Ahoj tak jsem to dneska zkoušel nainstalovat a nepodařilo se mi to rozběhat.
Po sundaní tapecírungu a odpojení všech konektorů, nastal první problém. Najít ten správný kabel (napájení modulu) pro nacvaknutí prořezávací svorky. Nemám totiž mulitmetr.
Z videa není patrné jaký kabel je ten správný. " zdá se že růžový, nebo bílý ale jistě to určit nelze"
Přečetl jsem tedy celý topic a vsadil na "hrubý šedivý" který zde @robertbulko zmiňuje. (domnívám se že ve slovenčině se dá hrubý přeložit jako silný/tlustý resp. pro 12V slabší budou asi pro 5V ? je má domněnka správná?
Také jsem se držel rady "jsou tam dva hrubé/silné" a jeden z nich to je. (bílý a šedý)
Chtěl jsem tedy zkusit oba s tím že jeden to musí být. Bohužel ani při jednom to nefungovalo.
Vše jsem dělal při nastavení startovacího tlačítka do polohy OFF
Vyzkoušel jsem oba dráty (šedý i bílý) při montáží se sklopenými i odklopenými zrcátky a zároveň při zapnutém modulu a vypnutém modulu.
Když jsem měl zrovna napojeno z vypnutým modulem, kde se to má dle popisu chovat jako před zásahem se nedělo nic. Zrcátka na origo HW-hyu čudlík nereagovala. Při zapnutém modulu se také po nastartování a dalších variantách kdy by se měla automaticky odklápět/sklápět nedělo nic.
Pozn. Při zapojování u varianát v případě že jsem montoval s odklopenými zrcátky se po propojení modulu zrcátka sama sklopila (ihned po připojení modulu k napájení)
Pořadí zapojení jednotlivých konektorů při montáži jsem dodržel.
Pokud mi někdo poradí kde může byt chyba budu vděčný.
EDIT: PS : po odpojení modulu do "továrního" nastavení vše funguje jako dříve takže jsem vyloučil "jinou" závadu..