Hever + kluc

Moderátoři: frawd, Moderátoři

Odpovědět
nakor

Hever + kluc

Příspěvek od nakor »

Nema niekto originak kluc + hever co sa dodava z dojazdovým kolesom. Dik
Malo by pasovat aj I30.
Reklama

soban

Re: Hever + kluc

Příspěvek od soban »

A kam jsi ho dal?

Jinak mám i20 a hever co jsem se koukal je obyčejnej co koupíš kdekoliv, na zvednutí auta nepotřebuješ bůhví jakýkoliv speciální, prostě zajdi do obchodu a kup.

Důležitá je pouze nosnost a aby nevypadl - nevyklouznul z toho lemu tak si ten lem můžeš změřit aby jsi koupil se stejným zářezem.

Třeba: http://www.autofashion.cz/zbozi/produkt ... k-15t.html originál má mám dojem akorát trochu jinou dosedací plochu - kdybys potřeboval můžu to vyfotit jaký je originál na i20, ale i stímto by jsi to měl bezpečně zvednout.
nakor

Příspěvek od nakor »

NO ak by si mohol tak hod fotku popripade hlbku zarezu. No problem je ze som dostal len lepsiacu sadu a tej moc neverim.
soban

Příspěvek od soban »

Tak v pondělí to vyfotím teď je tu škaredě tak tam nejdu.

Ale normálně bych se kouknul pod to tvoje auto a ten zářez si změřil - kouknul zda tam pod autem nemáš taky nějakou větší plošku kam by se měla opřít ta plochá část a podle toho pak nějaký koupil.

Ale neměl by jsi i u lepení dostat hever? Samozřejmě kolo nemáš protože zalepíš to původní - pokud ta pneu není zničená, ale snad když budeš potřebovat to zalepit může se stát že budeš kolo potřebovat sundat? (zjistit zda třeba není proražené ze vnitřku atd....)

Jinak si chceš koupit náhradní kolo? (Samozřejmě když pojedeš za hranice tak to smysl má.)

U nás to podle mě nemá smysl - za celou dobu co jezdím jsem neměl defekt že by se s tím nedalo dojet - prostě se kolo dofoukalo a dojelo se až domů že potom ušlo se řešilo doma a nechalo opravit. Bezdušáky vydrží hlavně ten šroub nesmíš z kola vytahovat, ale nechat ho tam.

Edit: Máš tu ty obrázky, takže jediný rozdíl pokud jsem si všiml že jedna ploška u originálu je menší, ten z obchodu je má stejné, to by nemělo vadit pokud bude mít dostatečné vybrání na ten lem.
nakor

Příspěvek od nakor »

Dik za ochotu a namahu, :-)
pepe pedro
**

Příspěvek od pepe pedro »

svoj origo hever som ešte nepoužil,používam hydraulický,nema problema.
Hyundai IX 20 1.6. 1.4 crystal white-Šemík/+Š Felicia,Š Rapid,Š1203,VAZ2105,VAZ2102,Š100
Odpovědět

Zpět na „ix20“