Zdravím, neví někdo jak se rozdělává třetí brzdové světlo? Nechci to hned ulomit (jako vždy a všechno) když je venku taková zima a všechny plasty jsou dost křehké.
Díky za radu, jistě to už někdo zmáknul.
Třetí brzdové světlo
Moderátoři: vipe, Moderátoři
Třetí brzdové světlo
Getz 1,3 MAX
- Reklama
Tak a máš to tady, nikoliv roztáhnout ale vysunout.
Drží to na těch dvou čudlech (zelená šipka) ze kterých to musíš vytáhnout směrem dolu když máš otevřený pátý dveře (modrá šipka).
Na tom krytu je taková plastová chňapka.
A je tam tahle žárovka pokud to sundaváš kvůli tomu. 12V 16W celoskleněná s paticí W2,1x9,5d
Drží to na těch dvou čudlech (zelená šipka) ze kterých to musíš vytáhnout směrem dolu když máš otevřený pátý dveře (modrá šipka).
Na tom krytu je taková plastová chňapka.
A je tam tahle žárovka pokud to sundaváš kvůli tomu. 12V 16W celoskleněná s paticí W2,1x9,5d
- Jan Schultz
Tak bych se tam taky potřeboval dostat kvůli žárovce ale nevidím ty obrázky návodu od vipea. Bylo by prosím možné je obnovit nebo mi je poslat na knorek@centrum.cz? Děkuji!
Hyundai i40 wagon 1.7 CRDi 2015
Peugeot 5008 STYLE 2.0 BlueHDI 2016
ex. Hyundai i30 kombi 1.6 Trikolor Weekend 2015
ex. Hyundai Getz 1.3 2003
Peugeot 5008 STYLE 2.0 BlueHDI 2016
ex. Hyundai i30 kombi 1.6 Trikolor Weekend 2015
ex. Hyundai Getz 1.3 2003
Omlouvám se problém byl u mě dělal jsem pořádek na webu a některé adresáře jsem přeházel.knorek píše:Tak bych se tam taky potřeboval dostat kvůli žárovce ale nevidím ty obrázky návodu od vipea. Bylo by prosím možné je obnovit nebo mi je poslat na knorek@centrum.cz? Děkuji!