Dálkový ovladač
Moderátoři: miooo, Moderátoři
Re: Dálkový ovladač
Doporucujem vsetkym co maju problem s dialkovym ovladanim aby skontrolovali stav dotykovej plochy gumeneho tlacitka na spinac na doske plosneho spoja. Mne nefungovalo ani jedno a povodny majitel mojho auta mi to daval s tym ze to nefunguje. Stacilo rozobrat zistit co je vo veci objednat z ebaya nahradnu skatulku a premiestnit elektroniku. Oba fungovali dva a pol roka.
Teraz na jednom odisla baterka tak som ju vymenil za novu a je to hluche ako uz tu niektori pisali. Cez vikend vyskusam ten postup co je uvedeny vyssie ale gumene tlacitka su neposkodene. Druhe z nicoho nic prestalo ist a zase to bol kontakt na spodku gumeneho tlacitka tak som prehodil obaly a jeden mi funguje dalej lebo este baterka drzi. Keby mal niekto ten isty problem uz mi ide z ebaya zasielka 5 kusov. Kupoval som to tu :
http://www.ebay.com/itm/250964505467?it ... 443wt_1163
Teraz na jednom odisla baterka tak som ju vymenil za novu a je to hluche ako uz tu niektori pisali. Cez vikend vyskusam ten postup co je uvedeny vyssie ale gumene tlacitka su neposkodene. Druhe z nicoho nic prestalo ist a zase to bol kontakt na spodku gumeneho tlacitka tak som prehodil obaly a jeden mi funguje dalej lebo este baterka drzi. Keby mal niekto ten isty problem uz mi ide z ebaya zasielka 5 kusov. Kupoval som to tu :
http://www.ebay.com/itm/250964505467?it ... 443wt_1163
2.7 V6 4WD
- Reklama
- miooo
- Moderátor
skusal som uz vsetko...
take ciste ako som ho vycistil nebolo ani od novoti...
ide dobre tak tyzden a potom zas zacne blbnut...
niekedy mam pocit ze musim tie tlacitka pretlacit na druhu stranu aby vobec zafungovali...
take ciste ako som ho vycistil nebolo ani od novoti...
ide dobre tak tyzden a potom zas zacne blbnut...
niekedy mam pocit ze musim tie tlacitka pretlacit na druhu stranu aby vobec zafungovali...
SANTA FE 2,7 V6 rv.2001+LPG GASTECH 600S
Nezkousel... Posli Tvuj ovladac sem http://www.coolj.cz/Servis/, daj ho za kilo do kupy. Z vlastni zkusenosti mohu vrele doporucit, spravili mi oba ovladace k Trajetu, at to byl vadny cip, ci vymena mikrospinacu aj.
Trajet 2.0 CRDi, 2003
Zdravím všechny
Chtěl jsem se zeptat,zda se dá vyměnit staré dálkové ovládání ovládání za novější s vystřelovacím klíčem.Dostalo se mi do ruky dálkové ovládání Hyundai s označením:
0678 , Transmitter ASSY 040-433-EU-TP,HA-T005 (toť opsáno vše ze štítku ovladače)
Zkoušel jsem ho sparovat podle návodu co je tu na foru,ale to se mi nepodarilo.Dokazal by mi s tím zde někdo poradit?Ještě pro upřesnění mám:Hyundai Santa Fe(SM) r.v.2001 a níže uvádím foto(levý ovladač je ten starý - funkční a ten pravý je ten nový - taky by měl být funkční,jelikož když mačkám tlačítka,tak červená dioda na ovladači bliká.
Děkuju předem všem za jakoukoliv radu.Díky Pavel
Chtěl jsem se zeptat,zda se dá vyměnit staré dálkové ovládání ovládání za novější s vystřelovacím klíčem.Dostalo se mi do ruky dálkové ovládání Hyundai s označením:
0678 , Transmitter ASSY 040-433-EU-TP,HA-T005 (toť opsáno vše ze štítku ovladače)
Zkoušel jsem ho sparovat podle návodu co je tu na foru,ale to se mi nepodarilo.Dokazal by mi s tím zde někdo poradit?Ještě pro upřesnění mám:Hyundai Santa Fe(SM) r.v.2001 a níže uvádím foto(levý ovladač je ten starý - funkční a ten pravý je ten nový - taky by měl být funkční,jelikož když mačkám tlačítka,tak červená dioda na ovladači bliká.
Děkuju předem všem za jakoukoliv radu.Díky Pavel
- Přílohy
-
- IMG_0210-1.jpg (56.77 KiB) Zobrazeno 3201 x
Škoda 110
Škoda 120L,
Nissan Sunny 1.6 combi
Daewoo Nubira II 1.6 combi
Babeta 228 - žlutý drak
Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi,4WD,83kW,r.v.03/2001
Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi,4WD,110kW,r.v.06/2008
Škoda 120L,
Nissan Sunny 1.6 combi
Babeta 228 - žlutý drak
viete mi niekto poradiť ako naprogramovať náhradné dialkového ovládanie ked som vymenil v nom batériu, aby sa mi dalo dielkovým odomknúť aj zamknúť.auto je hyudani tucson. dik
Navod je nekde v sekci Elantra.
Picaso: to je klic z Bazose, vid? Ten potrebuju, uz jsem si k nemu koupil planzetu
Picaso: to je klic z Bazose, vid? Ten potrebuju, uz jsem si k nemu koupil planzetu
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
To není z Bazoše ,ale koupil jsem jsem ho za 3,-Kč na Aukru.Chtěl bych ho předělat na Santa Fe.Když tam dám baterku,tak dioda po mačkání tlačítek funguje,ale nevím,jestli se to dá spárovat ze Santaféčkem.I třeba za cenu preparace té staré elektroniky a vložení do nového.Nezkoušel to někdo předělat???
Poraďte prosím.Díky Pavel
Poraďte prosím.Díky Pavel
Škoda 110
Škoda 120L,
Nissan Sunny 1.6 combi
Babeta 228 - žlutý drak
Škoda 120L,
Nissan Sunny 1.6 combi
Babeta 228 - žlutý drak
-
- **
- Kontaktovat uživatele:
No ja to ted podobne resil. rozeberte DO, na mikrospinace nastrikejte kontox ci podobne.... a cvakal jsem na mikrospinac do te doby nez nebude uplne volne chodit. me z foho vylezla taka zelena hmota, asi 10min jsem na tom cvakal.na oba. Znova jsem pak nastrikal a proces opakoval.3x pak vycistil a uz pulrok jedu opet jako s novymi....
Hyundai Santa-Fe, 2.4, 16V, DOHC, 4WD, srtibrny