Centrál a alarm

1994 - 2005

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

Odpovědět
Samson

Centrál a alarm

Příspěvek od Samson »

Zdravím ...
Prosím o radu...Koupil jsem Accenta dovezeného z "D". Auto jde odemknout na orig. dálkové ovládání v klíčku,ale zamknout již nejde,jen probliknou směrovky.Baterky v ovladači dobré! Dále prosím o radu,kam se do tohoto auta standartně montuje řídící jednotka alarmu (z výroby), protože mi nefunguje. A nerad bych rozebíral celé auto. Nevím zda by mohla být nefunkčnost alarmu spojena s tím centrálním zamykáním?
Poraďte prosím. :roll:
Hyundai Accent 1,3 2004
Reklama

tomexion
*
Kontaktovat uživatele:

Re: Centrál a alarm

Příspěvek od tomexion »

Samson píše:Zdravím ...
Prosím o radu...Koupil jsem Accenta dovezeného z "D". Auto jde odemknout na orig. dálkové ovládání v klíčku,ale zamknout již nejde,jen probliknou směrovky.Baterky v ovladači dobré! Dále prosím o radu,kam se do tohoto auta standartně montuje řídící jednotka alarmu (z výroby), protože mi nefunguje. A nerad bych rozebíral celé auto. Nevím zda by mohla být nefunkčnost alarmu spojena s tím centrálním zamykáním?
Poraďte prosím. :roll:
Asi to je trochu out-of time, ale...
Mne asi pred mesicem prestal jit central i alarm, ale porad jsem na to nemel cas.

Takze jsem dnes rozebral leve dvere (nikde zadna elektronika, jen servo motor :shock: ), pak jsem rozebral prave dvere (zase nikde zadna elektronika :shock: ).
Nakonec jsem skoncil pod volantem, kde jsem zjistil, ze puvodne tam nebylo ani jedno a alarm s centralem tam byl montovan dodatecne...
(tj. kdyz si nejste jisti, ze mate seriovy alarm nedivte se, ze postupy z hmaservice.com nefunguji :D)

Nicmene propojovaci konektory ve dverich byly hodne zoxidovane, takze jsem je pripajel naprimo, predtim jsem motorky (2 dratove) vyzkousel a behaly). Samostatna "logika" ode/za-mykani je resena jen pres 2 relatka.

Alarm tu mam rozebrany a dle meho zkoumani je tam nekde studenak (kdyz poklepu na krabicku, zacne fungovat.. zkusim to pájkou trochu polechtat :) ).
Accent 1,5 16V 73KW rv.97
Odpovědět

Zpět na „ACCENT“