Elektricke naklapeni světel
Moderátoři: Martun, Moderátoři
Re: Elektricke naklapeni světel
Ja som sa na dlhsi cas odmlcal...
Ale aby som to doplnil - vymenili mi oba motceky naklapania svetiel (aspon podla servisu) a odvtedy to mam v poriadku.
Ale aby som to doplnil - vymenili mi oba motceky naklapania svetiel (aspon podla servisu) a odvtedy to mam v poriadku.
Accent 1.5 CRDi, 2007, True Blue
- Reklama
Regulace výšky světel
Dobrý den,
mám ACCENT 1,5 CRDi r.v. 2007. Mám zase problém s elektrikou, (předchozí problémy: EPS - elektrický posilovač řízení). Tentokrát se mi přestal výškově nastavovat pravý přední světlomet.
Zkoušel jsem to nějak vyndat ale ten motorek ani za boha nechtěl ven. Neměl jsem tu odvahu ho nějak šroubovákem, či dokonce kladivem dolovat ven . A proto jsem se, teda podle mého názoru, s touto banalitkou obrátil na na Vás jestli by se tu náhodou nenašel někdo kdo tento problém již řešil.
Velmi pěkně děkuji za odpovedi.
S pozdravem Lukes
mám ACCENT 1,5 CRDi r.v. 2007. Mám zase problém s elektrikou, (předchozí problémy: EPS - elektrický posilovač řízení). Tentokrát se mi přestal výškově nastavovat pravý přední světlomet.
Zkoušel jsem to nějak vyndat ale ten motorek ani za boha nechtěl ven. Neměl jsem tu odvahu ho nějak šroubovákem, či dokonce kladivem dolovat ven . A proto jsem se, teda podle mého názoru, s touto banalitkou obrátil na na Vás jestli by se tu náhodou nenašel někdo kdo tento problém již řešil.
Velmi pěkně děkuji za odpovedi.
S pozdravem Lukes
Re: Regulace výšky světel
Měl by, ale bohužel je již vozidlo po záruce která skončila v dubnu 2010.
Nechce se mi to dávat přímo do autorizovaného servisu, mám s nimi špatné zkušenosti.
Nechce se mi to dávat přímo do autorizovaného servisu, mám s nimi špatné zkušenosti.
mne "skackala" vyska svetla na lavom svetlomete.
menene na zaruku pred rokom a pol. takze ti asi neporadim, ale s tymto mal problem uz pri predchadzajucom accente...
menene na zaruku pred rokom a pol. takze ti asi neporadim, ale s tymto mal problem uz pri predchadzajucom accente...
toyota highlander 2.5 hybrid executive
seat tarraco 1.4 ehybrid xcellence - na predaj
hyundai i30 {pd} 1.4t-gdi + dct now! + premium paket - predane
hyundai i30 {gd} 1.6gdi style {cz} - predane
hyundai accent {mc} 1.4 16v elegance - predane
seat tarraco 1.4 ehybrid xcellence - na predaj
hyundai i30 {pd} 1.4t-gdi + dct now! + premium paket - predane
hyundai i30 {gd} 1.6gdi style {cz} - predane
hyundai accent {mc} 1.4 16v elegance - predane
Ahoj, hlavně to neber kladivem Motorek pootočíš směrem k masce a vyšroubuješ (to bílé je umělohmotná hlava šroubu)
Akorát si nejsem jistý, zda ti to půjde bez sundání světla... to asi ne... a to máš masku a nárazník..
Akorát si nejsem jistý, zda ti to půjde bez sundání světla... to asi ne... a to máš masku a nárazník..
- Přílohy
-
- Motorek-001.jpg (188.94 KiB) Zobrazeno 4385 x
HYUNDAI IX55 3.0crdi V6 176KW
prodáno
NISSAN X-TRAIL 1.6 DCI 96KW
KIA SORENTO XM FL 2.2 145KW
NISSAN MURANO 3.5 V6 188KW
HYUNDAI GRANDEUR 3.3 V6 173KW
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Koupeno: 03.08 ukradeno 02.14
prodáno
NISSAN X-TRAIL 1.6 DCI 96KW
KIA SORENTO XM FL 2.2 145KW
NISSAN MURANO 3.5 V6 188KW
HYUNDAI GRANDEUR 3.3 V6 173KW
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Koupeno: 03.08 ukradeno 02.14
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
Mne kvoli skratujucim motorkom naklapania vymenili cele svetla, nastastie v zaruke
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
Kde se dá ten motorek koupit? Nemůžu najít označení. Jedině na vrakovišti mě napadlo,ale aby neodešel znova.
Z ničeho nic přestal fungovat, jako by cvakne, ale se světlem nepohne.
Z ničeho nic přestal fungovat, jako by cvakne, ale se světlem nepohne.
Aj mne sa jeden zijde, tiez nejako nefunguje.
aktualne - Hyundai Accent 1.5CRDi r.v.2007
predany - Hyundai Accent 1.3i GLS 62kW, r.v.96,4dr.
predany - Hyundai Accent 1.3i GLS 62kW, r.v.96,4dr.
Mal som podobny problem, prestalo to fungovat na pravej strane. Vybral som motorcek podla skor spominaneho navodu (svetlo nie je potrebne vyberat). Ked som ho otvoril(je potrebne vypacit zapadky po obvode), tak som si vsimol, ze medzi zavitovkou a zavitovkovym kolesom je medzera. Motorcek sa aj tocil, ale dalej sa uz nic nemohlo tocit. Motorcek je pravdepodobne napichnuty na plosak a ked som ho pritlacil, tak v pohode drzal na mieste a aj cely mechanizmus ovladania fungoval spravne. Teraz ovladanie funguje az na to obcasne pretacanie, ale to je pravdepodobne sposobene ovladacom sklonu.
- Přílohy
-
- DSC_0291.JPG (39.29 KiB) Zobrazeno 3943 x
-
- motorcek.JPG (28.34 KiB) Zobrazeno 3943 x
Pěkné...takže motorek špatně drží ve svém uchycení
Accent 1.5 CRDi ELEGANCE - Black Ebony
Prosím Vás, neobjednával niekto tento motorček? Našiel som na nete ale na starší model , nie na ročniky od 2007 .. Ešte ho skúsim rozobrať, ale ak by sa nedal opraviť musím odniekiaľ objednať nový ..
Accent 1.5CRDi,81kW ,2007
Fabia sedan 1.4
Megane classic 1.9dTi
Ibiza 1.9TDi,Xsara break 1.9HDi
Punto 1.1,Passat 1.8,Uno 1.3D
Prisma 1.6B,1.9D,Skoda 125GLS,Olcit
Fabia sedan 1.4
Megane classic 1.9dTi
Ibiza 1.9TDi,Xsara break 1.9HDi
Punto 1.1,Passat 1.8,Uno 1.3D
Prisma 1.6B,1.9D,Skoda 125GLS,Olcit