Kontrolka nedostatku kapaliny v odstřikovačích
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Re: Kontrolka nedostatku kapaliny v odstřikovačích
k tomu vyndavani nadobky ani neni potreba vyndavat svetlo pokud mate auto zvedle na heveru
Hyundai i30 1.4i CVVT, Comfort (2010/05/26), Indigo Blue
- Reklama
tak piny objednane, pro jistotu jsem pribral i par konektoru, abych mohl natrenovat rozborkuJirka-F píše:Počítej taky s poštovným. Těch 6 dolarů je jenom za samotné čidlo. S nádržkou se to prodraží a ta díra do staré je to nejmenší. Plochý vrták do dřeva průměr 25 mm a rašple. S těmi piny ti přeji úspěch větší, než jsem měl já. Taky jsem chtěl něco bytelnějšího, ale dnes je doba, že seženeš snadněji celý výrobek než náhradní díl za pár kaček. A to co mám doma a že toho není málo se samozřejmě nehodilo.
co zbyde muzu pripadne nabidnout
Sračkám se nevyhneš..
i30cw 1.6 CVVT+LPG 2012, cashmere brown, comfort + paket tempomat + paket kůže by Luki :D
i30cw 1.6 CVVT+LPG 2012, cashmere brown, comfort + paket tempomat + paket kůže by Luki :D
a drobná editaceee
dneska dorazily piny do přístrojovky - řekl jsem si, že se vykašlu na tahání do dveří (možná někdy příště, eště mám fhurt v paměti, jak jsem shazoval dveře, abych ten dveřní konektor vydlabal...tfuj) a už jsem i stihl potrénovat vypichování
konektor do přístrojofky a kabel s pinem zděs soudruzi konektoři zděs btw...docela mne překvapilo, že v přístrojovce už most do dveří nachystaný je...to už tam ten snímač nemohli dát z výroby??pche..
No a závěrem, kdo pochválí novou fičůůůůru?:)
http://youtu.be/owlnDtPq0b4
dneska dorazily piny do přístrojovky - řekl jsem si, že se vykašlu na tahání do dveří (možná někdy příště, eště mám fhurt v paměti, jak jsem shazoval dveře, abych ten dveřní konektor vydlabal...tfuj) a už jsem i stihl potrénovat vypichování
konektor do přístrojofky a kabel s pinem zděs soudruzi konektoři zděs btw...docela mne překvapilo, že v přístrojovce už most do dveří nachystaný je...to už tam ten snímač nemohli dát z výroby??pche..
No a závěrem, kdo pochválí novou fičůůůůru?:)
http://youtu.be/owlnDtPq0b4
Sračkám se nevyhneš..
takze ty tahnes kabel od cidla primo do budiku? a ficura dobra to se mi libi, ale neslo by pomalejsi prepinani?
ano, presne tak, předpokládám (vím), že z motorového prostoru se dá dostat dovnitř za palubovku u spolujezdce (na modrém jsme tudyma tahali žhavení na sklo), no pak už přímo do budíka..
přepínání funguje tak rychle, jak mačkáš spínač
přepínání funguje tak rychle, jak mačkáš spínač
Sračkám se nevyhneš..
Hm hm ale nevidim ze bys ho mackal.ja myslel ze to dela automaticky
Odesláno z mého GT-I8190N pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého GT-I8190N pomocí Tapatalk 2
ale já ho mačkám...jenže jinde
od začátku mne štvalo, že při pohodlném (ne vyvaleném jak bravek) posedu nedosáhnu na tlačítko trip computeru a ve snaze trefit se na něj v průběhu jízdy klesá pozornost na to, co se děje okolo...
tož jsem si udělal své vlastní a v "user friendly" poloze
od začátku mne štvalo, že při pohodlném (ne vyvaleném jak bravek) posedu nedosáhnu na tlačítko trip computeru a ve snaze trefit se na něj v průběhu jízdy klesá pozornost na to, co se děje okolo...
tož jsem si udělal své vlastní a v "user friendly" poloze
Sračkám se nevyhneš..
prozradis kde? ne ze bych si to sel delat,ja to stejne mackam jen kdyz natankuju. ale moznost automatickeho prepinani by nebyla spatna. A k tomu zapojeni cidla,neni to nahodou slozitejsi tahat az k budikum? ta cesta je docela dlouha potom ne?Takhle to stacilo protahnout pod blatnikem a pruchodkou dovnitr ke konektoru,od tamtud uz kabelaz k budikum je
no, jak uz jsem psal....nehci se dobyvat ke konektoru v "podpalubi"
no a spínač na trip mám pod volantem
EDIT
koukal jsem jak přesně ten konektor vypadá
a chápu správně, že jsu doplnil vodič z čidla do toho šedohnědného konektoru na obrázku a ne za něj (protikus za plastovým deklem)
pokud jo, možná bych ještě přehodnotil rozhodnutí (piny pro 040 a 090 doma asi mám z předchozích úprav
no a spínač na trip mám pod volantem
EDIT
koukal jsem jak přesně ten konektor vypadá
a chápu správně, že jsu doplnil vodič z čidla do toho šedohnědného konektoru na obrázku a ne za něj (protikus za plastovým deklem)
pokud jo, možná bych ještě přehodnotil rozhodnutí (piny pro 040 a 090 doma asi mám z předchozích úprav
Sračkám se nevyhneš..
tak..objednano, snad to jeste do sezony stihnu vymenit a zapojit
Sračkám se nevyhneš..
presne tak,je to v tom sedo hnedym konektoru. Dal jsem uz nemusel.
Omlouvam se,ja jsem vubec tu tvou otazku nezaregistroval proto odpovidam az ted, priste lepsi napsat SZ.
Omlouvam se,ja jsem vubec tu tvou otazku nezaregistroval proto odpovidam az ted, priste lepsi napsat SZ.
Tak nádržka i čidlo včera dorazily z Polska, nokonec to vyšlo ještě levněji než z Korapsu a hlavně to bylo rychlejší a bez výpalného pro stát a Českou poštu
Průchodku pro čidlo nemám, takže postup ala nulda, tj. vteřinové lepidlo na fixaci a následně kybel silikonu
Piny do dveří objednány, takže zatím akorát provedu rozborku sborku a přitáhnu si kabely do dveří. Chystám se při jednom i přezouvat, takže místa snad budu mít dost.
Průchodku pro čidlo nemám, takže postup ala nulda, tj. vteřinové lepidlo na fixaci a následně kybel silikonu
Piny do dveří objednány, takže zatím akorát provedu rozborku sborku a přitáhnu si kabely do dveří. Chystám se při jednom i přezouvat, takže místa snad budu mít dost.
Sračkám se nevyhneš..
tak přátelé, je to tady!! i já už nyní patřím k vyvoleným, kteří mají funkční kontrolku
jediný problém, který jsem nečekal byl bohužel v silikonu - při prvním pokusu mi čidlo odpadlo - asi málo silikonu
problém vyřešila průchodka z Hornbachu za 15 kaček a s drobnou úpravou sedí čidlo jak prdel na hrnec.
Postup skoro stejný jako nulda, jen s drobnými odlišnostmi:
1. konektor od čidla jsem rozebral a jako protikusy dal samičí piny z jiného konektoru, přes které jsem přetáhl teplem smršťovací bužírku (na každý drát zvlášť a následně společně ještě do hrubé bužírky - ochrana především, hehe).
2. "-" kabel jsem přitáhl matkou na šroub od klaksonu z vnitřní strany podběhu
3. "+" kabel skrz průchodku okolo hadičky stejně jako u nuldy
4. pořídil jsem origo piny do konektoru vevnitř auta a připojil (horor dostat ven všechny svazky včetně pouzdra, ale nakonec vítěz), takže jsem nakonec nemusel jít s kabelem až k přístrojovce
Pokud by měl někdo v okolí Ostravy zájem, rád ukážu, případně pomůžu rozšířit řady "kontrolkářů"
Fotky jsem nedělal, myslím, že nulda zvládl fotky sqěle
Howgh
jediný problém, který jsem nečekal byl bohužel v silikonu - při prvním pokusu mi čidlo odpadlo - asi málo silikonu
problém vyřešila průchodka z Hornbachu za 15 kaček a s drobnou úpravou sedí čidlo jak prdel na hrnec.
Postup skoro stejný jako nulda, jen s drobnými odlišnostmi:
1. konektor od čidla jsem rozebral a jako protikusy dal samičí piny z jiného konektoru, přes které jsem přetáhl teplem smršťovací bužírku (na každý drát zvlášť a následně společně ještě do hrubé bužírky - ochrana především, hehe).
2. "-" kabel jsem přitáhl matkou na šroub od klaksonu z vnitřní strany podběhu
3. "+" kabel skrz průchodku okolo hadičky stejně jako u nuldy
4. pořídil jsem origo piny do konektoru vevnitř auta a připojil (horor dostat ven všechny svazky včetně pouzdra, ale nakonec vítěz), takže jsem nakonec nemusel jít s kabelem až k přístrojovce
Pokud by měl někdo v okolí Ostravy zájem, rád ukážu, případně pomůžu rozšířit řady "kontrolkářů"
Fotky jsem nedělal, myslím, že nulda zvládl fotky sqěle
Howgh
Sračkám se nevyhneš..