centralne zamykanie

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

Odpovědět
laci22
*

centralne zamykanie

Příspěvek od laci22 »

caute,potreboval by som pomoct s centralom,auto mi neotvaralo a klucom to ties neslo ,nakoniec som ho otvoril drotom ,makacka :D kupil som novy central a riadiaca jednotka ma menej kablov ako ta co bola predtym,nevedeli by ste mi poradit?
Reklama

69pavel

Re: centralne zamykanie

Příspěvek od 69pavel »

co je to za auto,,model,central byl montovany z vyroby nebo dodatecne primontovan,navic pises ze to klicem neslo, nejake divne klicem by to melo jit vzdy otevrit ,jedine co ti pak sepne je ze auto zacne rvat pokud tam je alarm a otevreno klicem,teda u dalkove ovladaneho

zkontroloval jsi motorky ve dverich ,tahla,veskere pojistky
Hyu ACCENT MCT 1.5CRDi VGT rok: 10/2008 barva: 2X INDIGO BLUEMICA oil: TOTALQUARTZ9000 5W/40
laci22
*

Příspěvek od laci22 »

Mam model hyundai accent 1,3 62kw ,central som mal dodatocne montovany a nemam tam ani hlavny motorcek do kazdych dvery mi ide len tri kable ktore su v motorcekoch zamknute,soferova strana je vonkajsia klucka polamana takze kluc mi nepomohol a spolujazdcova strana bola zaslepena ,tak som ho kupil netusim ci bolo podomacky spraveny central alebo ako,vsetky tapaciry vonku a nevem si rady z RJ,odisla RJ -relatko,central funguje len pri zatvarani pri otvarani mi nereaguje
laci22
*

Příspěvek od laci22 »

poriesene ,nikto neporadil,v meste nemozem nechat otvorene auto a tak som si nasiel elektrikara ktory mi to vysvetlil a zapoji za 10e RJ a kabelaz si viem natiahnut novu sam,mozno aj zapojim RJ sam s pomocou meraca
69pavel

Příspěvek od 69pavel »

njn,jiz mas vyreseno,byl jsem na vikend mimo,nicmene nez zacnes tak jeste si zkontroluj zda jsou motorky ovladani skutecne v poradku,muze jit do jedne strany ale do druhe nepusti,,dale mikrospinace na detekci klicu v zamku dveri,to same ve spinacce ,muzou byt vypalene a nedaj signal RJ centralu,pojistky zda jsou dobre
Hyu ACCENT MCT 1.5CRDi VGT rok: 10/2008 barva: 2X INDIGO BLUEMICA oil: TOTALQUARTZ9000 5W/40
laci22
*

Příspěvek od laci22 »

motorceky sli,kabelaz bola poskodena a jeden z motorcekov siel ale slabo,mal som vsetko nove tak som vymenil vsetko za nove,fachci to iba teraz zohnat autoelektrikara ci mi bude vediet zapojit aj svetla nato,toto fakt neviem
laci22
*

Příspěvek od laci22 »

nieco na pobavenie,jedne dvere som zle poskladal,este som to neopravil,zajtra v plane ,ale dvere si otvaram stahovanim skla ,inak mi klucky nereaguju nato iba ked stahujem sklo :D ,zo zaciatku to slo v pohode az ked som precestoval 50km tak sa to stalo predtym som to skusal a slo ale nestahoval som sklo
alarm

Příspěvek od alarm »

toto som riešil napojením na tlačítko výstražného trojuholníka. Len pozor, treba tam dať prídavné relé, lebo po zatlačení tlačítka výstrahy sa niekolko vodičov zopne a jeden rozopne. Dokážeš to premerať.
Accent 94 .... 1998-2003
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
i 30 COMFORT 1,4 continental silver 2007 (predaný)

Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD

alarm.ba@gmail.com
laci22
*

Příspěvek od laci22 »

asi tak bolo riesene predtym,iba teraz mam natiahnuty privod a kostru do starych rozvodou co boli a na starom mi to blikalo ,a neamlo to ine tlacitka iba to ze tam bolo 12 kablov a natom 8 je a aj dneska sme to cceli tak spravit ze to napojime na vystrazne ale som sa obaval na odpalenie poistky ale ked vravis tak tak to vieme spravit,iba ak by si vedel napisat kolko by malo ukazat na meraci a elektrikar co som snim napajal bude vediet
Odpovědět

Zpět na „Pokec“