Kontrolka palivový/emisný systém
Moderátoři: 89majlo96, nulda, Moderátoři
Re: Kontrolka palivový/emisný systém
By bylo mozna dobry i do podpisu uvest, ze mas 1.6 CRDi, takhle to vypada, ze mas benzin.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- Reklama
A proč tam liješ vodu? Když to má jezdit na naftu.martinv píše:Zavada: voda v palivovom filtri, filter vycisteny, doporucili pouzivat aditivum do nafty.
Prostě já osobně bych nafťáka nebral.
sobane, od tebe bych cekal neco hodnotnejsiho
http://www.novinky.cz/finance/324225-po ... y-dal.html
Shodou okolnosti jsem si pred hodinou pujcil auto, ktery na kazdy tankovani jezdi pumpe, ktera pravidelne dostava pokuty od COI i za N95 (a o jejich LPG bychom mohli s jednim clenem dlouze vypravet), ze se mi to auto (je jedno, co to je, ale ma to malo najeto a je to skoro novy, Hyundai to neni) po 100m jizdy v kopci udusi, po chvili znovu nabere dech a bude me v podobnym duchu doprovazet dalsich 60km, jsem vazne netusil jinak bych jel radsi svym.
Takze i benzin nemusi byt bezproblemovy.
http://www.novinky.cz/finance/324225-po ... y-dal.html
Shodou okolnosti jsem si pred hodinou pujcil auto, ktery na kazdy tankovani jezdi pumpe, ktera pravidelne dostava pokuty od COI i za N95 (a o jejich LPG bychom mohli s jednim clenem dlouze vypravet), ze se mi to auto (je jedno, co to je, ale ma to malo najeto a je to skoro novy, Hyundai to neni) po 100m jizdy v kopci udusi, po chvili znovu nabere dech a bude me v podobnym duchu doprovazet dalsich 60km, jsem vazne netusil jinak bych jel radsi svym.
Takze i benzin nemusi byt bezproblemovy.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Nemělo to vyznít jako že je jenom nafta špatná, je jedno na co jezdíš, ale jak mám někde problémy tankuji jinde, u nás jim nevěřím i nos mezi očima.
Naftu bych nebral s tím že je víc problémů a dražší opravy - benzín snese podle mě víc.
Naftu bych nebral s tím že je víc problémů a dražší opravy - benzín snese podle mě víc.
15.02. Zavada sa po necelom mesiaci opakuje, kontrolka palivoveho filtra znovu svieti, motor v nudzovom rezime. 20tis km, aditivum aplikovane, tankovane iba Shell nafta.
Auto bolo v servise 3 dni. Vymenili nejaky snimac a cely palivovy filter. Postup servisu sa mi nezalieca. Mate niekto podobny pripad? Ako ho riesia dalej? Dakujem.
Auto bolo v servise 3 dni. Vymenili nejaky snimac a cely palivovy filter. Postup servisu sa mi nezalieca. Mate niekto podobny pripad? Ako ho riesia dalej? Dakujem.
i30cw 1.6crdi cashmere brown, od 07.2013
U mne se taky rozsvítila kontrolka gril.kuře a navíc mi opakovaně zhasínal motor, chyba byla prý v prošoupaném kabelovém svazku.
Hyundai i30 1,6crdi style ice blue 06/2012-prodáno
Hyundai Accent 1,5crdi 2007-prodáno
Opel Astra 1.7TD Isuzu-prodáno
Hyundai Accent 1,5crdi 2007-prodáno
Opel Astra 1.7TD Isuzu-prodáno
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
To máš z toho,že chceš v autě zkoušet nějaké novinky .Za starých časů se š....o na zadním sedadle a auta nám jezdila .Ale na kabelovém svazku...Dalin píše:........ chyba byla prý v prošoupaném kabelovém svazku.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Asi bych začal tankovat u jiné benzínky co to udělá (pokud tam skutečně byla voda a není to chyba snímače).martinv píše:15.02. Zavada sa po necelom mesiaci opakuje, ...... tankovane iba Shell nafta. .......
Občas mně to problikne taky (1.6, CRDi 85kW), když jsem preventivně měnil pal. filtr, tak jsem ho vylil a žádná voda v něm nebyla. Dělá to prý to čidlo. Když to spadne do nouzáku, tak pomůže prý odpojit a může se jezdit dál.
Je možné že ty čidla nebudou nic moc a nafta je OK, nevím jak u i30, ale u některých autobusů je palivový filtr dole průhledný a je tam šroub na vypuštění vody na spodu.
Když to udělá asi bych ten filtr odšrouboval a naftu někam nalil do nádobky a skontroloval zda se tam neusadí voda.
Když to udělá asi bych ten filtr odšrouboval a naftu někam nalil do nádobky a skontroloval zda se tam neusadí voda.
Ten výpoušťák má i I30, ale přístup je tam horší. Ono to občas problikne za jízdy.