Dobrý den pánové, může mi prosím někdo poradit? Motor je zavěšen na pravé straně/ve směru jízdy/ , na takovém masivním silentbloku. Jak se pozná, že je vadný, když zahýbu stojícím motorem, tak se mi zdá, že střed silentbloku se dost hýbe do stran. Při rozjíždění a řazení auto trochu "cuká". Je možné, že by odešel? Auto je 8 roků staré má najeto necelých 60 tisíc. Nevíte prosím, kde by se takový silentblok dal koupit? Předem moc děkuji za radu. Matýsek.
Hyundai Accent , 1,4 , r. v. 2006.
Silentblok motoru.
Moderátoři: Martun, Moderátoři
- Reklama
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
Re: Silentblok motoru.
to ze silentblok kupis neznamena ze ho vymenis (silentblok motora bohuzial nie je stierac alebo brzdova dosticka)
nebal by som sa s tym ist do Hyundai Servisu. A ak nechse, tak do servisu normalneho (prevereneho) jednak ze ak objednaju zly diel napr z Autokelly tak je to ich problem a jednak budes mat istotu ze to na teba nespadne. Osobne si myslim, ze to za tu namahu nestoji to riesit sam
nebal by som sa s tym ist do Hyundai Servisu. A ak nechse, tak do servisu normalneho (prevereneho) jednak ze ak objednaju zly diel napr z Autokelly tak je to ich problem a jednak budes mat istotu ze to na teba nespadne. Osobne si myslim, ze to za tu namahu nestoji to riesit sam
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
Pro "Mexican", díky za odpověď, chtěl jsem hlavně názor jestli je možné, že to cukání motoru způsobuje ten silentblok. Určitě bych to nedělal sám, s autem jezdím pravidelně do Hyundai servisu, takže počkám na jejich verdikt. Ještě jednou díky a přeji hezký den. Matýsek.
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
zly silentblok motora sa prejavuje najma vibraciami (aj bez zataze).. mozes ale skusit na mieste miern pridavat plyn a mat nejakeho divaka co to trochu odsleduje. Ja mam by voko 200 000km, tazsi motor a subjektivne to drzi. Ak ti vydrzal 60kkm tak to nebude vada materialu
ak to cuka, mozu to byt sviecky, palivovy filter, vzduchac - robi to za studena alebo aj po zahriati? len pod plynom? vizualne je silentblok neporuseny?
ak to cuka, mozu to byt sviecky, palivovy filter, vzduchac - robi to za studena alebo aj po zahriati? len pod plynom? vizualne je silentblok neporuseny?
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
Před týdnem jsem byl v servisu pravidelně měnit včechny filtry ,olej , prostě předsezonní kontrola. Neříkal mi nic technik, že by byl vadný silentblok, možná je to jen můj dojem, čím déle v tom autě jezdím, tak vnímám kdejaké "vrznutí", které jsem při koupi neslyšel. Každopádně se zastavím v servisu na konzultaci s technikem. Potom napíšu, co zjistil. Ještě jednou děkuji za rady a přeji hezký den.