Plutva je na streche.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderátor: Moderátoři
To je zaujímavé, mne hrá rádiu super čisto aj keď idem niekde po lazoch - vážne. Nebude problém v rádiu ?cigi81 píše:nazdar neviete či je možné namontovať anténu v tvare žraločej plutvy namiesto originálu?
bude fungovať navigácia a telefón?
zdá sa mi že originál rýchlo stráca signál rádia a RádioFM mi chrčí úž za trnavou na dialnici.
Ešte sa k tomu nemôžem poriadne vyjadriť. U mňa doma na dvore bez zmeny. Až na cestách sa uvidí.achiles píše:Vypada to super. Jak je na tom signal?
Ďakujemschmidke píše:Skvelá práca, Robert.
Ešte by ma zaujímalo, či máš na tvojompresne takú anténu, ako na tom ebay obrázku, čo je na ňom červeným napísané "IX35 all fit"?
Pýtal som sa na možnosť,prehodiť anténu so sedanu a kombi.Bolo mi povedané,že to neodporúčajú,lebo by bol slabší signál.Údajne je antená nastavená na strechu sedanu a na kombi by nefungovala na 100%.Nie som o tom presvedčený,ale na druhej strane,prečo by odmietli možnosť si niečo zarobiť ?fikusino píše:ta plutva vyzera dobre, hnedby som do toho siel. skusim zjednat zlavu u predajcu pri garancke
Ale to je normální - pokud anténu která je vyladěná se zbytkem soustavy (zesilovač - pouzdro - střecha auta....) nahradíš kusem jinak smotaného drátu do menšího prostoru tak nikdy nemůžeš dostat kvalitnější signál, většinou pouze horší (pronic za nic nejsou ty antény větší).robertbulko píše:UPDATE:
Po týždni na cestách som schopný objektívnejšie posúdiť kvalitu signálu po zmene na plutvu. Musím priznať, že sa úroveň prijímu trošku zhoršila.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |