vysoké otáčky
Moderátoři: Lukino, Moderátoři
vysoké otáčky
Zdravíčko. Asi před měsícem jsem si koupila sonatu 2.0 16V a pří startování za studena mi vylítnou otáčky přes 2 tisíce . Nevíte čím by to mohlo být?
- Reklama
Re: vysoké otáčky
se na to rano pri startu mrknu ale tusim, ze je to normalni otazka je jak rychle ti padaji ale pri studenem startu to jde dolu pomalu
Hyundai I30 kombi 1,5 DPi r.v. 2022
Hyundai Grandeur 3,3 V6, r.v. 2009 (u nového majitele)
Hyundai Sonata 2.0 16V, r.v. 2002. (RIP)
Mozem potvrdit, po nastartovani vyletia nad 2000 a potom velmi, fakt velmi pomalicky padaju a ustali sa to vacsinou niekde na cca 1000-1100 otackach - ak sa s autom hned nejazdi. Na cca 800-850 sa to dostane az po chvilke jazdy (ked je motor v prevadzkovej teplote).
pokud je to normální tím líp ono jak se to zahreje tak to klesne neco pod 1000. Děkuji
no tak jsem se dival a ted v rannim chladnu to vyleti neco nad 2000 a pak pozvolna klesne na cca 1500 ale zas mam rano zaplou klimu na odmlzeni atd. Po zahrati tech 850 +/-...
Hyundai I30 kombi 1,5 DPi r.v. 2022
Ahoj, mám sonátu teprve měsíc, a také mi to tak dělá. otáčky vyletí nahoru, pak klesají a už se mi párkrát stalo, že klesly tak nízko, že mi motor jednou zdechl. Nevím čím to.
Nez som ja kupil svoju Sonatu, tak podla predajcu stala par mesiacov a velmi malo sa s nou jazdilo. Tiez sa mi zo zaciatku stalo presne to, co popisujes ty - motor sam zhasol ked nebol zohriaty. S autom som zacal jazdit a odvtedy sa mi to nestalo ani raz.
Holt, je to pravda, ze autu je najhorsie, ked sa s nim nejazdi. Mozno by Ti pomohlo vycistit skrtiacu klapku, resp. mozno Ti tiez pomoze len to, ked zacnes s autom jazdit, lebo sme na tom dost podobne.
Holt, je to pravda, ze autu je najhorsie, ked sa s nim nejazdi. Mozno by Ti pomohlo vycistit skrtiacu klapku, resp. mozno Ti tiez pomoze len to, ked zacnes s autom jazdit, lebo sme na tom dost podobne.