potahy na vyhřívaná sedadla
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
potahy na vyhřívaná sedadla
Zakládám diskusi na téma potahy na vyhřívaná sedadla.
V návodu se sice nedoporučují potahy na vyhřívaná sedadla, ale nevím jak by pak vypadala sedadla po několika letech provozu. Podle mého laického názoru by přehřátí měl pohlídat termostat. Ze zkušeností s předchozími auty bych si sedadla bez potahů neuměl představit. Některá moje auta měla za „svůj život „ potahy i troje.
V návodu se sice nedoporučují potahy na vyhřívaná sedadla, ale nevím jak by pak vypadala sedadla po několika letech provozu. Podle mého laického názoru by přehřátí měl pohlídat termostat. Ze zkušeností s předchozími auty bych si sedadla bez potahů neuměl představit. Některá moje auta měla za „svůj život „ potahy i troje.
I 30, 1,6 CVVT 88 kW HB, Trikolor + Paket Parking + 16", Sleek Silver
Renault Thalia 1.2 silver
Š Felicia 1.3 MPI GL
ex:Mitsubishi Lancer Wagon
Š 1000 MB
Š Felicia 1.3 MPI GL
Š 1000 MB
- Reklama
- FISHkaa
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: potahy na vyhřívaná sedadla
potahy jsou IMHO zbytečné (aktuální materiály vydrží o mnoho více, než látka ve 120L ), teda pokud nemáš děti co se kamarádí s čokoládou na zadních sedačkách
Problém vidím jenom ve snížené topné funkci sedaček - rozhodně se nic nespálí...
Pokud máš boční airbagy, tak vybírej pouze potahy, které splňují odpovídající normy na instalaci na sedačky s airbagy - tohle tě může přizabít...
Problém vidím jenom ve snížené topné funkci sedaček - rozhodně se nic nespálí...
Pokud máš boční airbagy, tak vybírej pouze potahy, které splňují odpovídající normy na instalaci na sedačky s airbagy - tohle tě může přizabít...
Člen Hyundaiclub.cz
Hyundai i30 kombi 1.6i Weekend+
Hyundai Ix35 2.0i Style LPG 2010 = prodáno
Mazda 6 Sport MZR-CD 2003 = out
Audi A4 Avant 2002 TDi = out
Škoda Fabia 1.4 MPi = out
Škoda Favorit 135LS = out
Hyundai i30 kombi 1.6i Weekend+
Hyundai Ix35 2.0i Style LPG 2010 = prodáno
Mazda 6 Sport MZR-CD 2003 = out
Audi A4 Avant 2002 TDi = out
Škoda Fabia 1.4 MPi = out
Škoda Favorit 135LS = out
Posledne som mal poťahy v Š120 a to bolo hodne dávno. Ani sa mi to nezmestilo do podpisu. Bože to letí.
Hyundai i20 Chic 1,25 (2017-) biela
Opel Insignia GS 1,5 T Innovation(2018-) Satin Grey
Hyundai Elantra AD 1,6 Style Sparkling metal
Hyundai i40cw 1,6 GDI, Blue spirit
Ford Cmax 1,6
Ford Mondeo 1,8
Mazda 626 V6, Renault 21 , Citroen BX16...
Ford Cmax 1,6
Ford Mondeo 1,8
Díky FISHkaa za upozornění na ty boční aibagy, jeden by málem na ně zapomněl.
I 30, 1,6 CVVT 88 kW HB, Trikolor + Paket Parking + 16", Sleek Silver
Š Felicia 1.3 MPI GL
Š 1000 MB
Š Felicia 1.3 MPI GL
Š 1000 MB
Doporuci niekto daku odskusanu firmu na potahy hlavne kvalitne a aby sedely ako originaly pokial to ide. Nieco som nasiel ale budem rad ked niekto poradi dake overene.
Ja som mal na mojej i20 poťahy od (MAD (slovenský výrobca)) - šité na mieru, sedeli ako prilepené. Mal som ich cca. 4 roky (potom som predal auto). Cenu si už presne nepamätám (250-350€ )
Kupoval som ich preto, lebo po 1 roku som badal odieranie šoférovej sedačky - šitia. Poťahy sedeli perfektne, materiál vydržal (tie 4 roky, a verím, že by ďalšie 4 vydržal). Jediné čo sa mi po 4 rokoch na nich pokazilo bolo, že sa začalo párať šitie na poťahu operadla spolujazdca (zozadu) - ale dalo by sa to opraviť (plánoval som prešitie pri najbližšom praní, ale predal som skôr ako opral poťahy ).
Priznám sa, že zvažujem kúpu aj na i30.
Kupoval som ich preto, lebo po 1 roku som badal odieranie šoférovej sedačky - šitia. Poťahy sedeli perfektne, materiál vydržal (tie 4 roky, a verím, že by ďalšie 4 vydržal). Jediné čo sa mi po 4 rokoch na nich pokazilo bolo, že sa začalo párať šitie na poťahu operadla spolujazdca (zozadu) - ale dalo by sa to opraviť (plánoval som prešitie pri najbližšom praní, ale predal som skôr ako opral poťahy ).
Priznám sa, že zvažujem kúpu aj na i30.
Na poťahy si nepotrpím,ale tie z MAD vyzerajú dobré.
Hyundai i20 Chic 1,25 (2017-) biela
Ford Cmax 1,6
Ford Mondeo 1,8
Ford Cmax 1,6
Ford Mondeo 1,8
MAD môžem odporučiť. Mám s nimi dobré skúsenosti. Mal som ich na Golfe a má ich aj manželka na i20.
2018 - Hyundai Tucson 1,6GDI Style Fiery Red
2016 - Hyundai i20 1.2 MPI Comfort + LED svetla biela
2013 - Hyundai i30 kombi 1,6GDI Style + navi + panorama + béžový interiér Hazel Brown
2016 - Hyundai i20 1.2 MPI Comfort + LED svetla biela
2013 - Hyundai i30 kombi 1,6GDI Style + navi + panorama + béžový interiér Hazel Brown
Kukal som sa na ne ale maju na vyber velke mnozstvo latok a mne to nic nerika. Z coho to mate usite myslim ze by stacila latka ako je na sedadlach. Pocitam okolo 5000kc . Skusim zavolat a poinformovat sa ale urcite budu ponukat to najdrahsie a navyber je tam i30 combi jen cw 2012 je to stejnake ako 2016 kupovane?
Predpokladam, ze 2012*bude stejna jak 2016... Kazdopadne.... Tuto informaci by ti mel dat vyrobce potahu ...
Hyundai Tucson 4x4 - 1.6 TGDI MHEV, N-LINE Šéďa ve Stajlu... ;) - NA CESTĚ
Hyundai i30 combi aka Mysak - 1.6 GDI, CashB ve Stajlu... ;) - PRODÁNO
Hyundai i30 SW aka Mumínek - 1.6 CVVT, Bílá ve Stajlu... ;) - PRODÁNO
Hyundai i30 combi aka Mysak - 1.6 GDI, CashB ve Stajlu... ;) - PRODÁNO
Hyundai i30 SW aka Mumínek - 1.6 CVVT, Bílá ve Stajlu... ;) - PRODÁNO
...nemate nahodou niekto skusenost s potahmy pre i30 ?
chcem ich z nasledujucich dovodov:
- dieta v aute (furt nejake jedlo skonci tam kde nema )
- mne sa v lete ked na mna pali slnko a ja sedim len v kratasoch, potia nohy, z toho dovodu si vravim ze by bola vhodna nejaka textilia pod zadkom
poziadavky:
- chcem aby to tam dobre sedelo a aby to nevyzeralo ako natiahnute vrece
- nech sa to da relativne lahko nasadit (nechcem travit 3h casu tym ze demontujem sedacky), pocitam se z casu na cas to bude potrebne oprat
zaujali ma tieto (pride mi rozumny pomer cena/vykon):
https://www.autopotahytaso.cz
chcem ich z nasledujucich dovodov:
- dieta v aute (furt nejake jedlo skonci tam kde nema )
- mne sa v lete ked na mna pali slnko a ja sedim len v kratasoch, potia nohy, z toho dovodu si vravim ze by bola vhodna nejaka textilia pod zadkom
poziadavky:
- chcem aby to tam dobre sedelo a aby to nevyzeralo ako natiahnute vrece
- nech sa to da relativne lahko nasadit (nechcem travit 3h casu tym ze demontujem sedacky), pocitam se z casu na cas to bude potrebne oprat
zaujali ma tieto (pride mi rozumny pomer cena/vykon):
https://www.autopotahytaso.cz
=============================
i40 kombi crdi 104kW, premium
=============================