Ahoj,
nezkoušel jste někdo na nové i30 toto udělátko, na vytažení/stažení oken(asi i ovládání zrcátek) přes dálkový ovladač? http://www.sharkracing.com/07-10-i30-au ... relay-kit/
Jsem na to zvyklý ze starého auta a teď mi to chybí.
Viděl jsem, že už to mají kolegové na původní i30, ale nejsem si jistý, zda to bude stejně pasovat i do nového modelu.
Díky, HJD
Vytažení/stažení oken přes dálkový ovladač
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Vytažení/stažení oken přes dálkový ovladač
Hyundai i30 kombi 1,6VVT 05/2014
- Reklama
Re: Vytažení/stažení oken přes dálkový ovladač
Pročti fórum, už se to tu někde řešilo... Není to tak jednoduché, pokud nemáš fci. auto na všech oknech. Řešil to zde už Robert Bulko.hjd píše:Ahoj,
nezkoušel jste někdo na nové i30 toto udělátko, na vytažení/stažení oken(asi i ovládání zrcátek) přes dálkový ovladač? http://www.sharkracing.com/07-10-i30-au ... relay-kit/
Jsem na to zvyklý ze starého auta a teď mi to chybí.
Viděl jsem, že už to mají kolegové na původní i30, ale nejsem si jistý, zda to bude stejně pasovat i do nového modelu.
Díky, HJD
Jestli jsem to správně pochopil, Robert Bulko řešil nějakou vlastní výrobu.
U tohoto výrobku, o kterém jsem psal výše se dá zvolit, jestli máš řidičovo okno auto/down (to mám já) a nebo auto/down i auto/up.
U tohoto výrobku, o kterém jsem psal výše se dá zvolit, jestli máš řidičovo okno auto/down (to mám já) a nebo auto/down i auto/up.
Hyundai i30 kombi 1,6VVT 05/2014
To ano, ale pokud budeš mít ostatní okna v autě bez fce. auto, tak ti to stejně dle mého fungovat nebude. Moc se mi ten popis nezdá...hjd píše:Jestli jsem to správně pochopil, Robert Bulko řešil nějakou vlastní výrobu.
podarilo sa niekomu vymyslet riesenie na automaticke stahovanie okien dialkovym? v sa tvarili, ze taka funkcia ani neexistuje (az na Genesise)
Hyundai i30 cw, 1.6GDI 99kw STYLE
Skoda Felicia 1.6
minulost: 307 SW facelift 1.6HDi 80kW, Skoda 120L, Skoda 110
Skoda Felicia 1.6
minulost: 307 SW facelift 1.6HDi 80kW, Skoda 120L, Skoda 110
Frantahyundai
Hyundai Tucson 4x4 - 1.6 TGDI MHEV, N-LINE Šéďa ve Stajlu... ;) - NA CESTĚ
Hyundai i30 combi aka Mysak - 1.6 GDI, CashB ve Stajlu... ;) - PRODÁNO
Hyundai i30 SW aka Mumínek - 1.6 CVVT, Bílá ve Stajlu... ;) - PRODÁNO
Hyundai i30 combi aka Mysak - 1.6 GDI, CashB ve Stajlu... ;) - PRODÁNO
Hyundai i30 SW aka Mumínek - 1.6 CVVT, Bílá ve Stajlu... ;) - PRODÁNO