Nekupujte Nové Santa Fe!!!!
Moderátoři: miooo, Moderátoři
Nekupujte Nové Santa Fe!!!!
už tak jich na silnici jezdí dost
sakrys a já si tak užíval, že jsem ji za cely tyden na silnicích potkal jednu dve... ted je vídám denně
no offence, pánové ..delam si srandu.. jen do ní je to perfektní auto.. naprosto spokojenost
včera jsem ji byl umejt... a vždycky když do ni nastupuju a vidim ty tvary, jak se leskne, říkám si ku... to byl kauf
jen kdyby jich jezdilo míň
sakrys a já si tak užíval, že jsem ji za cely tyden na silnicích potkal jednu dve... ted je vídám denně
no offence, pánové ..delam si srandu.. jen do ní je to perfektní auto.. naprosto spokojenost
včera jsem ji byl umejt... a vždycky když do ni nastupuju a vidim ty tvary, jak se leskne, říkám si ku... to byl kauf
jen kdyby jich jezdilo míň
- Reklama
Spei levny SUV (4x4), jezdej v tom i lidi, ke kterym se auto vubec nehodi.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Souhlas s Hardcamem, dneska je SUV taková móda, že to mají lidi, kteří 4x4 a vyšší světlou výšku nikdy nevyužijou a křižují s tím jen město. Zase na druhou stranu se v tom člověk cítí bezpečněji a i to pohodlí na rozmlácených silnicích je znát.
Audi A8 4.2Q
Saab 9-5 3.0 V6 Turbo kombi
+ Hyundai SantaFe 2.4-T r.2006 (nyní brázdí silnice na Slovensku)
tlumiče Monroe CZ - http://www.tlumice-monroe.cz
tlumiče Kayava - http://www.kayaba-tlumice.cz
Saab 9-5 3.0 V6 Turbo kombi
+ Hyundai SantaFe 2.4-T r.2006 (nyní brázdí silnice na Slovensku)
tlumiče Monroe CZ - http://www.tlumice-monroe.cz
tlumiče Kayava - http://www.kayaba-tlumice.cz
Korejci udělali velikej pokrok. Už i proto že jich jezdí málo jsem ho chtěl. Čim jich bude na silnicích víc, tim bude značka stále víc oblíbená, na druhou stranu ale to začne mít taky svoje zápory. To znamená třeba větší obliba u zlodějů. Taky se bojim toho aby korejcum nestoupla sláva časem moc do hlavy a nezačali produkovat něco podobnýho jako němci, to znamená předražený auta s mizernou výbavou v základu. Zatim si myslim že je u nich cena/výkon/užitná hodnota ve velice příznivym poměru, pravda až na ten názor na značku, který ale mě osobně díky tomu všemu naprosto netrápí a jsem za něj svym způsobem i rád.
Hyundai Sonata 2.0i 16V GLS 2002
Casem je to mozna ceka...tak pruzne prejdeme na Great Wall
Realne: Otazka je, co udela Ce'ed a Arnejs a nova Elantra... Mozna diru do sveta, mozna ucpe diru do prdele a mozna udela ku*evskou diru do rozpoctu VW Gruppe
Realne: Otazka je, co udela Ce'ed a Arnejs a nova Elantra... Mozna diru do sveta, mozna ucpe diru do prdele a mozna udela ku*evskou diru do rozpoctu VW Gruppe
i30 PDe fastback 1.5 DCT
ELANTRA XD 1.6 2006
dříve:
Tucson TLe 1.6 Crdi 2019
Santa Fe DM 2.2AT 2015
i30CW GDH 2016 1.6 Crdi
i30 FD 2.0i 2011
Accent LC
Felicia 1.3
ELANTRA XD 1.6 2006
dříve:
Tucson TLe 1.6 Crdi 2019
Santa Fe DM 2.2AT 2015
i30CW GDH 2016 1.6 Crdi
i30 FD 2.0i 2011
Accent LC
Felicia 1.3
no,funglovka to není,byl to předváděcí vůz,je "starý" 2 měsíce, to z něj s tou slevou co mi dali,dělá ještě zajímavější koupi...Tomikp píše:jj, to maj funglovky autíčka rádi vyjet ze saloonu a pořádně protočit tachometr Ale jinak s tebou cítim, taky sem nespavec v takových situacíchAleš píše:no ani náhodou, hned večer "potrénuju" tachometr..
toho bych se taky nebál ... mám taky předvádečku ... btw už mám najeto 22tis....Aleš píše:no,funglovka to není,byl to předváděcí vůz,je "starý" 2 měsíce, to z něj s tou slevou co mi dali,dělá ještě zajímavější koupi...Tomikp píše:jj, to maj funglovky autíčka rádi vyjet ze saloonu a pořádně protočit tachometr Ale jinak s tebou cítim, taky sem nespavec v takových situacíchAleš píše:no ani náhodou, hned večer "potrénuju" tachometr..