motor disel 2.2
Moderátoři: miooo, Moderátoři
motor disel 2.2
mam divny problem auto při zahrati na provozni teplotu naraz schcipne a nejde nastartovat po schlednuti zas normalne jede do zahrati nic nevaruje zadna kontrolka neblikne a nikdo neumi poradit v servise maji vymluvy jak amateři od čerpadla vstrikovacihi po čerpadlo palivove turbo čidla tlaku a řidici jednotka tak co ted jak najit přičinu vypada to na nejakou ochranu při přehřati typl bych teplotni cidlo ale kde a jake ma nekdo zkusenost nebo radu
- Reklama
-
- *
- Kontaktovat uživatele:
Re: motor disel 2.2
nevim jestli to souvisí ,ale velice podobně mi to dělal pal.filtr
2,2 CRDi VGT 4x4 114 kW 2007 New Santa Fe Elegance
Re: motor disel 2.2
taky sem myslel ale nebylo to ono vymnenen filtr pro jistotu i olej a filtr
bohužel stale po zahrati chcipne a nejde nahodit dokud neschladne prijde mi to jako vadne
cidlo teploty nebo ridici jednotka vyhodnoti zavadu a zastavi privod paliva
v danou chvili spadne tlak paliva na minimum
že by to tryska pustila je dost divne a tak spiš nejake čidlo na prepusteni tlaku
tak a sem v pytli uz to nenastaruje ani studene vrtal do toho elektrikar a je hotovo tlak v rampe minimalni tak asi cerpadlo paliva tam je dost
a odvzdusnovat se to snad nemusi
bohužel stale po zahrati chcipne a nejde nahodit dokud neschladne prijde mi to jako vadne
cidlo teploty nebo ridici jednotka vyhodnoti zavadu a zastavi privod paliva
v danou chvili spadne tlak paliva na minimum
že by to tryska pustila je dost divne a tak spiš nejake čidlo na prepusteni tlaku
tak a sem v pytli uz to nenastaruje ani studene vrtal do toho elektrikar a je hotovo tlak v rampe minimalni tak asi cerpadlo paliva tam je dost
a odvzdusnovat se to snad nemusi