Demoskinos píše:Ja ani nevim. Mam sice v autosalonu malou protekci, ale to asi hlavni duvod neni. Přišel jsem, svezl se, pak mně ta milá mladá slečna auto půjčila na 3 dni. No a pak jsem auto objednal. Ani jsem nezkoušel jiného prodejce.Hot_Dog píše:Ahoj, to neni možný, jak to děláte? Tohle je výbava za 453 tisíc, takže sleva 68. No já sem si vyhlídl kombík 1.6 Mpi komfort + metalíza (hlavně z důvodu protikorozní ochrany, kde metalíze věřim víc), takže ceníkovka 382. Z předchozích postů sem si dal nelehkej avšak myslel sem že splnitelnej cíl mít tak těch 80tisíc slevu na nový auto, skladovku, ale u prodejců sem doceĺa narazil. Nevadila by mi cena ani okolo 310 tisíc, sleva 70, jenže jsem zatim dostával samý nabídky 321, 345 tisíc bez metalízy, to sem jim dokonce říkal, že objíždim autosalony, hledám nějakou pěknou nabídku... Téď mi řekli v jednom salonu, že prej to neni nereálný, že před měsícem, dvěma se opravdu takovýhle auto prodávalo za 310, ale že teď je jaro, a že sou schopný mi nabídnout slevu 25 tisíc... Je na tom něco pravdy, že teď a jaře ty ceny sou vyšší?Demoskinos píše:Zdravím, tak i já 3.4. objednal hyundai i30 kombi 1,6 GDI Style
No cena 384889 a dodání bude konec května polovina června.
Docela dlouhá doba, ale uvidíme, třeba to zvládnou rychleji.
Objednával jsem v Aspekta Plzeň.
Zdrávím všechny spokojené majitele této značky. Jsem tady nový a trochu bojuji s přihlášením se do diskuze. Jsem od února majitelem nové i30 kombík, 1,6 benzín, 120 koníků, v takové kávové metalíze, pískový interiér, 6 rychlost., elektrony, slušná výbava, na prazích dveří a kufru chromované lišty, koberečky, ty plastové okenní deflektory atd. atd. cena takto vystaveného vozu byla dle ceníku zhruba 420 táců, odjížděl jsem za 333.900,- !!!! Cena uvedena na autosalónu. Dokoupil jsem pouze lapače nečistot a boční lišty, za všechna kola. Přišel jsem, viděl vystavené auto a řekl, že odjíždím, pak z prodejce vylezlo, že ty načančané chromované věci a další drobnosti nejsou v ceně, ale nechal to tam !!!!!! A ještě přidal zamykání zpátečky grátis. Byl jsem v autosalónu ACA Karviná. Perfektní přístup, milé přijetí, pan prodejce se mi pečlivě pověnoval. Od roku 1997 jsem byl pouze fiaťák (Punto, Brava, krátké a dlouhé Stilo), jenomže není náhrada za kombík Stilo, tak jsem šel jinam. První dojmy perfektní, auto mě překvapilo jak výkonem, tak komfortem, jízdními vlastnostmi. Jsem rád, že jsem našel vlákno o pokecu kolem vozidel zm. Hyundai. Super. Ať vám to jezdí. Jo a moc se mi líbí i40 !!!!!!!! V kombíku.