Nový člen
Moderátoři: Lukino, Moderátoři
Nový člen
Zdravím všetkých stal som sa ,,hrdým ,, majitelom sonata V6 2.5 automat ročník 1999 v LPG najazdených udajne 196 000 km ale počítam zhruba o stotisíc viac .celkový dojem -auto je to pohodlne a na svoju váhu nieje nejak lenivé. momentálne robím bežný servis olej, filtre, sviečky-čistý pôrod boli tam ešte asi pôvodné sviečky,gumy dole rozpadnuté pol dna som ich odtial dostával von nakoniec sa podarilo.teraz pracujem na rozvodoch celkom v pohode to ide až na pár maličkostí.Kedže manuál som nezohnal tak mám jeden maličký problém a to je filter v automatickej prevodovke.Vie mi niekto poradiť kde sa nachádza a ako sa k nemu dostať? a ešte jeden problém a tým je benzín v sacom potrubí.keď som ho zdemontoval dole kvôli sviečkam na môj velký údiv vytieklo odtial asi pol litra benzínu čo je celkom dosť na to že tam nemá byť žiadny ak má niekto nejaký tip či už na ten filter alebo ten benzín v sacom potrubí tak budem vdačný.
- Reklama
- Nexus
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nový člen
není mi ani trošku jasný, jak v sacím potrubí můžeš mít půl litra benzinu? sání je vyspádované dolů k válcům, tzn ikdybys ho tam nalil, prostě nateče k válcům a při prvním otevření ventilů prostě musí vytéct... že by se to udusilo je věc druhá, ale v sání nemá jak zůstat
a ty původní svíčky se mi taky nezdají, měl jsem NGK a sice daly 100tis km, ale byly za hranicí života, elektrody už téměř nebyly s automatem ti bohužel neporadím, dva manuály mám v garáži a třetí v autě
a pak ještě určo nahoď fotku
a ty původní svíčky se mi taky nezdají, měl jsem NGK a sice daly 100tis km, ale byly za hranicí života, elektrody už téměř nebyly s automatem ti bohužel neporadím, dva manuály mám v garáži a třetí v autě
a pak ještě určo nahoď fotku
Sonata V6 2.7 229tis LPG :)
Lantra rv. 94 1.6i 220tis LPG
Peugeot 301 1.6i allure+ 150tis LPG
†Toyota Corolla 1.4 rv. 97 LPG 414tis km
††† 3x Sonata V6 2.5 rv. 99 LPG (díly k dispozici)
Lantra rv. 94 1.6i 220tis LPG
Peugeot 301 1.6i allure+ 150tis LPG
†Toyota Corolla 1.4 rv. 97 LPG 414tis km
††† 3x Sonata V6 2.5 rv. 99 LPG (díly k dispozici)
Re: Nový člen
Fotka motora síce nieje moja ale je to podobné.Velký ovál je tá časť sania v ktorej bol ten benzín a je to nižšie položené oproti prírube . Myslím že sa to tam dostáva z palivovej lišty cez ten podtlakový ventil či čo to tam je je to označené krúžkami a spojene čiarou. niesom automechanik tak sorry za tie pomenovania jednotlivých súčastí ak niesu správne. a k tým sviečkam no vyzerajú že boli po smrti už pred piatimi rokmi foto dám nebol som v garáži.a celého auta tiež po očistení nakolko momentálne auto vyzerá dosť biedne ale pre porovnanie dám aj aktuálne.
- Přílohy
-
- motor.png (146.52 KiB) Zobrazeno 1212 x