Dálniční známka
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Re: Dálniční známka
Asi trochu mimo téma, ale ano, taky se mi nechce dávat peníze za ty rozmlácený silnice, to je jasný. Ale pardón pánové, jezdím autem za půl mega a budu řešit přelepování známky za 1500 jako nějakej ichtyl???
VW Tiguan Allspace R-line 2,0 TSI 162 kW 7DSG Prodáno
Hyundai ix35 2,0 CRDi 135 kW 4x4 Tricolor Style Satin Amber 5/13 Prodáno
Hyundai ix20 1,4 Tricolor Esential Satin Amber 10/14 Má žena
Škoda Felicia Van Plus
Škoda 1000 MB r.v.65 Prodáno, jsem blb
Hyundai ix35 2,0 CRDi 135 kW 4x4 Tricolor Style Satin Amber 5/13 Prodáno
Hyundai ix20 1,4 Tricolor Esential Satin Amber 10/14 Má žena
Škoda Felicia Van Plus
Škoda 1000 MB r.v.65 Prodáno, jsem blb
- Reklama
No zas tolik bych je nepodceňoval.. Rozhodně policajt pozná i dalekohledem, jakoumizerove píše: Jinak nepoznají jestli máte desetidenní, měsíční či roční, to je nezajímá.
Já osobně jezdím celej rok na desetidenní, dělám to už 4 rokem,...
máš známku. Liší se od sebe jak barvou tak hlavně velkými písmeny R , M, D ,
jediné co na tu dálku nepozná pokud je auto v pohybu, co máš vyštípnuté klešťemi..
Jestli ta měsíční nebo týdení je v platnosti nebo ne.. Ale pokud se ti chce riskovat a máš
rád adrenalin, tak proč ne.. Pokud jedeš na dálnici jednou za uherák, chápu že riskneš
i tu nejkratší... Ale já jsem na dálnici dvakrát do týdne, tak zas tolik adrenalinu nepotřebuju...
nehledě nato, že jsem byl kolikrát svědkem toho, že jak najíždím na D8 za Velemínem, tak
policajt stojí přímo na začátku a ty ho míjíš vyloženě kolem a on čučí na známky.. A věř že je naučen
kde je jakej měsíc na známce vytištěn a kde by měla být dírka od kleští.. Zato mě to fakt nestojí...
HYUNDAI IX55 3.0crdi V6 176KW
prodáno
NISSAN X-TRAIL 1.6 DCI 96KW
KIA SORENTO XM FL 2.2 145KW
NISSAN MURANO 3.5 V6 188KW
HYUNDAI GRANDEUR 3.3 V6 173KW
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Koupeno: 03.08 ukradeno 02.14
prodáno
NISSAN X-TRAIL 1.6 DCI 96KW
KIA SORENTO XM FL 2.2 145KW
NISSAN MURANO 3.5 V6 188KW
HYUNDAI GRANDEUR 3.3 V6 173KW
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Koupeno: 03.08 ukradeno 02.14
nehledě na to, že nepřeji nikomu být nabourán, popřípadě bourat. První co po bouračce policajt dělá je test na chlast, kontrola zimních gum a platnost dál. známky. Pokud ani jedno nevyhovuje, viník nehody je jasnej, tedy i pro pojišťovnu ...ach jo, pak se vyplatí ušetřít 200 za známku
Štěpáne, vystihl jsi to naprosto přesně Nejde mi o to někoho oblbnout , za to mi skutečně těch 1500 nestojí, ale ten opruz z výměnou A to letos není v lednu -15, to je potom vyměnit na ulici zážitekMr. HYUNDAI píše:Spis Josefa stve jak blbe se znamka sundava,kolik lepidla zustane na skle a jak blbe a pracne se pak sklo musi v zime drhnout.
dobře očistit sklo před nalepením nejlépe přípravkem s alkoholem, nalepit, jezdit, sloupnout, zbytkové lepidlo odstranit zase alko. přípravkem (cokoli od okeny přes clin po technický líh) a není co řešit. kdo neumí loupat ať poprosí drahou polovičku, aspoň k něčemu ty nehtíky využije
jo a jinak pro ty co naříkají na ceny známek, jeďte se projet někam ven, pak vám těch 1500 zase až tak draze připadat nebude. stav dálnice nekomentuju, tady souhlasím s většinou - je to tankodrom
jo a jinak pro ty co naříkají na ceny známek, jeďte se projet někam ven, pak vám těch 1500 zase až tak draze připadat nebude. stav dálnice nekomentuju, tady souhlasím s většinou - je to tankodrom
Sračkám se nevyhneš..
i30cw 1.6 CVVT+LPG 2012, cashmere brown, comfort + paket tempomat + paket kůže by Luki :D
i30cw 1.6 CVVT+LPG 2012, cashmere brown, comfort + paket tempomat + paket kůže by Luki :D
Asi 20x přilepím na něco látkového,aby se na to nalepily chlupy a už tolik nelepila.Letos jsem známku sundal bez zbytků lepidla na skle a hned na to jsem přilepil olátkovanou,skoro nelepící známku,která na skle drží pouze zlehka..
i30cw 1,6 CRDi VGT comfort,85kW,Vivid blue, 12/2008 bývávalo
Kia Cee´d SW 1,6 GDi,Exclusive,Sand Track,10/2014 bývávalo
Hyundai Tucson 1,6 T-GDi 110 kW, Smart, SUNSET RED Pearl, 06/2021
Kia Cee´d SW 1,6 GDi,Exclusive,Sand Track,10/2014 bývávalo
Hyundai Tucson 1,6 T-GDi 110 kW, Smart, SUNSET RED Pearl, 06/2021
Re: Re: Dálniční známka
Taky to nechapu - ukazka cecha jen vymyslet jak udelat podvod. Je hamba za nektere cechy. Delaji z naseho naroda bandu podvodniku a zlodeju. O tom ze dalnice v CR jsou hnus musim souhlasit ale to me neopravnuje k tomu abych se choval jako podvodnik.krak píše:Zaráží mě, že si někdo koupí auto za 350 000 a pak brečí že nemá 1 000 na známku. To je síla.
odeslano z telefonu.
- Mr. HYUNDAI
Mně to bylo hned jasný, při hloubce dnešních palubek a s postupujícím věkem a rostoucím bříškem (nic ve zlém Josefe), že to je otázka toho odstraňování. Taky s tím každý rok bojuju obtížněji a obtížněji - věk a kila se obelstít nedají .Josef píše:Štěpáne, vystihl jsi to naprosto přesně Nejde mi o to někoho oblbnout , za to mi skutečně těch 1500 nestojí, ale ten opruz z výměnou A to letos není v lednu -15, to je potom vyměnit na ulici zážitekMr. HYUNDAI píše:Spis Josefa stve jak blbe se znamka sundava,kolik lepidla zustane na skle a jak blbe a pracne se pak sklo musi v zime drhnout.
25. (OPEL 2.) Astra PHEV GS line
24. (OPEL 1.) Mokka-e Ultimate
24. (OPEL 1.) Mokka-e Ultimate
přesně tak, olepím to o flanelovou košili a pak to většinou sundám v mrazu bez fenu a bez zbytku lepidla na sklematysekul píše:Asi 20x přilepím na něco látkového,aby se na to nalepily chlupy a už tolik nelepila.Letos jsem známku sundal bez zbytků lepidla na skle a hned na to jsem přilepil olátkovanou,skoro nelepící známku,která na skle drží pouze zlehka..
odesláno z křesla u televize
ix20 1,4 MPI LPG 5/2012
ix20 1,4 MPI LPG 5/2012
- David PLEVA
- Kontaktovat uživatele:
Jinak, komu se to nechce loupat, může si zajet do servisu, u nás si za to některé servisy účtují 20Kč, na faktuře označeno jako "Odstranění DZ"
Když jsem to viděl, tak jsem si vzpomněl na jednu reklamu:
"No nazdar!"
"Nazdar! Deset korun!"
Když jsem to viděl, tak jsem si vzpomněl na jednu reklamu:
"No nazdar!"
"Nazdar! Deset korun!"
NOW:
Hyundai Azera TG'07 3.8V6 LIMITED US
Hyundai Grandeur TG'09 3.3V6
HISTORY:
Hyundai Elantra XD'01 2.0GLS
Hyundai Sonata NF´05 2.4i ELEGANCE LPG
Hyundai Sonata Y-3B´96 2.0i 16V GLS
Hyundai Lantra J2 ´97 1.6 16V
Hyundai Azera TG'07 3.8V6 LIMITED US
Hyundai Grandeur TG'09 3.3V6
HISTORY:
Hyundai Elantra XD'01 2.0GLS
Hyundai Sonata NF´05 2.4i ELEGANCE LPG
Hyundai Sonata Y-3B´96 2.0i 16V GLS
Hyundai Lantra J2 ´97 1.6 16V
ty vogo to je zas nesmyslne tema,nechapu proc admin nezakroci a cele to tu nezrusi,jako jestli nekomu stoji zato met lehci penezenku a opletacky s urady kvuli blbe znamce- proc ne kazdy je strujcem sveho stesti ale resit tady pitomosti,nezlobte se na mne panove ale toto proste sem nepatri,radeji se bavte o zenskych,je to prijemnejsi nez cist tyto picoviny,enjoy
Hyu ACCENT MCT 1.5CRDi VGT rok: 10/2008 barva: 2X INDIGO BLUEMICA oil: TOTALQUARTZ9000 5W/40
Tema mazat nehodlam, je ve spravne sekci a pravidla fora neporusuje, proto nevidim duvod k nucenemu odstraneni.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Víceméně ti rozumím, že máš dojem, že za ty peníze co státu dáváš za známku, tak nedostáváš odpovídajícé služby. Ale znáš tu o tom džbánu, vodě a utrženém uchu u džbánu? Pokud celoročně jezdíš jen na desetidenní známku, tak snad budeš mít takové štěstí, že nebudeš účastníkem žádné dopravní nehody na dálnici. I kdyby jsi jí ty přímo nezavinil, pojedeš si své výletní a pohodové tempo a najednou tě odkudsi sejme nějaký pirát, který poruší třeba celkem 3 dopravní paragrafy, tak se středně dobrým právníkem celou vinu jednoznačně hodí na tebe, páč tys na dálnici v tu chvíly neměl co dělat. No a pokud bys tam nebyl, tak by se dopravní nehoda nestala. Podle mě neděláš dobře.mizerove píše:...Jinak nepoznají jestli máte desetidenní, měsíční či roční, to je nezajímá. Já osobně jezdím celej rok na desetidenní, dělám to už 4 rokem, za ty tankodromy odmítám dávat to co chtějí.
Hyundai i30 Comfort, 1,6 CRDi VGT - 85kW, Vivid Blue, 07 / 2010.
Oil: Shell Helix Diesel Ultra 5W-30. Benzina - Verva Diesel / Euro Oil - Optimal Diesel (bez biosložky) + VIF
"Ať to má kozy nebo kola, vždy s tím budou problémy".
Oil: Shell Helix Diesel Ultra 5W-30. Benzina - Verva Diesel / Euro Oil - Optimal Diesel (bez biosložky) + VIF
"Ať to má kozy nebo kola, vždy s tím budou problémy".