Výmena oleja, predpísaný objem, divný autoservis
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Re: Výmena oleja, predpísaný objem, divný autoservis
Aha. fakt. ja som až teraz klikol na obchod čo to predáva a vidím že cena za liter. ja som zblbol Z toho obrázku čo tam bol. tak potom je to OK.
- Reklama
Len sa chcem okrajovo vrátiť k tomuto môjmu topicu z pred roka a povedať vám, že ten "akože" autorizovaný servis v Žiline mi ten olej asi vôbec nevymenil!!
Tento rok som to dal do neautorizovaného servisu, kde ma to aj s novým olejom a prácou vyšlo na cca 60 EUR (vs. autorizovaných 130€) a keď mi vyliali ten starý olej a videli aké blato je to, tak sa sami od seba vyjadrili, že to má určite viac ako rok... .
Tento rok som to dal do neautorizovaného servisu, kde ma to aj s novým olejom a prácou vyšlo na cca 60 EUR (vs. autorizovaných 130€) a keď mi vyliali ten starý olej a videli aké blato je to, tak sa sami od seba vyjadrili, že to má určite viac ako rok... .
Skontroluj si mierku oleja pred a heď po vymene a hned vieš aký je tam olej..
Accent 1.5CRDi,81kW ,2007
Fabia sedan 1.4
Megane classic 1.9dTi
Ibiza 1.9TDi,Xsara break 1.9HDi
Punto 1.1,Passat 1.8,Uno 1.3D
Prisma 1.6B,1.9D,Skoda 125GLS,Olcit
Fabia sedan 1.4
Megane classic 1.9dTi
Ibiza 1.9TDi,Xsara break 1.9HDi
Punto 1.1,Passat 1.8,Uno 1.3D
Prisma 1.6B,1.9D,Skoda 125GLS,Olcit
- Richard555
raději si olej měním sám, vím co vypustím, vím že tam dám novej filtr, a vím co tam leju........
Mazda CX3 2.0 6°man.,IX55 V6 CRDI 4x4,Santa Fe CRDI VGT 4X4 2005,YAMAHA 125 Majesty 2005,bejvávalo:Daewoo Nubira kombi 2.0 CDX LPG,Škoda Felicia Kombi 1,3MPI,Pontiac Le Mans,Mistubishi Space Wagon,Škoda Favorit,Moskvič 2140,Moskvič 403,skůtr ČZ175
Ked mate pocit, ze vás obabravaju tak naco tam idete druhy a este aj tretikrat? Kupil som par veci, napr. sem http://www.lincos.sk/vymena-olejov-2 a od vtedy si olej mením sam, viem co nalievam a mam klud. Niektore veci si spravite sami ovela lepsie ako v servisoch.