Pozor na podvodnika
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
Re: Pozor na podvodnika
Takhle si koupil auto můj bratr. Nejde teda o uvedeného pána, ale o stejný typ podvodníka. S tím, že brácha si auto neověřil a auto koupil z obavy, že mu ho další zákazníci, kterých prý bylo několik (podle prodejce), vyfoukne. Ani neřikám majitele, protože nakonec se z něj vyklubal jenom zprostředkovatel, který za nic neručí a pouze zprostředkovával prodej. Podle cebie jsme pak zjistili, že auto bylo bourané a výpisy s STK byly zfalšované. do oprav za ten krám už nacpal okolo 60tisíc a přesto je to auto nespolehlivé.
- Espero
- Kontaktovat uživatele:
Tohle je hlavní důvod, pro který jsem přestal kupovat ojetiny a kupuju jenom nové vozy, i když je pak používám třeba hodně dlouho. Pravada je, že jsou bazary, kde to mají ošetřené a to jak technicky, tak i dost drakonicky ve smlouvách s prodávajícím ve smyslu smluvních pokut, ovšem ani tam nemusí odhalit všechno. Proto jsem přijal zásadu koupit - ojezdit - sešrotovat.
od 29.3.2018 Peugeot Boxer 3000 Blue HDi L2H1,barva červená Tiziano,obytný vůz s ložnicí 1,87x3,12 m.
od. 19.4.2017 Renault R 11,1,7i z 04/1985,barva červená (atestovaný veterán)
od 17.12.2021 Renault Fluence 1,6 16V z 08/2010, barva béžová metalíza
od. 19.4.2017 Renault R 11,1,7i z 04/1985,barva červená (atestovaný veterán)
od 17.12.2021 Renault Fluence 1,6 16V z 08/2010, barva béžová metalíza
- alvin
- **
- Kontaktovat uživatele:
Ja zas,keď kupujem ojetiny,tak také,ktorých pôvod poznám,od známeho,či z rodiny. A čo sa týka postupu pri kúpe nových resp. zánovnych,mám podobný postup,ako Espero, kúpiť-používať kým ono slúži mne a nie ja jemu a potom predať ĎALEJ,NAJLEPšIE,keď ešte nie je zlízana úplne všetká smotana,ako sa vraví,že niečo ostane aj pre ďalšieho majiteľa,aby aj on užil aspoň trocha radosti z kúpy,nielen ja z predaja strašieho auta
DACIA Sandero 1,0 SCe Arctica, ex-HUNYADI GETZ 1,1i/2004 ,zvaný Veľrybák, 132 000 Km,kupovaný ako fungláč-nedám naň dopustiť,len zub času
predtym 2x Daewoo, 2x OPEL ASTRA,SEAT Ibiza, 2x Škoda,
predtym 2x Daewoo, 2x OPEL ASTRA,SEAT Ibiza, 2x Škoda,