Kdo tady má Trajeta?
Moderátor: Moderátoři
Re: Kdo tady má Trajeta?
To jiri:
Ahoj. Uz se Ti zdarilo vymenit ty zadni podbehy? By me moc zajimalo, jak to vypada a jak to slo, pac mam pristup k prednim blatnikum na trajeta a chtel bych to realizovat dle Tveho napadu
Ten motorek ostrikovacu jsem nakonec vzal novej tady http://www.dily-kia-hyundai.cz/nahradni ... ovace.html, protoze v chteli litr a to se mi zdalo moc
Starej byl podelne prasklej, asi jako ten tvuj. Nevim, jak se mu to stane
Ahoj. Uz se Ti zdarilo vymenit ty zadni podbehy? By me moc zajimalo, jak to vypada a jak to slo, pac mam pristup k prednim blatnikum na trajeta a chtel bych to realizovat dle Tveho napadu
Ten motorek ostrikovacu jsem nakonec vzal novej tady http://www.dily-kia-hyundai.cz/nahradni ... ovace.html, protoze v chteli litr a to se mi zdalo moc
Starej byl podelne prasklej, asi jako ten tvuj. Nevim, jak se mu to stane
Trajet 2.0 CRDi, 2003
- Reklama
- jiri.vacha
To Kanal:ještě nebyl bohužel čas,blatníky leží zatím v garáži,nechám to až na léto,zatím jsem to jen z venku zalakoval,aby k tomu nemohla sůl v zimně.Motůrek jsem měl taky prasklej,asi slabá směs a zmrzla,jinak si to neumím vysvětlit,proč by to prasklo.Jirka
WARTBURG 1.3 WV -prodáno
HYUNDAI TRAJET 2001 2.7 6V LPG -po smrti(srdíčko)
HYUNDAI TRAJET 2004 2.7 6V LPG
- jiri.vacha
Tož chlapi,si připadam jak kdybych jezdil na jednorožci ,tady ticho ,na silnici potkat trajeta je skoro zázrak,a dvasedmičku skoro nemožné
WARTBURG 1.3 WV -prodáno
- jiri.vacha
A tady co jako ,jako nic jo chlapi, úpně mtvo Tak aspon popřeji pěkné svátky
WARTBURG 1.3 WV -prodáno
Tady potkávám hodně trajetů a občas toho mého EX trajeta , takže tady to už takový exot není Tak ať vám to jezdí
Bylo: Hyundai Coupé 1.6 1997
Hyundai Trajet 2.0 CRDI 2005
Hyundai Lantra 1.6 J2 kombi
Hyundai Trajet 2.0 CRDI 2005
Hyundai Lantra 1.6 J2 kombi
sháním synchron na 2převodový stupen 2.0crdi 5 kvalt manualní přev.
Ahoj. Zkusil bych tady http://www.dily-kia-hyundai.cz/search.p ... rajet&p=20 , synchrony maji, jen se podle tech obj. cisel nevyznam, kterej je kterej, chtelo by tam zavolat. Uz sem tam neco na trajeta bral a vzdy uspesne
Potom uz me napada jen autorizak , bude to vsak mirne drazsi Ach ty trajetacky prevodovky...taky mi zlobi...
Potom uz me napada jen autorizak , bude to vsak mirne drazsi Ach ty trajetacky prevodovky...taky mi zlobi...
Trajet 2.0 CRDi, 2003
Ahoj všem
Mám Trajeta cca půl roku a tak budu asi potřebovat dost rad Vás zkušenějších.
Jsem rád,že jsem toto našel a věřím,že vy mi pomůžete,díky a zatím
Mám Trajeta cca půl roku a tak budu asi potřebovat dost rad Vás zkušenějších.
Jsem rád,že jsem toto našel a věřím,že vy mi pomůžete,díky a zatím
- jiri.vacha
Šmankote babičko,zázrak ,tady to ožilo ,rady máme,zdarma dáme
WARTBURG 1.3 WV -prodáno
- jiri.vacha
Jinak už mám za sebou opravu ventilátoru topení,brnkačka,zasekával se potvora,opraveno ,autínko spolehlivě maká,jezdí a neremcá,klasická vlastní údržba
WARTBURG 1.3 WV -prodáno
No jo,ale mě přijde že toho budu muset dát dokupy strašně moc
Začal bych převodovkou,Mám 2.0 diesel a začíná mi chroupat dvojka
Začal bych převodovkou,Mám 2.0 diesel a začíná mi chroupat dvojka
To LCF: Zdravim te a vitam zde.
To je nacatej synchron, tradicni bolest tyhle prevodovky. U myho trajeta je to chroupani na trojce, uz od zacatku, co jsem ho koupil, nyni 4 roky zpet. Neresil jsem to opravou, ale vymenil prevodovej olej za kvalitni http://www.protruck.cz/vykonny-prevodov ... 90-1l-4434 a dal prisadu http://www.protruck.cz/prisada-do-prevodoveho-oleje-20g a dokonce jsem zaznamenal zlepseni, navic funguje bez zhorseni doted. Chce to jen řadit s citem a podle situace a zkusenosti tomu vyhovet (trochu meziplynu treba) a bude to v pohode. Lepsi nez vyndavat a pulit prevodovku a menit synchrony To je trochu jina investice... Ty si zatim schovej na jiny prilezitosti, pises, ze jich bude dost a v tom Ti verim, ze zkusenosti z meho Trajeta
Ale to je u vsech starsich vozu, kdyz na ne chces trochu dbat, aby ses v nich citil dobre. Verim, ze to s Trajetem vydrzis, jiste se Ti odvdeci, je to dobry auto.
To je nacatej synchron, tradicni bolest tyhle prevodovky. U myho trajeta je to chroupani na trojce, uz od zacatku, co jsem ho koupil, nyni 4 roky zpet. Neresil jsem to opravou, ale vymenil prevodovej olej za kvalitni http://www.protruck.cz/vykonny-prevodov ... 90-1l-4434 a dal prisadu http://www.protruck.cz/prisada-do-prevodoveho-oleje-20g a dokonce jsem zaznamenal zlepseni, navic funguje bez zhorseni doted. Chce to jen řadit s citem a podle situace a zkusenosti tomu vyhovet (trochu meziplynu treba) a bude to v pohode. Lepsi nez vyndavat a pulit prevodovku a menit synchrony To je trochu jina investice... Ty si zatim schovej na jiny prilezitosti, pises, ze jich bude dost a v tom Ti verim, ze zkusenosti z meho Trajeta
Ale to je u vsech starsich vozu, kdyz na ne chces trochu dbat, aby ses v nich citil dobre. Verim, ze to s Trajetem vydrzis, jiste se Ti odvdeci, je to dobry auto.
Trajet 2.0 CRDi, 2003
-
Zarek, chtěl jsem se optat na zadní topení (v kufru) mi fouká jenom studený vzduch jako by tam nebyla natažená teplá voda? topí Vám to někomu?
Ahoj kanal
děkuji za přivítání a zkusím dle tvých rad vyměnit ten olej,dík za radu a jinak mi jako Petrovi také vzadu fouká jen studený vzduch
děkuji za přivítání a zkusím dle tvých rad vyměnit ten olej,dík za radu a jinak mi jako Petrovi také vzadu fouká jen studený vzduch
- jiri.vacha
Kucííí,vzádu je jen klimoška ,je to divný,ale je to tak.Taky jsem už nad tim špekuloval natáhnout tam malý radiator,ale myslím,že je to zbytečné,to auto topí dobře i dozadu,jen správně ovládat ofuky
WARTBURG 1.3 WV -prodáno