Zdravím ...
Prosím o radu...Koupil jsem Accenta dovezeného z "D". Auto jde odemknout na orig. dálkové ovládání v klíčku,ale zamknout již nejde,jen probliknou směrovky.Baterky v ovladači dobré! Dále prosím o radu,kam se do tohoto auta standartně montuje řídící jednotka alarmu (z výroby), protože mi nefunguje. A nerad bych rozebíral celé auto. Nevím zda by mohla být nefunkčnost alarmu spojena s tím centrálním zamykáním?
Poraďte prosím.
Centrál a alarm
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Centrál a alarm
Hyundai Accent 1,3 2004
- Reklama
Re: Centrál a alarm
Asi to je trochu out-of time, ale...Samson píše:Zdravím ...
Prosím o radu...Koupil jsem Accenta dovezeného z "D". Auto jde odemknout na orig. dálkové ovládání v klíčku,ale zamknout již nejde,jen probliknou směrovky.Baterky v ovladači dobré! Dále prosím o radu,kam se do tohoto auta standartně montuje řídící jednotka alarmu (z výroby), protože mi nefunguje. A nerad bych rozebíral celé auto. Nevím zda by mohla být nefunkčnost alarmu spojena s tím centrálním zamykáním?
Poraďte prosím.
Mne asi pred mesicem prestal jit central i alarm, ale porad jsem na to nemel cas.
Takze jsem dnes rozebral leve dvere (nikde zadna elektronika, jen servo motor ), pak jsem rozebral prave dvere (zase nikde zadna elektronika ).
Nakonec jsem skoncil pod volantem, kde jsem zjistil, ze puvodne tam nebylo ani jedno a alarm s centralem tam byl montovan dodatecne...
(tj. kdyz si nejste jisti, ze mate seriovy alarm nedivte se, ze postupy z hmaservice.com nefunguji )
Nicmene propojovaci konektory ve dverich byly hodne zoxidovane, takze jsem je pripajel naprimo, predtim jsem motorky (2 dratove) vyzkousel a behaly). Samostatna "logika" ode/za-mykani je resena jen pres 2 relatka.
Alarm tu mam rozebrany a dle meho zkoumani je tam nekde studenak (kdyz poklepu na krabicku, zacne fungovat.. zkusim to pájkou trochu polechtat ).
Accent 1,5 16V 73KW rv.97