Problémy s cukáním mooru - vadné kabely zapalování

Moderátoři: Lukino, Moderátoři

Odpovědět
xell
*

Problémy s cukáním mooru - vadné kabely zapalování

Příspěvek od xell »

Zdarec. Tak jsem se dopracoval k takové mé hypotéze. Jelikož mi motor již nějakou chvíli jemně cukal a postupně ale pomalu se to stupňovalo, tak dle mého názoru je dobré již když se toto cukání projeví - je tu sposta témat na cukání motoru a i spousta rad a tipů, ale myslím si že toto je asi z 90% hlavní příčina. Jelikož v bloku je velké teplo tak ty kabely dost trpjej. Tak když to začne lehce cukat, tak bych začal šetřit na kabely. Není dobré kupovat nějaké laciné, to je krádkodobé a stejnak to časem bude stejné. Mám známého který mi sežene kvalitní za rozumné peníze, Jinak moc dík za rady. Při 3 válcích to žere jako ďas.
Reklama

Lukino
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukino »

to xell: jako moderátor sekce Sonata mám k tobě jednu vítku. Nezakládej pokaždé nové téma když zjistíš, že závada je někde jinde - pokračuj v prvně založeném - lépe tak další z nás najdou návod, jak se při odstranění závady postupovalo a konec konců celé téma tak bude ucelené. Dále Tě poprosím, aby jsi si do podpisu zadal typ auta co máš, ať pokaždé když něco budeš potřebovat vědět, nemusíš odpovídat na dotaz jaký že to máš motor a z jakého roku. Díky Lukino
Sonata 2.0 16V, 1993
Accent 1.3 12V, 1996
xell
*

jak na fora

Příspěvek od xell »

Ahoj. Dík za kritiku. Bohužel nejsem moc zběhlí v takových to věcech. Nikdy jsem takto nekomunikoval. Tak jestli Tě mohu poprosit, tak mi napiš jak to mám udělat. Moc dík. :D
Odpovědět

Zpět na „SONATA“