Už brzy
Moderátoři: frawd, Moderátoři
Re: Už brzy
Já jsem také přemýšlel o koupi a byl jsem zde načerpat informace.Vše co je zde uvedeno je pravda.Těch co je spokojených bude a taky je víc než těch co jsem píší.Smyslem fóra je snad se podělit o nedostatky a problémy a doufat v kvalitní a fundovanou odpověď.Těch co by svůj vůz vychvalovaly moc na fóra nechodí.Já koupil novou 301 Peugeota a větší vrak jsem neměl a to jsem měl samý jetý hujdy.Po 4.měsících jsem jej vrátil.Původně jsem chtěl ix20,i po těchto některých negativech,které jsou zde zmíněny,ale nakonec jsem koupil vůz s dámským přirozením přes celý kryt motoru .A tolik kritických rad a názorů,že jsou to krámy apod co jsem vyslechl no hrůza.Ale v dnešní době vůz kolem 300000 bude mít vady u každé značky,holt je dnešní doba konzumní auto je také spotřební zbožé.A již zmiňovaný B-MAX,mě tedy dvakrát moc nepřesvědčil a cenou už vůbec ne,mnohem lepší ix.Každopádně Všem současným i budoucím majitelům přeji hodně štěstí a radosti,kterou nový vůz přináší.
Původně měla bít ix20,ale nakonec je nová Fluence 1.6,Dynamique a ještě mám doma novou i30 combi
- Reklama
Abych sem vnesl trochu pozitivní nálady tak musím oznámit,že už brzy budu také majitelem ix 20. Bude to 1,6 s automatem. Když jsem poprvé viděl tohle fórum,tak jsem si říkal,že to auto si určitě nekoupím. Pak se mi to nějak rozleželo v hlavě a šel jsem si ho vyzkoušet. Půjčil jsem si ho na víkend a musím uznat ,že mě dostalo. Už se nemůžeme dočkat až bude doma. Včera mi prodejce psal, že bude vyrobené ,jako model 2014,takže tam bude pár detailů jiných. No uvidíme.
- frawd
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak nám potom daj vedieť, aké vychytávky má model 2014.
2014 Hyundai ix20 1,6 A/T Style
2012 Hyundai ix20 1,4 CRDi Style - predané
mna celkom prekvapuje, ze niekto problemy z tohto fora povazuje na dovod nekupit ix20..
Samozrejme, nie su to zanedbatelne veci - riesit lak, napravy, radio, zadne plato na aute na ktore clovek dlho setril..
ALE
stale lepsie ako riesit roztrhnute rozvody, problemy s dvojhmotou, vstrekovacmi..
Takze na mna skor forum zaposobilo pozitivne
Teda to, ze ziadne fakt kriticke chyby sa tu neriesia
Samozrejme, nie su to zanedbatelne veci - riesit lak, napravy, radio, zadne plato na aute na ktore clovek dlho setril..
ALE
stale lepsie ako riesit roztrhnute rozvody, problemy s dvojhmotou, vstrekovacmi..
Takze na mna skor forum zaposobilo pozitivne
Teda to, ze ziadne fakt kriticke chyby sa tu neriesia
ix20, 1,4b, 2013
-
- *
Máte úplnou pravdu. Je lepší mít archaický agregát a neřešit žádné problémy. Většina automobilek podobný agregát nabízí, aby vyhověla těmto nárokům.
Pořád přemýšlím proč můj zaměstnavatel tedy nechal koupit auta s motorem 2.0 TDI. Asi protože jsou tak poruchové jak se o nich říká.
Pořád přemýšlím proč můj zaměstnavatel tedy nechal koupit auta s motorem 2.0 TDI. Asi protože jsou tak poruchové jak se o nich říká.
?? souška učitelka koupila na rozvoz obědů do jídelny základní školy VW Caddy 2,0 TDI ??? dobrá volba taky jsem po něm pokukoval, ale ta zadní náprava mě odradila
odesláno z křesla u televize
ix20 1,4 MPI LPG 5/2012
ix20 1,4 MPI LPG 5/2012
- Mr. HYUNDAI
New(No)Customer: Docela by mě zajímalo co je na benzínech Gamma a dieselech U archaického.
25. (OPEL 2.) Astra PHEV GS line
24. (OPEL 1.) Mokka-e Ultimate
24. (OPEL 1.) Mokka-e Ultimate
- frawd
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No predsa benzíny nemajú turbo a diesle nemajú overboost.
Už zítra snad bude všechno v pořádku!!!!
ANGLIČAK creme white 1,6CWT 16V 92 KW 125 splašených hřebcu no prostě paráda
ford focus 1,8 TDDI stříbrna dratěnka- ještě je pracant
ford eskort 1,6 modrá švestka
Chceš mě naštvat? Já čekám od konce srpna a pořád nic.
NAZDAR honzo k naštvat jsem tě nechtěl. Předáni proběhlo na vybornou a prvnich 40 km no prostě skvěle. Minuly tyden ve čtvrtek jsem prišel k prodejci v ostravě mrkli na sklad v Nošovicích a jedno takové co jsem chtěl tam mněli no a dnes uz je v garaži.Prostě jen trocha štěsti,neboj brzy se dočkáš a pak se třeba potkáme někde na srazu
ANGLIČAK creme white 1,6CWT 16V 92 KW 125 splašených hřebcu no prostě paráda
Já to myslel z legrace. Máme vybranou IX20 s automatem a ta nikde na skladě nebyla,takže bohužel musíme čekat,ale doufám,že už bude brzy .
Přeji ti ,aby jsi byl s autíčkem jen a jen spokojený.
Přeji ti ,aby jsi byl s autíčkem jen a jen spokojený.
je to v pohode auto.
Pokial clovek akceptuje, ze:
A: je to prioritne mestske auto
B: je urcene pre zeny
C: je postavene na podvozku maleho auta
V skratke - hoci je cenovo podobne i30tke, pri priamom porovnani je vyrazne vidno, ze i30 je o triedu vyssie - spracovanie interieru, pouzite materialy a podobne.
Na druhej strane - prakticke rozmery, vyssia vyska u ix20.
Ale, kto si vyberal auto sam - tak si pravdepodobne vsetky za/proti porovnal.
Pokial clovek akceptuje, ze:
A: je to prioritne mestske auto
B: je urcene pre zeny
C: je postavene na podvozku maleho auta
V skratke - hoci je cenovo podobne i30tke, pri priamom porovnani je vyrazne vidno, ze i30 je o triedu vyssie - spracovanie interieru, pouzite materialy a podobne.
Na druhej strane - prakticke rozmery, vyssia vyska u ix20.
Ale, kto si vyberal auto sam - tak si pravdepodobne vsetky za/proti porovnal.
ix20, 1,4b, 2013
PALI-PALI: Dle čeho soudíš že je ix20 určeno pro ženy? Já si teda nepřipadám jako žena . Například ta moje za volant ničeho většího než je ženské vozítko i10 nesedne (btw jedno z mála aut s kosmetickým zrcátkem i pro řidiče:-). Pak je tu další skupina žen která zase naopak používá k odvozu dětí spíše rodinné vany a že jich taky málo není, všechny ty Espace,S-maxy,Galaxy atd, to vidim na silnici každou chvíli a baba to řídí. ix20 jako auto prioritně pro ženy já rozhodně nevidim.Zdar!
- frawd
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tiež sa ma to dotklo. Jediné auto kde chlap nemá čo robiť je VW New Beetle 1. generácie.