Přesně jak píše "Vildus"
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
komisař je ke "zkušenějším" uchazečům poněkud benevolentnější, ale chce to jediné - aby měl za Tebou v sedle pocit jistoty. Takže za všech okolností žádné zbrklé nebo zmatené manévry, jet na pohodu, plynule, raději přibrzdit a rozhlédnout se a klídek...
![Wink ;-)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Mě při zkouškách sdělil, jako jedinému ten den (to konstatuji, nechlubím se!), že k jízdě nemá co dodat a to si nemyslím, že bych jel dokonale, ale asi ho to uspokojilo. No a dnešní zkušební testy... to je vtip
Vildo, mě by spíš zajímalo - ten Váš gang, to je ofiko schválený a uznávaný? Nedávno jsem totiž četl nějakou debatu, že ty stávající skupiny mezi sebe nové neradi pouštějí, že musí splnit a dodržovat hromadu pravidel. A třeba jen na oblečení je velký rozdíl, jestli máš znak umístěný na prsou, rukávu nebo na zádech. Na zádech to může mít jen gang, který je ostatními oficiálně uznávaný, jinak jsou schopni Tě zastavit a oblečení spálit apod. Vím, zní to divoce a asi to není úplně běžné, ale ti skalní tyhle rituály prý dost prožívají...
Martunovi - tohle letos byla moje první větší zkušenost na dvou kolech, do té doby jen sporadicky nějaká ta padesátka. No a fakt, že mě to chytlo, mne posunul dál. Takže řidičák, který jsem léta odmítal, jsem najednou mít musel a díky relativně výhodnému prodeji "mého prvorozeného", budu mít příští rok cca dvojnásobně výkonnější a o něco sofistikovanější stroj. A věřím, že mi vydrží trošku déle
Máte tam na klubových stránkách pěkné desatero motorkáře, tak tady přidám jedno desatero k zasmání:
1.Kdo nepadá, jezdí pod hranice svých možností
2. Červená je jen barva
3. Plná čára není zeď
4. Dvojitá plná je pruh určený pro motorky
5. Ať tě vozí kdo tě šuká
6. Přikázání údržby silnic: NEPOSYPEŠ
7. Kde je vůle, je i cesta
8. Mít umytou mašinu je lepší než sex.
9. Za volantem nepřítel
10. Z integrálky na fizla neplivneš