![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
to by bylo všechno co mi vadi. nastesti tech kladu je daleko vic a nelituju koupe. hezky den
Moderátoři: miooo, Moderátoři
mohl bych tě poprosit o fotku té masky po nejlépe na autě ?Rocles píše:tak tu škaredou masku jsem dnes vyresil. od kamaráda jsem dostal nejake svinstvo co smrdelo jak ředidlo a cernou barvu jsem dokonale sundal. byla to poradna makacka místo vedle mista asi na 3 hodiny ale usetreno asi 1700kc za novou a vypada to hezky. neposkrabane a leskne se to jak psi koule.první jsem to delal hadříkem namocenym v tom svinstvu ale protože me po case bolely ruce tak jsem si vzal na pomoc obyčejnou drevenou varecku s ostrou hranou a tim jsem tu cernou barvu stahoval dolu. takze moje rada je namocit hadr, tim hadříkem trit kousek mista asi minutku a pak hranou ploche drevene varecky skrabat dolu.
at se dilo dari
Moc děkujuBlacken píše:MOC PĚKNY
no prece acetonKarel6888 píše:Čau prosím tě jak se jmenuje ten sajrajt kterým jsi sundal tu barvu.Díky Karel
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |