Velké dilema i40 nebo Škoda Superb
Moderátor: Moderátoři
Re: Velké dilema i40 nebo Škoda Superb
hezky auticka jsi dostal k Vanocum, budes si s nimi ted hodne dlouho hrat?
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
- Reklama
Takhle zamindrákovanýho člověka jsem už dlouho neviděl. Psát tady nesmysly a schovávat se za monitor a klávesnici, tak to umí každej blb.airwaves píše:AUTO 7 z 16. prosince strana 36 - 37 i40,INSIGNIA a nebo Superb? Ale to máš asi přesčtený a jsou tam nudný data. První insignie, druhý superb a třetí s odstupem i40.
mmv nereaguj na ně a bude klid. Vůbec si jich nevšímej. On je to stejně jen jeden člověk a nebo bratři Já to řeknu tatínkovi a on jim vyhlásí válku.
Nechci se tě nijak dotknout, ale příjdeš mi jako typickej kolbenkář, který si o i40 a autech ve stejné třídě může nechat akorát zdát! Místo aby jsi tady vznášel nějaké konstruktivní otázky / odpovědi, tak jenom urážíš ostatní.
A pokud je to jinak, tak se ti upřímně omlouvám!
Hyundai i40 CW, Experience Premium + Navi, 1,7 CRDi, 100kw, manuál
Tak hloupého člověka jako je airwaves jsem dlouho na foru nepotkal.
Mimochodem rozumíte někdo těm jeho slátaninám ?
Mimochodem rozumíte někdo těm jeho slátaninám ?
Taky jsem resil podobny problem, mam 197cm, a misto nad hlavou byl parametr cislo 1mattycz píše:Ještě jeden dotaz, jak je to s místem nad hlavou u řidiče.Četl jsem neco o malém místě nad hlavou a krátké draze při snížení sedačky. Mám 187 cm.Diky
u i40 to jeste jde, pokud nebudes mit panoramatickou strechu, to se pak snizi strop o 5cm.
Urcite doporucuju pujcit vuz a zkusit provoz v meste. Nejhorsi je to s viditelnosti na semafory, jsou nahore a porad se musim krcit abych na ne videl. Dale pak je problematicky vyhled pres levy A sloupek, je docela siroky + zpetne zrcatko, schova se za nej i cele auto.
Vse ale zalezi na poloze ridice, jak daleko od volantu sedis a jak blizko je hlava pod strechou.
i40 neni v tomto ohledu idealni, ale bohuzel, konkurence na tom neni o nic lepe, spis hur.
Ja osobne tedy jsem s i40 spokojeny, jako s rodinnym autem. Jedine minus je spotreba po meste. Ale s mym najezdem je to OK.
i40 CW 2.0 GDI A/T Style + Navi, phantom black - PRODÁNO
Tak ty autíčka tam dělám manažera a jinak se bavím díky že to berete s nadhledem.
ix20 1,6 LPG a i30 1,6 LPG
to airwaves: když už si henten manager , kolik si jich koupil ?? 10 ?? a daj ti tím pádem na jedenactý nějakou lepší cenu ?? nebo šilháš po konkurenci ?? třeba BURAGO tam to maj zmáknutý ale jinak dobrá antikorozní úprava
odesláno z křesla u televize
ix20 1,4 MPI LPG 5/2012
ix20 1,4 MPI LPG 5/2012
Jo díky, antikorozně dobrý. Jenže problém všech plastů, sluníčko. Za osm let se to rozpadá. Nikdy nevíš kolik kam číňan nasypal uv stabilizace. Ale jsou zdravotně nezávadný. Slevu dostala máma. A už toho nech nebo nás odpojí. Teď vážně co s tím supem?
ix20 1,6 LPG a i30 1,6 LPG
Jeden napravenej co prozřel. Sice v nižším levelu, ale i tak: http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2014010102
4) 2/2020: Mazda 6 Revolution 2,0i s manuálem
3) 9/2015: Toyota Corolla
2) Už nemám, ale byla a stále je dobrá, protože byla ještě z Ulsanu: I30 1,6 CVVT Comfort, Champaigne Silver na 16" Alu od 9/2007
1) Asi 6 aut...
3) 9/2015: Toyota Corolla
2) Už nemám, ale byla a stále je dobrá, protože byla ještě z Ulsanu: I30 1,6 CVVT Comfort, Champaigne Silver na 16" Alu od 9/2007
1) Asi 6 aut...