cvakání ve vstřikovaní
Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři
cvakání ve vstřikovaní
Čauky lantráci.
Ozývá se mi ze vstříkovacího zařízení nepříjemné cvakání. Nemám žadnou literaturu tak to nemůžu popsat lépe, ale z části za motorem do které proudí vzduch z fitru se to ozívá. Je to rozebírací ale nevím ani jak to funguje. Poraďte mi prosím.
Ozývá se mi ze vstříkovacího zařízení nepříjemné cvakání. Nemám žadnou literaturu tak to nemůžu popsat lépe, ale z části za motorem do které proudí vzduch z fitru se to ozívá. Je to rozebírací ale nevím ani jak to funguje. Poraďte mi prosím.
Hyundai i30 Trikolor 1,4 s paketem plus a černou metalízou 6/2011
Hyundai Accent 1,3 12V 62 kW 2004/3 prodán
Hyundai Lantra combi GLS 1,6 16V r.v.96 Sněhurka je prodaná.
- Reklama
olej ... dolej si olej ... pokud jsi to zanedbal je to v prdeli pac tam jsou hydraulicky ventili a jak ¨jdou bez olejove lazne vytvori se vule a uz je to na rozebrani motoru ... pocitej 20 000kc
Korean cars forever
Hyundai Avante 1,6V DOHC sport sedan GLS 125PS
Hyundai ELANTRA 2,0 CWT DOHC Elegance 235/40 ZR17 Dunlop SP 9000 Sport
jsem na tom podobně,při koupi jsem asi neměl šťastnou ruku-zdvihátka,v sevise mi řekli 1080KC kus aje jich tam 16.Podívej se on-line katalog mojeauto- je tady na foru.tam si najdi jejich telefon,nebo objednávkový formulář těch možností je tam víc.Zadej typ,výr.číslo,typ motoru atd.Obratem ti říjde odpověď. Jedno zdvihátko 590KC včetně DPH!To je super. Zasílají to i kurýrem.
cvakání
Čauky.
Nemám pocit, že je to od ventilů. Zkoušel jsem poslouchat dřevěnou násadou a nic jsem neslyšel. Mam pocit, že je to z té části za hlavou motoru. Mám na něm nápis myslím ECEI nebo něco podobného. Olej mám nad minimem. Auto mám v záruce tak jsem se na zítra objednal do servisu autorizovaného kde jsem to koupil aby se na to podívali.
Nemám pocit, že je to od ventilů. Zkoušel jsem poslouchat dřevěnou násadou a nic jsem neslyšel. Mam pocit, že je to z té části za hlavou motoru. Mám na něm nápis myslím ECEI nebo něco podobného. Olej mám nad minimem. Auto mám v záruce tak jsem se na zítra objednal do servisu autorizovaného kde jsem to koupil aby se na to podívali.
už necvakám
Čauky lantráci.
Už mi nic v motoru necvaká. Proč? Byl jsem v autorizovaném servisu a hned, jak si motor poslechli řekli olej. Do starého oleje nalili přípravek protec a udělali jsme okružní jízdu. Pak dali nový olej shell 10W40 a nalili zase protec. Po nastartování běžel jako nový. Protože je auto ještě v záruce od prodejce změřili mi zdarma tlaky ve válci a bylo připojeno k počítači a všechno v pořádku. Tak jsem rád že to nebylo nic horšího.
smrsknuto Vyki
Měl jsem problém s přihlášením tak ty poslední dva příspěvky (anonym) jsou ode mě.
Už mi nic v motoru necvaká. Proč? Byl jsem v autorizovaném servisu a hned, jak si motor poslechli řekli olej. Do starého oleje nalili přípravek protec a udělali jsme okružní jízdu. Pak dali nový olej shell 10W40 a nalili zase protec. Po nastartování běžel jako nový. Protože je auto ještě v záruce od prodejce změřili mi zdarma tlaky ve válci a bylo připojeno k počítači a všechno v pořádku. Tak jsem rád že to nebylo nic horšího.
smrsknuto Vyki
Měl jsem problém s přihlášením tak ty poslední dva příspěvky (anonym) jsou ode mě.
Re: už necvakám
Jak jsem z podpisu pochopil máš Lantru 96' - a mluvíš o záruce - předpokládám, že auto jsi koupil ojeté a záruku Ti dal prodejce. Je to tak?Mates píše:Čauky lantráci.
Protože je auto ještě v záruce od prodejce
Re: už necvakám
taky myslim... co je na tom nejasne??? jak je psano je dano radeji otazku k veci?mmmLukino píše:Jak jsem z podpisu pochopil máš Lantru 96' - a mluvíš o záruce - předpokládám, že auto jsi koupil ojeté a záruku Ti dal prodejce. Je to tak?Mates píše:Čauky lantráci.
Protože je auto ještě v záruce od prodejce
Korean cars forever
zaruka
Čus lantraci.
Jak píšeš. Záruku mi dal prodejce a to šest měsícu. V té době jsem měl nahradní díly za nákupku a práci zdarma. Navíc dvě garanční prohlídky a to se vším všudy tedy i připojení na počítač a tak a samozřejmě jsem byl u všeho přítomen. Celkem slušnej přistup.
Jak píšeš. Záruku mi dal prodejce a to šest měsícu. V té době jsem měl nahradní díly za nákupku a práci zdarma. Navíc dvě garanční prohlídky a to se vším všudy tedy i připojení na počítač a tak a samozřejmě jsem byl u všeho přítomen. Celkem slušnej přistup.
to Mates: to je slušný, který prodejce to byl? Totiž auto co mám jsem koupil přímo od majitele a do budoucna plánuju koupit novější než mám raději od nějakého prodejce a problematika záruky by mě zajímala, kdyžtak pošlu SZ.
to Vyki: velmi děkuji za slovní kopanec ... můj dotaz nebyl k věci, jsem si toho vědom, spoléhám na práci moderátorů ...
to Vyki: velmi děkuji za slovní kopanec ... můj dotaz nebyl k věci, jsem si toho vědom, spoléhám na práci moderátorů ...
prodejce
Čauky.
Lantru jsem koupil v KŠV Chomutov a jsem opravdu s jejich jednáním spokojenej. Znám se tam s několika mechanikama. Kdykoliv jsem něco potřeboval, tak mi pomohli. A že jsem tu záruku využíval. Chceš-li vědět něco bližšího tak na SZ.
Lantru jsem koupil v KŠV Chomutov a jsem opravdu s jejich jednáním spokojenej. Znám se tam s několika mechanikama. Kdykoliv jsem něco potřeboval, tak mi pomohli. A že jsem tu záruku využíval. Chceš-li vědět něco bližšího tak na SZ.
- Nightmaster
- **
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem taky svoji Lantru koupil v Hyundai KŠV Chomutov. Je pravda, že tam berou přípravu ojetých vozů před prodejem dost vážně, stejně jako "garanční" prohlídku po ujetí 1000 km a 6ti měsíční záruku. Co ale chválit nemůžu, je to, že ještě po téměř dvou měsících po koupi nebyly vyřízené doklady a převod auta na mě, a nakonec jsem si to stejně musel vyřídit sám. A to tam mám taky známé, ale stejně mi to nepomohlo.
Moderátor sekcí Pokec a Srazy
Hyundai Lantra 1.6 16V DOHC G4GR
http://broumovsko.net
Hyundai Lantra 1.6 16V DOHC G4GR
http://broumovsko.net
prodejce
Tak to mám stejnou zkušenost. Auto bylo už asi tři měsíce na čislech a já po koupi čekal asi tři neděle na přepis na sebe. Jinak jsem se službama spokojen.