Jak vám svítí Lantra???
Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři
- vladinko-SK
- **
- Kontaktovat uživatele:
XENONY
A ako je to s xenonami a legislativou ... STK? Prejde?
Hyundai Lantra 1,8 GT (G4CN), 15" elektrony
- Reklama
zaujímalo by ma ako ti to svieti v nocikopir píše:Ja som dal do mojej lantry svetlá OSRAM COOL BLUE H4/55W Extrémne žiariace modrasto-biele v kobalt-eloxovanom skle.
Moderné modro-biele svetlo podobné xenónovým výbojkám.
V porovnaní so štandardom poskytuje o 20% viac svetla.
4000° Kelvin intenzita, +10% Blue
Povolené v bežnej premávke. Cena 500,-Sk / kus a som nadmieru spokojný, fakt je to lepšie ako s normálom.
hyundai lantra 1,8 96 215 km/h
v daždi tam malo bytsoyda21 píše:zaujímalo by ma ako ti to svieti v nocikopir píše:Ja som dal do mojej lantry svetlá OSRAM COOL BLUE H4/55W Extrémne žiariace modrasto-biele v kobalt-eloxovanom skle.
Moderné modro-biele svetlo podobné xenónovým výbojkám.
V porovnaní so štandardom poskytuje o 20% viac svetla.
4000° Kelvin intenzita, +10% Blue
Povolené v bežnej premávke. Cena 500,-Sk / kus a som nadmieru spokojný, fakt je to lepšie ako s normálom.
- kopir
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Takže moje nové skúsenosti s OSRAM žiarovkami : Po výmene za klasické žiarovky, bolo opoznanie lepšie svetlo a bol som spokojný až do minulej soboty. Cestoval som z Piešťan cez kopce, bola tma, hmla a po niekoľkých kilometroch i dážď. V hmle svietili prekvapujúco dobre, ale keď prišiel do toho spomínaný dážď, som musel zastaviť a pozreť, či sa mi náhodou nevypálili, lebo som skoro nabúral, ako keby som šiel s parkovačkami. Do dažďa nevyhovujúce. Premýšlam na tými Philipskami Power2Night GT150, ale našiel som na nete iba H7 a mne tam idú H4, tak neviem či také zoženiem. Takže asi tak
Chrysler pt cruiser 2,0 16V
Hyundai Lantra combi 1,6 16V GLS G4CR/84kw-predané
Hyundai Lantra 1,5 GLSi -predané
no presne toto som mal na mysli, čo som počul tak su uplne mimo ked je dážd, vtedy to prestáva byť funkčné, takže modrému svetlu sa asi vyhnúťkopir píše:Takže moje nové skúsenosti s OSRAM žiarovkami : Po výmene za klasické žiarovky, bolo opoznanie lepšie svetlo a bol som spokojný až do minulej soboty. Cestoval som z Piešťan cez kopce, bola tma, hmla a po niekoľkých kilometroch i dážď. V hmle svietili prekvapujúco dobre, ale keď prišiel do toho spomínaný dážď, som musel zastaviť a pozreť, či sa mi náhodou nevypálili, lebo som skoro nabúral, ako keby som šiel s parkovačkami. Do dažďa nevyhovujúce. Premýšlam na tými Philipskami Power2Night GT150, ale našiel som na nete iba H7 a mne tam idú H4, tak neviem či také zoženiem. Takže asi tak
-
- **
- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem tam dal osramky ktery maj o 50% větší svitivost jsou povoleny legalni,schvalený za cca300kč za par.Nema smysl pořad laborovat která žarovka sviti vic nebo min.Lantra prostě neni se světlama dokonalá a žárovka to nezachrání.Trochu to pomuže ale ne nikdy tak aby byl člověk spokojenej.Zkoušet pořad jinou žarovku a hledet ktera je lepší jsou vyhozeny penize.Raděj si koupit nějaky slušný přidavný světla nebo předělat světla a dát tam z jiného auta a tim problém odstranit uplně ale to je zas finančně nakladný takže nezustane nic jineho než se smířit stim že lantra nesvití
Lantra combi 2,0 16v DOHC 102kw, 98r.v zelená metaliza.snížena,sport.filtr. ale už prodaná ted Subaru ale vzpomínám na lantru
Mám sice Accenta, ale svítivost taky není nic moc, tak to tu u vás trochu sleduju. Mám taky žárovky s vyšší svítivostí, mají nádech do modra. Zeptejte se Rastyho jak svítí (na srazu jsem v noci za ním jel asi 20km a už mě za sebou nechtěl ).
Svítí fakt pěkně, ale jak prší, je to v pr.. .Co si pamatuju, tak Philips jak vyrábí různé žárovky, tak do deště jsou z nádechem do žluta. Takže do deště asi budou lepší buď ty nebo klasický žárovky.
Svítí fakt pěkně, ale jak prší, je to v pr.. .Co si pamatuju, tak Philips jak vyrábí různé žárovky, tak do deště jsou z nádechem do žluta. Takže do deště asi budou lepší buď ty nebo klasický žárovky.
Hyundai Accent GLS, 1,5i, 12/1999, 5dv.,
PRODÁNO 05/2012
PRODÁNO 05/2012
Při první jízdě za tmy sem měl chuť sklopit světla pro plný zatížení auta a jet trvale s dálkovejma. Přitom jsem věděl, že seřízený jsou dobře. Světla se těžce nepovedly, A to sem si říkal co mají felicisti za problém s ostře ohraničenou hranicí světel. No ha ha, to nejeli v Lantře. Mysílm, že tohle žárovky s jiným spekrem nebo větší svítivostí moc nepořeší.
Snad si zvyknu.
Snad si zvyknu.
Lantra 1.8 GLS - J2 G4GM - rv96
Mám je taky,ale taky žádnej zázrak to není!! Ale už jsem si zvikl,že jezdím poslepu!!honzik píše:Ja jsem tam dal osramky ktery maj o 50% větší svitivost jsou povoleny legalni,schvalený za cca300kč za par.Nema smysl pořad laborovat která žarovka sviti vic nebo min.Lantra prostě neni se světlama dokonalá a žárovka to nezachrání.Trochu to pomuže ale ne nikdy tak aby byl člověk spokojenej.Zkoušet pořad jinou žarovku a hledet ktera je lepší jsou vyhozeny penize.Raděj si koupit nějaky slušný přidavný světla nebo předělat světla a dát tam z jiného auta a tim problém odstranit uplně ale to je zas finančně nakladný takže nezustane nic jineho než se smířit stim že lantra nesvití
P.s Ale zase za to nepraskaj!! Jako jiné!!!
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)