ix20, ix35 a Santa Fe, vyskúšajte či vám v klude (štart je v polohe OFF, alebo kľuč nie je v zapalovaní) funguje okrem sklápania späťákov tlačítkom aj natáčanie zrkadiel a dajte mi vedieť prosím. Podľa schémy od Fishkaa pre ix35 by na pine 5 zrkadlového konektora a tak isto aj na i40 malo byť ACC - čo je dočasných +12V. Na ix20 od milo58 tam bolo pevných +12V. Ak sa vám na vašich autách natáčajú zrkadlá (nie celé späťaky, ale len zrkadlá v nich) len ak máte rozsvietené budíky a teda štart je v polohe ACC, alebo ON potom máte na pine 5 dočasných +12V. Ak sa vám zrkadlá natáčaju aj v klude, tak je na pine 5 stálych +12V. Je to pre mňa dôležitý údaj.
Ďakujem
Pre problém s dočasným napätím by som chcel poprosiť vás čo máte modely i30, ix20, ix35 a Santa Fe, vyskúšajte či vám v klude (štart je v polohe OFF, alebo kľuč nie je v zapalovaní) funguje okrem sklápania späťákov tlačítkom aj natáčanie zrkadiel a dajte mi vedieť prosím. Podľa schémy od Fishkaa pre ix35 by na pine 5 zrkadlového konektora a tak isto aj na i40 malo byť ACC - čo je dočasných +12V. Na ix20 od milo58 tam bolo pevných +12V. Ak sa vám na vašich autách natáčajú zrkadlá (nie celé späťaky, ale len zrkadlá v nich) len ak máte rozsvietené budíky a teda štart je v polohe ACC, alebo ON potom máte na pine 5 dočasných +12V. Ak sa vám zrkadlá natáčaju aj v klude, tak je na pine 5 stálych +12V. Je to pre mňa dôležitý údaj.
Ďakujem
Takže I30 to má takto, pokud je klíč v poloze OFF nebo vyjmutý jde jen sklápět spínačem celá zrcátka, naklápění skel zrcátka jde jen v poloze ACC nebo start. Osobně se divým že to na jiném Hyundai jde jinak, mám i Santafe a tam to funguje úplně stejně. Doufám že tato informace ti pomůže
- robertbulko
Ďakujem páni, predpokladal som, že tomu bude tak.
Ahoj pises ze mas iba 1 santa fe mna nemas v zozname
dik feri
dik feri
Santa fe 2,2 CRDi VGT premium 2011, 145kw, automat
- robertbulko
Ahoj Feri, mám ťa v zozname pod menom Fero K. s tým, že ku mne prídeš na inštaláciuferi píše:Ahoj pises ze mas iba 1 santa fe mna nemas v zozname
dik feri
Naposledy upravil(a) robertbulko dne 29 zář 2013, 11:30, celkem upraveno 1 x.
- robertbulko
Re:
Ak by tam nebolo ACC +12V modul by nefungoval, ale podľa toho čo ste mi napísali, určite tam ACC +12V je.bony píše:A je v tom nejaky problem?
odeslano z telefonu.
Re: Re: Re:
Tak snad to bude vse o.k.Dnes jsem to testoval znovu - vytahnu klicek tl. Sklopeni zrcatek funguje ale pohyb zrcatka ne...Pokud vypnu motor a otocim klic do polohy 0 tak vse funguje i naklopeni zrcatek v okamziku kdy klicek zamacknu a otocim aby ho bylo mozno vytahnout tak zrcatka uz naklonit nejdou.robertbulko píše:Ak by tam nebolo ACC +12V modul by nefungoval, ale podľa toho čo ste mi napísali, určite tam ACC +12V je.bony píše:A je v tom nejaky problem?
odeslano z telefonu.
odeslano z telefonu.