Pěkný video, ten maník se asi tak 30x vybodoval
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Ten sbíral body rychleji než já body v marketu na Šmouly
V Sušici budu příští víkend, pokud náhodou pojedeš kolem, klidně dej vědět.
Jinak s řazením to mam podobně, dolů většinou přes dva stupně ze 6 na 4 když vjíždim do obce a nahoru když potřebuju někoho rychle předjet, tak to snad ani jinak nejde než jít ze 3 na 6. Potřebuješ vytočit trojku a když se řadim zpátky tak tam házet za sebou 4,5 a 6 to bych utrch šaltpáku
Rovnou 6, tempomat a klidná jízda
Jinak já tankuju Shell FuelSave, klasický N95. Chtěl jsem zkusit něco silnějšího jako VPower, ale auto jede i tak velmi svižně a dávat něco přes korunu padedát za litr za něco co možná asi ani nepoznam se mi nechce. A kdyby auto přeci jen jelo trochu svižněji, tak se mi ty prachy za to dávat nějak stejně nechce. A počítač se zastavil na 6 litrech, takže jsem spokojenej se svižností i se spotřebou (i když v reálu je asi o půl litru vyšší). Když jsem měl naftu, tak to jo, to jsem v zimním období tankoval Vervu, to auto mělo Vánoce
, ale u nafty je spíš nutností občas tanknout lepší naftu nebo použít aditivum, aby se vše pročistilo a hlavně Verva zamrzala o něco dýl než obyč nafta. A navíc nafťák je na kvalitu paliva náhlejší než benzín, hlavně Scenda co jsem ho měl, ten byl na kvalitu nafty pes. Benzín je tolerantnější
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)