// naprosto nezaujatě, neznám ve svém okolí kohokoli kdo nikdy nereklamoval cokoli na novém autě. Když sem měl Mazdu, tak sem měl v Praze velký problém najít kvalitní servis, kde by mě nena*rali. Nepochodil sem? Vyžádal sem si kontakt na vedoucího. Nepomohlo? Kdo je další? Nakonec se vždy někdo najde... (trošku analogie i u naší společnosti
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
- ako ty ked ides do obchodu po jogurt, tak cakas ze sa tam budes pravidelne vracat a budes spokojny, ze mozes reklamovat a budes s tym uplne v pohode ?
// jogurt je fakt trochu mimo, ten zahodím, ale jakékoli dražší věci holt sem připraven. Dělám ve vývoji elektroniky a je mi jasné, že dnešní spotřebka prostě nemůže vydržet. Navíc se počítá s určitým %, kteří se na to ... a reklamaci neřeší...
- ako fakt nic v zlom, ale stastna to znacka, co ma takychto zakaznikov
- mna nesere ani tak to ze je tam chyba. Teda sere ma to statocne ale viem s tym zit.
- mna maximalne sere pristup
![Hyundai :hyu:](./images/smilies/eusa_boohoo.gif)
// jak sem psal, je chyba importu, že nemá zpětnou vazbu o kvalitě dealera. Nicméně co ti brání jim zavolat a vyžádat si větší fokus na tvůj příklad...
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
az po 3 mesiacoch a vystriedani 4 servisov som bol nastastie na odporucanie uzivatela tohoto klubu, za co som mu neskonale vdacny schopni najst naozaj solidny
// a kontaktoval si import? Co ti řekli?
btw. pokial viem - co sledujem toto forum, tak napr. v CR vela servisov dava auto zadarmo. Na SK nenajdes ani jeden. Pricom opat podla predajcu som ho na 100% mal mat, vsak je to predsa
// opravdu nemůžu hodnotit jak je to v SK (jiné podmínky, záruky atd.) Vycházím z podmínek CZ
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
edit: @FISHkaa, zariad nech poslu dotazniky aj mne //
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)