chapem, ale ty si slova hyundai aj predajcvov vysvetlujes uplne zle ...klokodon píše:Kdo? Oficiální zastoupení Hyundai v ČR. Podle nich na ty originální disky jiný rozměr než 225/70 dát nesmím. Ale na koupený disky o stejných rozměrech mi prodejce vystaví potvrzení, že tam můžu dát další 2 rozměry konkrétně na mý auto. Už chápeš?
1. ak ti oficialne zastupenie Hyundai tvrdi ze iny rozmer ako 225/70 dat na disk nemozes, tak TO NIE JE KVOLI DISKU, ale kvoli rozmeru pneu, ktory jednoducho nie je povoleny pre tvoje auto bez ohladu na disk
2. ak ti predajca tvrdi ze na nejaky disk mozes dat nejaky rozmer pneu, tak to je poriadku, mozes, ved vyssie som pisal ze na dany rozmer disku je vhodnych niekolko rozmerou pneu, nie len jeden ... ale z toho NEVYPLYVA ze su tie pneu vhodne na tvoje auto ...
3. predajca ti moze povedat ze DISK je vhodny pre tvoje auto, alebo ze pneu je vhodna pre dany disk, ale nie to, ze PNEU je vhodna pre tvoje auto
to ci je rozmer pneu povoleny pre tvoje auto, ti moze povedat len a len Hyundaj, nie predajca pneu ! do TP ti nezapisu novy rozmer pneu na zalkade vyjadrenia predajcu pneu, ale na zaklade povolenia Hyundai
moje nervy, nechapem ako to mozes stale nechapat !