...:::PROSIM POMOZTE:::...
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Antoncik_a_FIALKA
- *
...:::PROSIM POMOZTE:::...
Ahoj vsem potrebuji od Vas pomoc najit na moje auto Accent 1.3 95
"spodni pricku pod motor na ktere jsou silebloky" ta pricka taky pasuje i od Lantry. V servisu to nemuzou sehnat
Predem dekuji doufam ze se to vyresi, protoze uz chsi kurna jezdit
"spodni pricku pod motor na ktere jsou silebloky" ta pricka taky pasuje i od Lantry. V servisu to nemuzou sehnat
Predem dekuji doufam ze se to vyresi, protoze uz chsi kurna jezdit
- Reklama
- Antoncik_a_FIALKA
- *
- Antoncik_a_FIALKA
- *
Tak je to napravnice...pokud shanis novou, neni to levna zalezitost...mam ted nejakej problem s objednavanim dilu, az to bude OK, mrknu se.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
- Antoncik_a_FIALKA
- *
RE..
Ahoj mám accent 97, ale jak je poskládaný, tak by měl být podobně jako ten tvůj. Taky jsem to sháněl a sehnal celkem jednoduše aj se silentblokama na vrakáči v olomouci - nedvězí Moravský Autoland se to jmenuje. Sehnal jsem to za 2.500,- Jak tu kdosi psal není to levná záležitost, ale sedí to a zaplaťpánbůh už to auto zase jede. Zkus to tam, určitě tam budou mít ještě nějaké kusy, sám mi dal vybrat z několika. Tady máš odkaz:
http://www.moravskyautoland.cz/
Jo a bacha rádi hned nadhazují cenu aniž by ses zeptal. Smlouvej co to jde, nebo Tě vojebou. M.
Jo a bacha rádi hned nadhazují cenu aniž by ses zeptal. Smlouvej co to jde, nebo Tě vojebou. M.
Hyundai Accent 1.3i 12V, 62Kw '97
- Antoncik_a_FIALKA
- *
Re: RE..
No nejsem s Olomouce potreboval bych nekde okolo usteckyho kraje,McSatek píše:Ahoj mám accent 97, ale jak je poskládaný, tak by měl být podobně jako ten tvůj. Taky jsem to sháněl a sehnal celkem jednoduše aj se silentblokama na vrakáči v olomouci - nedvězí Moravský Autoland se to jmenuje. Sehnal jsem to za 2.500,- Jak tu kdosi psal není to levná záležitost, ale sedí to a zaplaťpánbůh už to auto zase jede. Zkus to tam, určitě tam budou mít ještě nějaké kusy, sám mi dal vybrat z několika. Tady máš odkaz:
tu pricku taky maji nekde za prahou ale ta cesta se nevyplati jinak dik za info
- Antoncik_a_FIALKA
- *
- Antoncik_a_FIALKA
- *